• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Okudum biraz canım.
Kayınvaliden lafını esirgemeyen birine benziyor.
Bu yüzden içinden gelmiyor anne demek anlıyorum.

Aynennnnn içinden gelende değil ya patavatsız nerede ne sölenir nasıl sölenir bu laf nereye gider bilmio kocamda sen he de geç saygıda kusur etme gerisi aramızdaki mevzular takma dedi bende takmıyomkiii:24::24::24:

Aynennnnn içinden gelende değil ya patavatsız nerede ne sölenir nasıl sölenir bu laf nereye gider bilmio kocamda sen he de geç saygıda kusur etme gerisi aramızdaki mevzular takma dedi bende takmıyomkiii:24::24::24:

ehh nişanlın yanındaysa sorun yok o zaman canım.
Kimide anneci olur annesine hiç laf söylettirmez.
Öyle olsaydı kötü olurdu senin için.

uwwwwwwwwww wallah zor kuzu ama yarın birgün bizimde başımıza gelebilir...Bence akıllı uslu ortalığı karıştırmayan bir hatun olsunda bizimle kalsın zaruriyse hayat bu yarın birgün bizde yaşlanırız ne oluruz bilinmez biz sahip çıkmalıyızki bizim evlatlarda bize olsun inşllahh.Ama şartları varsa beraber kalmaya da çok gerek yok:44:

Babası vefat ettiği için diğer gelinlerden de hayır olmadığı için kışları gelicek yazları memlekete gidecek kendi annemi göz önünde bulunduruyorum o yüzden kalacak yapacak bir şey yok... Umarım iyi olur herşey...

ehh nişanlın yanındaysa sorun yok o zaman canım.
Kimide anneci olur annesine hiç laf söylettirmez.
Öyle olsaydı kötü olurdu senin için.

evet çok şükür onlar bişey almıyoki bize ben sabahtan akşama kadar çalışıyom istersem dünyayı ayaklarının altına sererim kimse karışamaz dedi:nazar::nazar::nazar: maşllah deyin yavrular nazara inananlardanım:52::52:

ben çıkarım birasdan saat 5e yaklaştı bugünde bitti mesai yuppiiii:21::21: Nasıl bir tutku oldu bu topic bende valla diredeki bayanlar birleşmiş kahve içiyor ben sizden kopamdım kaldım buradaa:kkk::kkk::kkk::kkk: seviyorum sizi beaaaaa iyi günde kötü günde hep burada olmanızı bilmek güsel canlar yaa:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ben çıkarım birasdan saat 5e yaklaştı bugünde bitti mesai yuppiiii:21::21: Nasıl bir tutku oldu bu topic bende valla diredeki bayanlar birleşmiş kahve içiyor ben sizden kopamdım kaldım buradaa:kkk::kkk::kkk::kkk: seviyorum sizi beaaaaa iyi günde kötü günde hep burada olmanızı bilmek güsel canlar yaa:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bizde seni seviyoruz canım... :16:
Ben mesela dün nişanlınla buluşurken hep sizi düşündüm.
Eve gidiyim de anlatıyım diye.
Kendimi iyi hissetiriyor burası.
İyiki açtım bu topiği... :16::29:

bizde seni seviyoruz canım... :16:
Ben mesela dün nişanlınla buluşurken hep sizi düşündüm.
Eve gidiyim de anlatıyım diye.
Kendimi iyi hissetiriyor burası.
İyiki açtım bu topiği... :16::29:

ewet iyiki açmışın tatlım thankssssss......Bende ii oluyorum buradayken müdür iş verince hızlı hızlı yapıyorum biran önce döneyim diyee:1::1::1::1:

unutmadan kızlar ben bugün diyetede başladım 2012 gelinleriyle:52: çokkk acıktım ama eve gidip nesfit yiyecektim vazgeçtim çorba içecemmmmm:51:

unutmadan kızlar ben bugün diyetede başladım 2012 gelinleriyle:52: çokkk acıktım ama eve gidip nesfit yiyecektim vazgeçtim çorba içecemmmmm:51:

Ben de çok seviyorum sizleri valla işlerim olsa bile yerimde olduğum sürece takip ediyorum sizlerle konuşmak bana da çok iyi geliyor tuğçe burayı iyi ki açmış biz de iyiki gelmişiz. Ben de ilkay gibi evlensemde bırakmam sizler:1:

Bende diyelt yapmak istiyorum... Hangi topik bu bana yaz hemen araştırayım canım hata bende bugün diyet günlükleri vardı nları okudum gaza geldim...:1:

Back