Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Aynen öyle mutlu olmak için "ev"leniyoruz aileni de sıkma kendini de öyle derin bir nefes al ve plan yap önce acil olanları bitir ardından kalanları halladersin sonra da aklına bu günler gelir gülersin :1: benden söylemesi...

bana göre acil bir şey yok:1: sorun da ortada. ben hayatı sorunsuz yaşamaya çalıştım hep, kendimi hiç sıkmam, illa şu olacak bu zaman demem. şimdi dış etkenlerden hayatım karman çorman oldu, neyle ilgileneceğimi şaşırdım. bana kalsa evi sonradan yerleştiririm ama kayınvalide soruyor anne soruyor. mecbur uğraşmak zorunda kalıyorsun:50: neyse geçecek geçecek geçecek :)

yahu anneme de müdahale ediyorum işin tuhaf tarafı. çok gerginim bu konuda. "anne o orda olmayacak bu burda olmayacak..."
hele "kızım şu eksik, bunu niye çıkarmadın çeyizlerden" vs dediklerinde acaip küplere biniyorum. yatana kadar "bakın işten geldim, hep ayaktayım, ev işi yapıyorum, yoruluyorum, niye bitmiyor bu işler, hep mi böyle olacak" diye söylene söylene dolanıyorum ortalıkta. annem babam artık pek bir şey söylemiyorlar, nişanlım da üzgün üzgün bakıyor :1: psikolojim bozulacak, ağlayasım geliyor o eve girince! amaaa mutlu olmak için evleniyoruz, aynı zamanda "ev"leniyoruz da.. yapacak bir şey yok :26:[/QUOTE

Bak bu günler çok çabuk geçecek bir bakacağız aaaaa krizsavar gelmiş topiğe yazıyor evliyimde şunu yaptık bunu yaptık hiç strese gerek yokmuş meğerse falanda filan...Sakin ve mutlu ol hacı ki bizim düğün zamanımızda da biz bu hala gelince :9:sen destek olacaksın sallayın kızlar hepsi geçecek eve grince kocanı görünceye kadar diye:9::9:

Ben neden cok kiskancim ya diye düşünüyorum.2aydir kiskanclik yok ama çünkü nisanlimda benden soğuyor buraktim kıskançlığı aram düzeldi.piskolejim bozuldu galiba vizem çıkmıyorsa normal aslında, neden ben diyorum bazen ama isyan iyi deil bu Halim'de şükür ediyorum yaşadıklarım ağır geliyo sadece yuvam ve cocuklarım olsun istiyordum ilk torunu ben verecektim:))

canım ilk torunu sen versen ne olur vermezsen ne olur .. ilk torunu veren gelin daha mı çok seviliyor? eğer öyleyse bu sevgiye ihtiyacın mı var? sen kendini sevdikten ve kendine saygı duyduktan sonra kimin seni ne kadar sevdiğinin önemi yok .. kimin önce evlendiğinin de bi önemi yok .. lütfen kendine saygını geliştir canım .. insan kendine odaklanmak istemediğinde dış çevreye bakıyor.. yaşın kaç bilmiyorum bu arada onu da söylersen bişeyler oturacak kafamda ?

oyyy kuzum benim allah razı olsun inan canı gönülden hepimizin böyle çokkk mutlu olmasını diliyorumm yaa...Akşam da tam bunu konuştuk kendi dedi ben seni ihmal ediyorum arada hakkını helal et falan şu ara iisin dedim bende bir gün iş ile ilgilenyosan ertesi geceni bana ayırıyorsun teşşkkrler dedim oda asıl ben teşekkür ederim bazen çok yoğun olup erkenden uyuyorum sana çok az zaman ayırıyorum dedi böle karşılıklı memnuniyetlerimizi sunduk:1: Çokk tatlıydı ya duymak çok hoş oluyor birde hiç yapmadığı iş anında bana 4lük yazdı okudu sonundada benmle evlenir misin dedii bende hiç bozmadım ortamı evet falan dedim:1: Halbuki bana zaten geçen sene çok hoş bir halde evlenme teklif etmişti:1:

Tek kelime ile süpersiniz.......

bana göre acil bir şey yok:1: sorun da ortada. ben hayatı sorunsuz yaşamaya çalıştım hep, kendimi hiç sıkmam, illa şu olacak bu zaman demem. şimdi dış etkenlerden hayatım karman çorman oldu, neyle ilgileneceğimi şaşırdım. bana kalsa evi sonradan yerleştiririm ama kayınvalide soruyor anne soruyor. mecbur uğraşmak zorunda kalıyorsun:50: neyse geçecek geçecek geçecek :)

çok istiyorlarsa kendileri uğraşsınlar canım ya sen niye kafanı yorasın :9: "benim için bi önemi yok, sizin için varsa buyrun" de :9:

Merhaba kızlarr...
Herkesin iyi olmasına sevindim.
Elifçim nişanlınla aranız iyi maşallah. Kendini bilmesi iyi birşey.
Krizsavarcım kolay gelsin.... İnşallah ev oturduğunda tam olarak güzel olucak. biraz daha sabır.
Bircancım senin de az kaldı düğüne kolay gelsin sanada canım...
İlkaycım sen de yeni evinde işlerini bitirdinmi?

Merhaba kızlarr...
Krizsavarcım kolay gelsin.... İnşallah ev oturduğunda tam olarak güzel olucak. biraz daha sabır.

Merhaba kızlarr...

bitiremedim yani tek sıkıntım güneşliklerimdi .. perdeciyle görüştüm ama bi türlü eve ölçü almaya gelemediler .. ya onlar müsait değildi .. yada ben işten çıkıp eve gidip onları bekleyemedim .. bi türlü buluşamadık inşallah halledeceğim .. şimdilik güneşlik olmadan oturuyoruz :9:

onun dışında herşey güzel çok şükür :31:

seninde nişanlınla aran daha iyiymiş, takip ediyorum canım.. çok sevindim :nazar:

bitiremedim yani tek sıkıntım güneşliklerimdi .. perdeciyle görüştüm ama bi türlü eve ölçü almaya gelemediler .. ya onlar müsait değildi .. yada ben işten çıkıp eve gidip onları bekleyemedim .. bi türlü buluşamadık inşallah halledeceğim .. şimdilik güneşlik olmadan oturuyoruz :9:

onun dışında herşey güzel çok şükür :31:

seninde nişanlınla aran daha iyiymiş, takip ediyorum canım.. çok sevindim :nazar:

ufak tefek eksiklikler olucak tabiki canım. Yakında halledersiniz güneşliği de. Allah içinize sindirsin canım. :nazar:
evet canım daha iyi şükür. teşekkürler...:16:

kızlar meraba bugün herkes iyi maşallah yaa okuyunca benimde içime mutluluk doldu:) hele şu ev döşeyen arkadaşları görünce çok kolay gelsin ama güzel şeyler yaa :) darısı da isteyen herkesin başına

Hoşbulduk canımm...
Kahvaltı edicem şimdi daha yeni :)
Yatak odası takımını ne renk seçmiştin canım?

afiyet olsun canım:56: yatak odası takımım bembeyaz olacak. ve porselen güllü kulpları olacak :16: güllü fon perde de yaptırdık, english home'dan güllü perde aksesuarları da aldık. evin en güzel yeri yatak odamız olacak inşallah:16:

afiyet olsun canım:56: yatak odası takımım bembeyaz olacak. ve porselen güllü kulpları olacak :16: güllü fon perde de yaptırdık, english home'dan güllü perde aksesuarları da aldık. evin en güzel yeri yatak odamız olacak inşallah:16:

hayırlı olsun canım hepsini ağız tadıyla güle güle kullan :)

Back