Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ne yemekler yaptın misafirlerine? ama çok yoğun geçmiş haftan, neyse ki atlatmışsın. umarım sakin bir hafta seni bekliyordur

1ay önce bende nişanlıydım
şimdi 1aylık evliyim
nişanlılık güzeldi yaaa
kıymetini bilin doya doya yaşayın nişanlılığınızı
hiçbişeyi kafanıza takmayın
ve kendinize ait düzeninizin olduğuna şükredin
evinize istediinizi alın içinizde kalmasın!
allaha emanet olun mutluluklar

Son düzenleme:
ne yemekler yaptın misafirlerine? ama çok yoğun geçmiş haftan, neyse ki atlatmışsın. umarım sakin bir hafta seni bekliyordur

arkadaşlarıma fırında palamut yaptım tabi pilav, çorba, salata, ve baharatlı fırından patateslerimde vardı acıktım iyice bu arada
annemler yemekten sonra geldiler .. bu haftayı evde sakin geçirmek istiyorum ama bakalım .. şuan çarşamba kalabalık bi arkadaş grubum gelecek o kesin .. başka plan yok gibi bakalım :26:

canım allahım hayırlı etsin çok tatlı şirin bir model allah utandırmasın

kızlar ben doğum kontrol hapı myralon aldım, en düşük doz buymuş. yasmin'den tırsıyorum. ama okuduklarıma göre çok farklı geribildirimler alınmış. bir de başımıza bu işi açtık çok korkuyorum ansızın hamile kalcam diye. Allah en hayırlı zamanda versin bebiş :44:

allah hayırlı etsin seninki kısa sürmüş ondan tadı damağında kalmış canımmutluluklar dilerim

kuzu ya bende böyle dekoltesi dantelle kapalı bişe alacağım gayet sade ve hoş durmuş..

teşekkür ederim kuzuuu (nişanlımdan sonra ilk sana diyorum ) dantelin çook güzel olmasına bak, o zaman güzel duruyor da danteli kötü olunca pek güzel durmuyor. ben elimden geldiğince gözüme en iyi görüneni seçtim. benimkinin içinde iki kat da tül var, çok açık göründü gözüme diğer türlü, alışkın olmadığımdan. ama tül olmazsa dantel kendini daha çok gösterir

allah hayırlı etsin seninki kısa sürmüş ondan tadı damağında kalmış canımmutluluklar dilerim

kızlar arkadaşım bizi fotoğrafçıdan sonra resim çekmişti nişanda onları yolladı ama yükleyemiyorum buraya anlamadım niye

kızlar arkadaşım bizi fotoğrafçıdan sonra resim çekmişti nişanda onları yolladı ama yükleyemiyorum buraya anlamadım niye

boyutu mu büyük geldi acaba? ya da upload tuşuna mı basmayı unuttun? ben bugün unutmuşum da niye eklemiyor diye düşünmüştüm.

meraba kızlar bende iki senelik nişanlıyım aranıza yeni geldim sizleri tam bilmiyorum ama öyle bende katılmak istedim aranıza.

evet canım sorun çözüldü bak.
bu haftaiçi azcık kendine zaman ayır ve dinlen bence ilkaycım.
vücudun yorgunluk sinyali veriyor sana.

evet canım biliyorum ama nikahlısın ve evli bir bayansın artık.

ben kistlerimden dolayı yasmin kullanıyorum 3-4 aydır canım.
sorun varsa bana sorabilirsin.
düzenli kullanırsan hamile kalma ihtimalin yüzde 0 gibi birşey canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…