- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.481
ne yemekler yaptın misafirlerine? ama çok yoğun geçmiş haftan, neyse ki atlatmışsın. umarım sakin bir hafta seni bekliyordur
bir hafta Türkiye'yi gezdim dermişim :) nikahı yaptım, gelinlik dikildi, perdeler halılar sipariş edildi. davetiyeler basıldı :)
bunlar da gelinliğimin resimleri. duvak biraz modeli kapattı ama zaten ayrıntılı bir modeli yok gelinliğimin. istediğim tarzda oldu, mutluyum.
Eki Görüntüle 526916 Eki Görüntüle 526915
günaydın kızlaaarrrr
1ay önce bende nişanlıydım
şimdi 1aylık evliyim
nişanlılık güzeldi yaaa
kıymetini bilin doya doya yaşayın nişanlılığınızı
hiçbişeyi kafanıza takmayın
ve kendinize ait düzeninizin olduğuna şükredin
evinize istediinizi alın içinizde kalmasın!
allaha emanet olun mutluluklar
kuzu ya bende böyle dekoltesi dantelle kapalı bişe alacağım gayet sade ve hoş durmuş..
1ay önce bende nişanlıydım
şimdi 1aylık evliyim
nişanlılık güzeldi yaaa
kıymetini bilin doya doya yaşayın nişanlılığınızı
hiçbişeyi kafanıza takmayın
ve kendinize ait düzeninizin olduğuna şükredin
evinize istediinizi alın içinizde kalmasın!
allaha emanet olun mutluluklar
kızlar arkadaşım bizi fotoğrafçıdan sonra resim çekmişti nişanda onları yolladı ama yükleyemiyorum buraya anlamadım niye
geçen hafta cumartesi ev taşıdım .. pazar günüde sabahtan akşama kadar arkadaşlarımız bizdeydi .. haftaiçi iş çıkışı hergün kayınvalideye gittim hacca gidecekti misafirleri geliyordu .. perşembe günü öğlen o gitti .. ve o akşam yine 2 arkadaşımız bizde yemekteydi .. cuma annemler, abimler, yengemler geldi cumartesi çalışıyorum zaten akşamına da kuzenimin nişanı vardı.. dün nasıl geçti zaten söylemiştim ..
sanırım uykumun sebebini buldum .. hala evde ayağımı uzatıp oturamamışım ben
valla canım provalara giderken hep anksiyete nöbetlerim tuttu heyecandan :) nişanlım sürekli güzel oldu, prenses gibi oldun, annemler de beğendi diyor. henüz ama sürekli sorup durma demediresmiyette evli bir bayanım, soyadım gitti ama henüz kendimi evli hissetmiyorum
tuğçecim nikah oldu ama düğüne bir ay var henüz, o görüntüler son provadan :)
kızlar ben doğum kontrol hapı myralon aldım, en düşük doz buymuş. yasmin'den tırsıyorum. ama okuduklarıma göre çok farklı geribildirimler alınmış. bir de başımıza bu işi açtıkçok korkuyorum ansızın hamile kalcam diye. Allah en hayırlı zamanda versin bebiş :44:
meraba kızlar bende iki senelik nişanlıyım aranıza yeni geldim sizleri tam bilmiyorum ama öyle bende katılmak istedim aranıza.
meraba kızlar bende iki senelik nişanlıyım aranıza yeni geldim sizleri tam bilmiyorum ama öyle bende katılmak istedim aranıza.
iki sene nişanlı kalsam kafayı yerdim herhalde, tebrik ediyorum sizi :) hoşgeldiniz efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?