- Konu Sahibi AngelHeart
- #3.521
kısa dönem inşallah ..
çok sevindim canım yaa bi nebze de olsa sevindirici
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısa dönem inşallah ..
malesef değiliz bu kadar uzun zaman beklemek koymuyo da işte ayrı şehirlerde olmak bazen can sıkıcı oluyo okulda tanıştık biz benim olduğum şehirde ikimiz aynı okuldaydık o zamanlar çok iyiydi ama okul bitti askerlik girdi askerlik bitti şimdi de ayrı şehirlerde olduğumuz için çok sık görüşemiyoruz![]()
hoşgeldin canım katıldığına pişman olmayacağının teminatını verebilirim![]()
evet canım o yönden öyle şükür.
bizdede farklı sorunlar var işte.
yani herkesin nişanlılıkta kendine göre sorunları olabiliyor.
bu dönemde sabırlı olmak gerekiyormuş ben bunu öğrendim.
inanır mısın bizimde öyleydi düşünsene daha okuldayız okuyoruz bir sene daha var okulun bitmesine tabi uzatmaları saymıyorum o yüzden nişanlım hemen evlenmek istedi ben kararsızdım açıkçası çünkü evlendikten sonra o askere gittiğinde kayınvalidemle kalacaktım o yüzden aileler de kabul etmedi biz de bekledik iyiykide böyle olmuş diyoruz şimdi :) ama hayırlısı olsun sizin içinde. eşin askerliğini yaptı mı peki
ya sanki sevgiliyken daha ii herşey nişan olunca sorumluluktanmı neydense en küçük şey bile sorun oluyo bizde![]()
valla canım biz 4.5 yıldır ayrı şehirlerdeyiz ayrı ünilerde okuduk seni öyle ii anlıyorumki ama uzaklığında ii yanları var bu kadar zaman geçmesine rağmen hala elele tutuşmak bize heyecan veriyo her gelişinde kalbim ağzımdan çıkacak gbi oluyo![]()
evet elifçim doğru söylüyorsun. biz sevgiliyken hiç kavga etmezdik. nişanlanınca başladı kavgalar biz de.
dediğin gibi sorumluluklardan oluyor herhalde.
evet elifçim doğru söylüyorsun. biz sevgiliyken hiç kavga etmezdik. nişanlanınca başladı kavgalar biz de.
dediğin gibi sorumluluklardan oluyor herhalde.
kesinlikle öyle elbette sorunlar olacak zaten hiç sorun olmazsa bi anormallik olur.sizin sorununuz ne bilmiyorum ama inşallah az hasarla tlatırsınız canım
Ayyyy benim nişanlım hala askere gitmedi ve önümüzdeki 5 sene öyle bir planıda yok....Bende yabancı bir şehire gidecem k.validemle kalmayı asla istemiyorummmmmmAllahım inş.bedelli çıkarda onca zaman ki ayrılıktan sonra birleşmenin huzuru yarım kalmaz
![]()
Teşekkürler canım.
nişanlımın borçları var şuan. eğer işler Allahın izniyle yolunda giderse borçlarını kapatıp, ondan sonra düğün parası biriktiricek.
bence nişandan sonra tartışmaların olması sorumluluk bi yana aileler de çok etkili oluyo yani bizde öyle oldu
ya var ya yazdığını okuyunca ekranın başında kendi kendime gülümsemeye başladım kesinlikle öyle şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler ne kadar zor olsa da çok tatlı yanları da var :)
Merhaba canım...
Hoşgeldinn...![]()
canım benim hiç o güzel gönlüne dert etme allah bi şekilde yoluna sokar.hiç kimse borçsuz dertsiz evlilik yapmıyo tek diyebileceğim nişanlının yanında ol çünkü eminim onun daha çok desteğe ihtiyacı vardır.çünkü benim kuzenim de aynı durumda
olmamı yaa o gelemden derdimki gelsin şu yaptığını bilmem şu dediğinin hesabını sorucam falan görünce o yorgun beni görmek için 18 saat yolculuğa katlanışını hiç bişey demez aptallaşırdım ne istere tamam derdimAmmaaaa gel gelelim bir espri yapsan kavga çıkar bir 5 dk aramasa geç arasa tartışırsın mesaja geç cvp verse triplere girersin beni 2.plana atıyorsun diye....Sonraaaa iki konuşmadan birinde bitsin de bilmem ne ağla zırla hooopppp geri dön
bunlarda sıkıcı güzellikleri olsada yanımda olduğu 1 saati değişmem uzaklığına
![]()