Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

23 yaşındayım ve 1 ay oldu nişanlanalı..arkadaşlarım soruyor nasıl bi duygu ayakların yerde değildir şimdi daha kötü oluyorum hiç bişi anlamadım keyfini çıkaramadım ki.nişan gecesi gittiler ve bi aydır msn de bile görüşmedik özledim dio ama insan bi nete giriyim göriyim seni der dimii..bende zor tutuyorum kendimi dememek için..
biz de 15 dakka belki kouştuk o da dünden beri başı ağrıyodu onla ilgili...benim başım ağrıyo olsa bile sesini duyunca kendime geliyorum ama o tam tersi bana ihtiyaç duymuyor..bende yeterki iyi olsun diye bişey demiyorum..bilmiyorum çok şımarttım galiba zamanında ipi kaçırdım.aslında öyle doluyumki ama nişanlandığımı duyan arkadaşlarım tamam daha nolsun şükret diyor..tamam şükrediyorum halime ama az da olsa ilgi olmaz mı zaten beraber değiliz bi de sesinden de mahrum bırakıyor benii...ben de tv ye nete verdim kendimi içimdekileri de böyle döktüm ama...sen kaç yaşındasın peki nişanlandınız mı?

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım emin olabilirsin.
Ben 29 yaşındayım. 4 aydır da nişanlıyım.
bana da bazen diyorlar senin ayakların yerde değildir diye. yooo hiç öyle bir durum yok.
havalarda falan uçmuyorum. tabiki halime sürekli şükrediyorum.
kendimi internete, tv ye verdim ben de.
mesela 9 gün görüşmemişizdir özledim der. ama msni aç bir yüzünü göriyim demez. ben dün bunu söyleyince ee sen söyle açarız diyor. benim odam çok sıcak cehennem gibi o yüzden odamda durmak istemiyorum diyor. ben ise sıcakta olsa onu görmek için sıcak odaya girerdim. aramızdaki farklar bunlar işte. Açıkçası aynı şeyleri yaşıyoruz canım.

Bu arada bugün 2 kez 1 dk kadar konuştuk.
Aramadım ben de.
Çünkü birinin yanındayken benle mesafeli ve soğuk konuşuyor.
Ben de bu durumu yaşamak istemiyorum.

Mesela dün hüngür hüngür ağladım. midemde de reflü var. mideme de vurdu sıkıntım.
Bugün işi var diye nasıl oldun? dün kötüydün demedi.
iŞİ var anlıyorum ama benim iki elim kandada olsa sorarım. farklardan biri de bu.

malesef erkekler nişanlandıktan sonra ilgileri biraz azalıyor aslında erkeklerin tümünde var bu biz söylemeden bazı şeyleri akıl edip yapamıyorlar biraz ilginç heralde evlilik korkusu sarmaya başlıyor hiç üzmeyin kendinizi

direk konuya daldım kusura bakmayın bundan 1 ay önce bende ilgisizlikten şikayet ediyordumda görünce yazmadan edemedim

direk konuya daldım kusura bakmayın bundan 1 ay önce bende ilgisizlikten şikayet ediyordumda görünce yazmadan edemedim

Yazdığınız için teşekkür ederim.
Desteğe ihtiyacım var gerçekten.
Çünkü arada çok takıyorum.
özellikle hassas dönemlerimde.
sizin düzeldimi durum?

Yazdığınız için teşekkür ederim.
Desteğe ihtiyacım var gerçekten.
Çünkü arada çok takıyorum.
özellikle hassas dönemlerimde.
sizin düzeldimi durum?

şöyleki ben biraz çenebazım sürekli uyara uyara düzelttim çok şükür tabiki hala vurdumduymaz durumları oluyor ama hemen toparlıyor kendini birazcık dürtelemek gerekiyor erkekleri yoksa aman hasta bir arıyımda sorayım nasılmış demezler biraz aramamak onların aramasını beklemek aradığındada tatlı dille anlatmak gerekiyor inan sadece sen değilsin nişandan sonra herkez yaşıyor böyle sorunları o yüzden lütfen üzme kendini

Bende çok söyledim ama olmadı bi faydası.
Beni idare et zor dönemdeyim diyor hep.
Teşekkür ederim canım.
Zaten gündüz işi olur diye meşgul etmemek için hiç aramam.
Bugünde bir tek uyanınca aradım işte kalktım diye o kadar.
Ben uyanınca hep ararım çünkü.
Neyse olmassa onu da yapmam.
Olumsuz düşünmek istemiyorum ben de.

hımm peki zor dönemi nedir özel değilse?

hımm peki zor dönemi nedir özel değilse?

özel değil canım.
Babasıyla işini ayırdı anlaşamadıkları için.
şimdi ufakta olsa bir yer açma peşinde.
para kazanması lazım evlenebilmemiz için.
ama beni bu durumdan dolayı e karte etmesini anlıyamıyorum.

hımm bu biraz saçma olmuş yani ozaman al karşına her türlü onun yanında olduğunu ona anlat işi olsada olmasada para kazanana kadarda erteleyebiliriz acelemiz yok fln diye bence konuş onu rahatlat yoksa bu sanırım senin daha fazla üzülmene sebep olucak onu birazda parasızlık ürküttü heralde hırsını senden çıkarıyor

zaten bir sene erteledim düğün işini canım.
hayırlısı olsun dedim.
hatta babasıyla ayrılma aşamasındayken olsun geç evleniriz ne yapalım yeterki huzurumuz olsun bekleriz dedim.
yaa ben mi abartıyorum bilmiyorum.
bir yere gittiği zaman beni unutuyor.

hımm valla benim kayınvalidem kanser hastası beni unutması bu yüzden annesiyle kafası çok dolu ama çok şükür gene kendini toparladı ama bu bana pek mantıklı gelmedi ne zamandır birliktesiniz. ben birazcıkta onun yaptıklarını ona karşılık kullandım yani şöyle mesela arkadaşlarıyla seni unutuyormu sende unut aramıyormu sende arama ben böyle yaptım oda en sonunda anladım sen haklıymışsın dedi şimdi yapmamaya başladı sen abartmıyorsun bu bizim doğamızda var ilgi istiyoruz istemeyen bir bayanda yoktur zaten

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kayınvalidene.
Şimdi mesela ailesiyle. dediğim 1 dk anca konuştuk. hem de dün o kadar üzgün olduğumu bildiği halde.
sanırım çok fazla takmıyor.
ramazan bi bitsin denizli bir yere gidicez. orda başımı alır kıyıya giderim ne yapıyım.
yapıcam bişeyler işte. keşke böyle olmasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…