- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.641
günaydınnnn :) çok güzel gidiyor şükürler olsun :)
senin nasıl gidiyor? hoşgeldin bu arada
Hoşbuldukk.. ohh ne güzel hep böyle devam etsin İnşallah
Benim de iyi gidiyor çok şükür bu aralar onun da işleri yoğundu birbirimize çok zaman ayıramadık ama herşey yolunda bu akşam görüşeceğiz. Belki bir yemek yeriz... sonra biraz sohbet ederiz...
Senin de çok az kaldı.... 1 ay bile değil ayy çok heyecanlı.
9 kasımda ömrüm yeterse 5 günlük evli olcam, vay be!
Bende çalışmıyorum canım.
Sık sık evden çıkmaya çalış.
Kafanı farklı şeylerle oyala.
Dans et. çünkü düşüncelere saplanıp kaldığın zaman çıkması zor oluyor tekrar. seni anlıyorum.
12 ekimde dogum gunum var..acaba ne yapacak merakla bekliyorum...
gecen sene bişey yapamamıstı..cunku ablasının dugununde nerdeyse tum maasını yatırmış..
cok serzenişte bulunmustum..
ufacık bir cikolata yollasan da mutlu olurdum ben diye..
terazi burcuyum ya bu ozelik kanımda var..ufacık seylerle mutlu olmak
Günaydın Kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor nişanlılarla...
Evet ben aralarını yaptim aşık oldular.tabiki evlenmeleri icin yaptim.ama maalesef vizem çıkmadığı icin depresyondayim ve o kızın yanina gittiğimde bana souk ve havalı geldi.oysa ben onu kayinima yaptim ayarlarken sen birtanesin diyordu.bana nankörce gelmişti sibelin davranışı.aralarini bozmak istedim beceremedimanlıyordum bu isin beni üzeceğini.hayatimizdan çıkmasını istiyordum.ama kayinim coktan asik olmuştu bile.söz yapmak icin izin aldığında kiyamadim verdim.yengecigim ne olur ya sadece söz olcak baskasi gôz koymasin kiza istemeye geliyorlar kiskaniyorum dedi bende tamam dedim.vizem çıkmıyordu benim hep ret geliyordu.nisan yapmalarına karsı çıktım çünkü benden önce evlenmemeleri lazımdı.sadece Nişan olcak seni bekliycekler dedi kayinbabam falan ama ben yemedim.nisanlima ya ben ya onlar dedim.oda kardesim sevgi sen ne diyorsun senide atamam onuda dedi.bende ben ozaman ayrılıyorum dedim.ama Nisan'dan 6 ay sonra barıştık :) asiktim çünkü aman dedim evlenen evlensin.onlar evlendi bebekleri oldu hersey onlara güzel bir insan dört dörtlük yasarmi bilmem ama onlar dört dörtlük yasiyor.ben galiba biraz kiskancim ama nisanlimin ailesi bunun farkında şivemin konusunu bile yapmıyorlar bana :)
beni evin yerleşmemiş, dağınık hali o kadar geriyor ki, heyecan meyecan kalmadı :44: sevdiceğime kavuşacağım için çok mutluyum ama, onunla olmak hakikaten çok mutluluk veriyor. şu an burda, o sebepten bu kadar mutluyum zatensevmek çook güzel, Allah herkese nasip etsin. yemek yemenizi ve birbirinize sevgi dolu bakmanızı diliyorum canım. inşallah mutluluğun daim olur :)
kanka günaydın maşallah benm şu ara çokkk iyi...senn nasıl
Evin yerleşecek onu takma anne zaten gelir düğüne yakın o zaman el birliği ile halladersiniz inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim....İnşallah hepimizin mutluluğu daim olur :)
yahu anneme de müdahale ediyorum işin tuhaf tarafı. çok gerginim bu konuda. "anne o orda olmayacak bu burda olmayacak..."
hele "kızım şu eksik, bunu niye çıkarmadın çeyizlerden" vs dediklerinde acaip küplere biniyorum. yatana kadar "bakın işten geldim, hep ayaktayım, ev işi yapıyorum, yoruluyorum, niye bitmiyor bu işler, hep mi böyle olacak" diye söylene söylene dolanıyorum ortalıkta. annem babam artık pek bir şey söylemiyorlar, nişanlım da üzgün üzgün bakıyorpsikolojim bozulacak, ağlayasım geliyor o eve girince! amaaa mutlu olmak için evleniyoruz, aynı zamanda "ev"leniyoruz da.. yapacak bir şey yok :26:
yahu anneme de müdahale ediyorum işin tuhaf tarafı. çok gerginim bu konuda. "anne o orda olmayacak bu burda olmayacak..."
hele "kızım şu eksik, bunu niye çıkarmadın çeyizlerden" vs dediklerinde acaip küplere biniyorum. yatana kadar "bakın işten geldim, hep ayaktayım, ev işi yapıyorum, yoruluyorum, niye bitmiyor bu işler, hep mi böyle olacak" diye söylene söylene dolanıyorum ortalıkta. annem babam artık pek bir şey söylemiyorlar, nişanlım da üzgün üzgün bakıyorpsikolojim bozulacak, ağlayasım geliyor o eve girince! amaaa mutlu olmak için evleniyoruz, aynı zamanda "ev"leniyoruz da.. yapacak bir şey yok :26:
Dilini ısır derler ya öyle yap işte...Allah bozmasın canım ben zaten sizin çok mutlu olacağınızı düşünüyorum çok çok çok mutlu olun bize de anlat hep paylaşalım mutlluğumuzu...
Ben de iyiyim bizim de bu ara iş yoğunluğundan pek görüşmeye fırsatımız olmadı ama bu akşam inşallah görüşücez..
Ben neden cok kiskancim ya diye düşünüyorum.2aydir kiskanclik yok ama çünkü nisanlimda benden soğuyor buraktim kıskançlığı aram düzeldi.piskolejim bozuldu galiba vizem çıkmıyorsa normal aslında, neden ben diyorum bazen ama isyan iyi deil bu Halim'de şükür ediyorum yaşadıklarım ağır geliyo sadece yuvam ve cocuklarım olsun istiyordum ilk torunu ben verecektim:))
Ben neden cok kiskancim ya diye düşünüyorum.2aydir kiskanclik yok ama çünkü nisanlimda benden soğuyor buraktim kıskançlığı aram düzeldi.piskolejim bozuldu galiba vizem çıkmıyorsa normal aslında, neden ben diyorum bazen ama isyan iyi deil bu Halim'de şükür ediyorum yaşadıklarım ağır geliyo sadece yuvam ve cocuklarım olsun istiyordum ilk torunu ben verecektim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?