Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Günaydın hatunlar.... Bu gece toplasanız 2 saat uyumadım ama şu an hiç uykum yok

günaydınnnn tatlım..Duydumki benimle birlikte diyet yapmaya karar vermişin birbirimnize destek olarak yapabliriz bu işi söde ben dün başladım ama öyle bir programım yok kahvaltıyı iş yerinde bir çay şekersiz 1 poğaca öğlen iş yerinde yedim taze fasulya 3 çatal pilav 1 dilim kepek ekmeği akşamda 5 .30 gibi 1 kase ayran çorbası 5çiğköfte yedim tabi gün içinde çeşit çeşit bitki çayları tükettim bugün daha dikkatli olmaya ve eve geçince pilates yapmaya çalışcam ...Haydi bircan biz bunu yaparız başarırız istediğim kiloyada ineriz çok rahat

tatlım sen 2012inin son ayıyla yakalıyorsun bu topiği

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...oplanalimyardimlasalimm-112.html#post26755514

Biz kavga ettik bu akşam.
Müzik dinleyip düşünüyorum.
Ruhumu yorgun hissediyorum.

noldu ki

Günaydın hatunlar.... Bu gece toplasanız 2 saat uyumadım ama şu an hiç uykum yok

niye uyuyamadın canım? yoksa düğünü düşünmekten mi

kızlarrr dün akşam kocacım 3 saat benimle konuştu tatlı tatlı düğün dernek herbişeyi konuştuk bayram gelişini 1 hafta erteledik işlerini ayarlayıp 1 hafta kalacak bende işten rapor alacağım

kızlarrr dün akşam kocacım 3 saat benimle konuştu tatlı tatlı düğün dernek herbişeyi konuştuk bayram gelişini 1 hafta erteledik işlerini ayarlayıp 1 hafta kalacak bende işten rapor alacağım

Tamam canım benim bu sefer çok kararlıyım zaten sabahları bende domates peynir iki dilim kepek ekmeği yiyorum aralarda grisini ya da elma yiyorum bitki çayı sevmiyorum ama kendimi zorlayarak 1 kupa yeşil çay içiyorum ya da ıhlamur içiyorum. Öğlen de işte çıkan yemeğe göre ya sedece çorba içiyorum ya da ana yemekten yiyorum akşamları zor oluyor aslında ama iki gündür onda da çorba ve salata yiyorum çok canım isterse ana yemek ne varsa 1 kaşık falan alıyorum daha 1 haftadır başladım ama daha sıkı başlayacağım seninle ara da sonuçları yazarız birbirimize

biz dde kocişlerin yanımızda olmasını ıstıyoz kuzumm..
Ama bakacaz ..analarının mı yoksa bizim ynımızda mı olcaklar?
Gerci kendi tarafına cekmenın de türlü türlü yolları var dimi ama

Benım sevdceğim de bayramda gelecek..
Sonra beraber istanbula gececeğiz..
Tabii 1 gunluk abant kaçamağından sonra

tatlım sen 2012inin son ayıyla yakalıyorsun bu topiği

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...oplanalimyardimlasalimm-112.html#post26755514

niye uyuyamadın canım? yoksa düğünü düşünmekten mi

Canım o topiği görmüştüm düğünden sonra uğrarım oraya da.....

Yaa çok komik gelecek ama ben dün gayet iyi hoş yattım yatağa daha sonya yarı uyur yarı uyanık aklıma çeyizler takıldı ben bunları eve götürdüğümde ya benden önce kullanırlarsa istemem öyle falan deyip takıntılara başladım uykum kaçtı sabah burdan arkadaşlara anlatıyorum hala bana gülüyolar ...

Günaydın canım ne oldu neden kavga ettiniz?

Merhaba canım...
Kardeşi geldi geçen gün. İstanbulda yaşıyor ama işinden ayrıldı zor durumdaymış.
Gelinde kardeşini yemeğe çıkardı.
2 gün sonra ben de geldim aynı yere gittik.
Biliyorum şuanda masrafı var, dükkanın kirası ve diğer masrafları ödenicek.
Ben ısmarlarım dedim. Parayı da ben verdim yemeğin.
Kardeşi dün döndü. Ona bir miktarda para vermiş ihtiyacı olur diye.
Ama dün dedimki kendi kendime beni neden yemeğe çıkarmadı da?
Ben onu çıkardım? Bunu ona sordum bana kızdı. Paranı geri veririm bilmemne diye uzattı.
Kavga ettik işte.
Ne düşünmeliyim bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…