- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.461
canım mesajını yeni gördüm, yukarda neler yaptığımı paylaştım. davetiye de bu. içine kartvizit bastırdık ayrıca yol tarifi için.
Eki Görüntüle 526921
Hayırlı olsun canım çok hoş gelinligin ben de kudelasına bayıldım..
Ben de bu tarz bir davetiye baktım kendime sadece rengi kırık beyaz olacak...
canım renk seçeneği olsaydı ben de açık seçerdim aslında, bu çok koyu. bunlar uygun fiyatlı oluyor. davetiyeye fazla para vermek istemedim ben, nişanlıma kalsa verilir de ne gerek varhem kibar şık görünüyor gözüme. senin beğendiğinin resmi var mı nette?
Günaydın kızlar... Nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz...
İyi Haftalar diliyorum hepinize...
Günaydın kızlar... Nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz...
İyi Haftalar diliyorum hepinize...
günaydın arkadaşlar, yorgun başlayan bir günden herkese merhaba
günaydın kızlar bendende uykulu bir günden merhaba gelsin
hoşgeldin krizsavar
Tünaydın canımm...
İyiyiz şükür sen nasılsın?
Ben haftasonu nişanlımın pastanesindeydim hep.
Sen neler yaptın haftasonu?
bir hafta Türkiye'yi gezdim dermişim :) nikahı yaptım, gelinlik dikildi, perdeler halılar sipariş edildi. davetiyeler basıldı :)
bunlar da gelinliğimin resimleri. duvak biraz modeli kapattı ama zaten ayrıntılı bir modeli yok gelinliğimin. istediğim tarzda oldu, mutluyum.
Eki Görüntüle 526916 Eki Görüntüle 526915
Tünaydın Şeker bende tüm hafta sonu evdeydim dışarı çıkmadım cumartesi malum temizlik ev işleri falan geçti pazar günde hç bir şey yapmadım bütün gün oturdum diyebilirım canım hiç bişey yapmak istemedi...
Senin nasıl geçti aranız nasıl?
Neden yorgun ve uykulusunuz kızlar?
Haftasonu yoğun mu geçti?
iyi yapmışsın canım pazar günü de dinlenmişsindir.
Şükür haftasonu iyiydi canım aramız.
Daha iyi olucak inşallah.
İyi düşüneyim iyi olsun. Yakın olmak biraz iyi geldi sanki.
Haklısın davetiye ye çok da para vermek mantıklı değil Benim abim Matbaacı olduğu için o halladecek Koza'nın kataloğundan bakmıştım ben netten bulursam atarım buraya...
Heyecanlısın dimi? Nışanlın ne diyor sen sürekli gelinliğim güzel dimi değince...
Bu arada evli bir bayansın değil mi artık nikah kıyıldı
pek yoğunda geçmedi aslında .. cumartesi kuzenimin nişanı vardı .. pazar günüde geç uyandık, kahvaltı yaptık sonra temizlik yaptım ben .. sonrada arkadaşlarımla dışarı çıktım .. eşim evde arkadaşlarıyla playstation oynadı .. akşam da arkadaşlarımız vardı . ama öyle kalabalık değildi yorulmadım ..bilemedim neden uykusuzum hala daha açılamadım saat kaç oldu
Yakın olmak her zaman iyi oluyor canım en azından yüz yüze konuşup daha iyi anlaşıyorsun... Ben bu hafta görüşmek istemedim o da abisine gitti belki bu akşam bize gelir henüz konuşmadım gıcık oldum kendisine ondan aramadım birazdan o arar zaten...
valla canım provalara giderken hep anksiyete nöbetlerim tuttu heyecandan :) nişanlım sürekli güzel oldu, prenses gibi oldun, annemler de beğendi diyor. henüz ama sürekli sorup durma demediresmiyette evli bir bayanım, soyadım gitti ama henüz kendimi evli hissetmiyorum
tuğçecim nikah oldu ama düğüne bir ay var henüz, o görüntüler son provadan :)
tuğçe senin nişanlınla aran nasıl gidiyor, en son grafik çizgisi iyiden yana yükseklere doğru çıkıyordu
genede biraz yoğunmuş canım normal :)
Bir kahve al belki açılırsın ilkaycım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?