Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Günaydın kızlaarrr...
Bugun içimde nedenini bilmnedigim bir sıkıntı var..
Ama yine de mutlu olmaya calısıyorum..
Belki havalardandır..
Sizler nasılsınız?
Neler kaynatmıssınız dun yav oyle:))

Bazen insan hormonlarının, havanın yada rüyalarının etkisiyle öyle uyanabiliyor.
Bugün mutluluğu ve huzuru yaşıyorum ve kabul ediyorum diye tekrarla sık sık.
Ben iyiyim canım şükür.

evet canım.
arada şöyle aniden gelen güzel bir aşk mesajı falan iyi olabilirdi.
yada kendimi iyi hissettiricek kelimeler falan hoş olurdu.

hiç sorma o dertlerimi ben de aynı şeyden şikayetçiyim ama hakkım yok sanki diye düşünüyorum nişanlım yeni işe girdi ve sanki uzaklaştık diye düşünüyorum ama bişey de diyemiyorum çünkü çalışıyo

evet canım.
arada şöyle aniden gelen güzel bir aşk mesajı falan iyi olabilirdi.
yada kendimi iyi hissettiricek kelimeler falan hoş olurdu.

artık beni sevmiyor musun diye sor :1: o zaman dilinin açılmasını umuyorum :1: bu cümle çok komiğime gider; ama çok severim. şımarık şımarık sormayı.

hiç sorma o dertlerimi ben de aynı şeyden şikayetçiyim ama hakkım yok sanki diye düşünüyorum nişanlım yeni işe girdi ve sanki uzaklaştık diye düşünüyorum ama bişey de diyemiyorum çünkü çalışıyo

Benimkide yeni iş açtı. ilk zamanlar çok sorun yaşadık.
şimdi daha iyiyiz şükür. ama işte sabah bir kez uyanınca güzel bir mesaj görmek istiyorum.
ben çok kez söyledim ama değişen bişey olmadı.

artık beni sevmiyor musun diye sor :1: o zaman dilinin açılmasını umuyorum :1: bu cümle çok komiğime gider; ama çok severim. şımarık şımarık sormayı.

beni sevdiğini söyler telefonu kapatırken arada bir.
hani seni özledim yada ne biliyim daha farklı şeyler duyasım var.

Benimkide yeni iş açtı. ilk zamanlar çok sorun yaşadık.
şimdi daha iyiyiz şükür. ama işte sabah bir kez uyanınca güzel bir mesaj görmek istiyorum.
ben çok kez söyledim ama değişen bişey olmadı.

emin ol iş güç derken kafasında ne sorunlar vardır kim bilir yani biraz sabretmelisin bence.bizim öyle değil tam olarak eskiden çok sık mesajlaşırdık konuşurduk şimdi bi sabah mesaj atıyo uyandığında bi işten çıktığında bi de işte evde akşam yatana kadar konuşursak konuşabiliyoruz yorgun oluyo erken yatıyo yeni olduğu için ben alışamadım sanki yaa

emin ol iş güç derken kafasında ne sorunlar vardır kim bilir yani biraz sabretmelisin bence.bizim öyle değil tam olarak eskiden çok sık mesajlaşırdık konuşurduk şimdi bi sabah mesaj atıyo uyandığında bi işten çıktığında bi de işte evde akşam yatana kadar konuşursak konuşabiliyoruz yorgun oluyo erken yatıyo yeni olduğu için ben alışamadım sanki yaa

Anladım canım.
Gün içinde doğal olarak hiç konuşamıyorsunuz.
Hani az da konuşsak arada insan güzel şeyler de duymak istiyor.
ama kafaları dolu haklısın.

Back