Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

afiyet olsun canım:56: yatak odası takımım bembeyaz olacak. ve porselen güllü kulpları olacak :16: güllü fon perde de yaptırdık, english home'dan güllü perde aksesuarları da aldık. evin en güzel yeri yatak odamız olacak inşallah:16:

Beyaz iyi bir seçim canım. güllü fonlarda çok hoş.
Ohh Allah içine sindirsin. Herşey gönlünce olsun.

sağol canım idare eder işte aramız biraz soğuk canım yaa dün tartıştık biraz sen nasılsın peki

İyiyim canım. Kafaya birşey takmamaya çalışıyorum. Sen de öyle yap. Çünkü değiştiremiyoruz karşımızdakini o zaman biz değişip daha pervasız olmalıyız.
Siz neden tartıştınız canım?

İyiyim canım. Kafaya birşey takmamaya çalışıyorum. Sen de öyle yap. Çünkü değiştiremiyoruz karşımızdakini o zaman biz değişip daha pervasız olmalıyız.
Siz neden tartıştınız canım?

öyle yapmaya çalışıyorum canım bende kafaya takmamaya çalışıyorum ama işte ne kadar da olsa işte takılıyo.ya dün işten çıktığı zaman uyuyodum aradı dün işteyken hastaneye iş için yollamışlar yalnız başına yani aramadı beni onu sorun yaptım bi de küçük bi kıskançlık oldu işte sorun yapınca elime yüzüme bulaştırdım sanki :(

öyle yapmaya çalışıyorum canım bende kafaya takmamaya çalışıyorum ama işte ne kadar da olsa işte takılıyo.ya dün işten çıktığı zaman uyuyodum aradı dün işteyken hastaneye iş için yollamışlar yalnız başına yani aramadı beni onu sorun yaptım bi de küçük bi kıskançlık oldu işte sorun yapınca elime yüzüme bulaştırdım sanki :(

reprezantmı nişanlın canım?
Sana haber vermemesine sıkılmışsındır?
Erkekler ne yazıkki bizim kadar düşünceli değiller iş dediğin zaman akan sular durur onlar için. Akıllarına gelmiyebilir. Çoğusu da böyledir canım.
Kıskançlıklar normal tabiki. Kararında olması lazım gene de ...
Gene de sen kıskandığını fazla hissettirme canım.

reprezantmı nişanlın canım?
Sana haber vermemesine sıkılmışsındır?
Erkekler ne yazıkki bizim kadar düşünceli değiller iş dediğin zaman akan sular durur onlar için. Akıllarına gelmiyebilir. Çoğusu da böyledir canım.
Kıskançlıklar normal tabiki. Kararında olması lazım gene de ...
Gene de sen kıskandığını fazla hissettirme canım.

yok canım bi şirkette satış sorumlusu ama dediğim gibi daha yeni girdi.kesinlikle haklısın onun için çok önemli yani illa en iyisini yapacak yani normal aslında ama ben biraz büyüttüm sanki işte sonra ne kadar çalışsamda gönlünü alamadım.şu kıskançlık konusunda dediğin gibi yapmaya çalışıyorum yaa kıskansam da bazen belli etmemeye çalışıyorum ama işte şu dilimi bi tutabilsem

yok canım bi şirkette satış sorumlusu ama dediğim gibi daha yeni girdi.kesinlikle haklısın onun için çok önemli yani illa en iyisini yapacak yani normal aslında ama ben biraz büyüttüm sanki işte sonra ne kadar çalışsamda gönlünü alamadım.şu kıskançlık konusunda dediğin gibi yapmaya çalışıyorum yaa kıskansam da bazen belli etmemeye çalışıyorum ama işte şu dilimi bi tutabilsem

Oluruna bırak canım. Düzelir bugün yada yarın...
Konuyu açmayın bir daha.
Şimdi ben çıkıyorum. Çok fazla evde oturmamaya çalışıyorum.
Kafana takma canım sen de birşeyi. Kitaplarını al ve oku yada dans et :)
:16::10::12:

Konuyu açmayın bir daha.

daha çıkamadım kitap almaya ama bende dans edeyim madem :) inşallah bugüne düzelir aramız :) tamam canım görüşürüz

canım ben önceden öyleydim şimdi takmıyorum o haber vermeyi rapor vermek olarak algılar hep hoşlanmaz artık bende demiyorum arıyor mesela haftasonu diyor neredesin şuradayım buradayım diyorum zoruna gidiyor hissediyorum ama bişe demiyor sonra şimdi şimdi sormadan der ben şuraya gidiyorum diye benmkinde taktik işe yaradı sennkini bilmem ama...Tuğçecim düşüncelerin için sağol şuan iiyiz umarım böyle kalırız huzurumuz daim olur..

canım ben önceden öyleydim şimdi takmıyorum o haber vermeyi rapor vermek olarak algılar hep hoşlanmaz artık bende demiyorum arıyor mesela haftasonu diyor neredesin şuradayım buradayım diyorum zoruna gidiyor hissediyorum ama bişe demiyor sonra şimdi şimdi sormadan der ben şuraya gidiyorum diye benmkinde taktik işe yaradı sennkini bilmem ama...Tuğçecim düşüncelerin için sağol şuan iiyiz umarım böyle kalırız huzurumuz daim olur..

ya aslında bütün suç bende biliyorum bunu çünkü nişanlım gerçekten çok anlayışlı düşünceli birisidir ben birazcık cadıyım galiba :)ben de öyle yapıcam bundan sonra sorun yapmamaya yani elimden geldiği kadar :)

eveeet başlığımızda bir kahraman tazeoğlu-severle karşı karşıyaymışız da haberimiz yokmuş. lisede ne çok dinlerdik hey gidi hey :)

Konuyu açmayın bir daha.

Şu iş meselesi sanırım konumuzun en çok tartışma yaratan mevzusu :) Bizim de o yönden sıkıntılarımız var.Faklı şehirlerdeyiz.Haftasonları iyiydi bizim için .O da ben de cumartesi çalışmıyorduk lakin beyefendi bu sene harıl harıl cumartesileri de çalışıyor ve biz artık zor görüşür olduk.Hakkımızda hayırlısı :)

Kızlar ben bugün de öğleden sonra nefes almadan çalıştım... Şimdi de çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görşmek üzere hoşçakalınn:1:

İnşallah canım.
Hep huzurlu olalım hepimiz... :16:

Şu iş meselesi sanırım konumuzun en çok tartışma yaratan mevzusu :) Bizim de o yönden sıkıntılarımız var.Faklı şehirlerdeyiz.Haftasonları iyiydi bizim için .O da ben de cumartesi çalışmıyorduk lakin beyefendi bu sene harıl harıl cumartesileri de çalışıyor ve biz artık zor görüşür olduk.Hakkımızda hayırlısı :)

Evet erkekler işle aşkı pek dengelemeyi beceremiyorlar açıkçası :)
Bizler işimiz bile olsa ilk sıraya sevdiklerimizi koyarız.
Sonuç olarak farklıyıZ. bUNU değiştiremeyiz. en iyisi farklılıklarımızı kabul edebilmek yoksa mutsuz oluyoruz canım.
Benimkide haftanın 7 günü çalışıyor.
Hayırlısı canım. :) pazarları görüşürsünüz artık.

eveeet başlığımızda bir kahraman tazeoğlu-severle karşı karşıyaymışız da haberimiz yokmuş. lisede ne çok dinlerdik hey gidi hey :)

ayyy o benim sanırım...:)) çok severim üni1.sınıfta konserine gittim sonrası tanışma fırsatımız oldu o kadar mütavazi ve alçakgönüllüki o günden sonra hemen hemen tüm kitaplarını aldım sonrasında 3 --4 kere daha geldi şiirlerinin gerçek olduğunu biliyorum bu beni etkiliyor şu meşhur durak-otobüslerin geçtiği meşhur gençlik aşkını anlattı ne bileyim sviyorum işte yaa:16::16:

Back