- 14 Ağustos 2011
- 27.257
- 3.201
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.341
iyi akşamlar kuzular yarın görüşürükkkkk
unutmadan kızlar ben bugün diyetede başladım 2012 gelinleriyleçokkk acıktım ama eve gidip nesfit yiyecektim vazgeçtim çorba içecemmmmm
Ben de çok seviyorum sizleri valla işlerim olsa bile yerimde olduğum sürece takip ediyorum sizlerle konuşmak bana da çok iyi geliyor tuğçe burayı iyi ki açmış biz de iyiki gelmişiz. Ben de ilkay gibi evlensemde bırakmam sizler
Bende diyelt yapmak istiyorum... Hangi topik bu bana yaz hemen araştırayım canım hata bende bugün diyet günlükleri vardı nları okudum gaza geldim...
Ben de çok seviyorum sizleri valla işlerim olsa bile yerimde olduğum sürece takip ediyorum sizlerle konuşmak bana da çok iyi geliyor tuğçe burayı iyi ki açmış biz de iyiki gelmişiz. Ben de ilkay gibi evlensemde bırakmam sizler
Bende diyelt yapmak istiyorum... Hangi topik bu bana yaz hemen araştırayım canım hata bende bugün diyet günlükleri vardı nları okudum gaza geldim...
boy ve kilon kaç canım?
evet canım artık hep burdayız.
Bana en barışık olmadığım yerden sordun canım yaben kendimi bildim bileli balık etli diye tabir ettiğimiz şişkolardanım
Boy: 1.64
Kilo : 76
En zayıf olduğum kilom 62 ama 2 sene önceydi : )) Çok kararlıyım bu sefer 1 haftadır dikkat ediyorum bakalım ne olacak..
olsun canım. balık etli de olmak ta iyidir.
Normalde nasıl beslenirsin?
Ben yemek yemeyi pek sevmem abur cubur severim kilolarda onlar 2 sene önce 62 idim gayet iyiydi kilomu koruyordum ama şirkette yediğim yemekten zehirlendim çok kötü aldım 3 şişe serum yedim ondan sonra çok kilo aldım toparlayamadım ama ben kilolarımla barışığım hiç takıntı yapmadım da zayıf olsam da hiç fena olmaz hani
Abur cuburu kesersen zayıflarsın o zaman canım. :)
evet önemli olan zaten kendinle barışık olmak.
Neyse fıstıklar ben de gidiyorum kendinize cici davranın.........:)))))
pekala SANDIK:şimdi tatlım bir tane takı sandığı alıyoruz içine kuru güller ve kendi parfümümüz eşliğinde:) bir kapsüllü ilaç alıp ilacını boşalt dar ona sığabilecek boyutta kağıtlar kes ve her birine tek kelime yazacaksın ve numaralandıracaksın.mesela aşkım yaz kenara 1 de kıvır kapsüle koy....doğum yaz 2 de kapsüle koy vss...Onları sayısına göre dizsin
eline geldikçe açıpta dizecek...Sonra sandığa sığacak şekilde güzel bir çocuk kitabı al hani böyle bol resimli az cümleli çocuk hikayeleri oluyorya hani kötü canavar vardır prensle prenses arasına girer hep:) güzel biten bir kitap aldık resimlerimizdende bolca çıktı alıp prensin kafasına seninkinin kafasını prensese de senin kafanı kesip yapıştıracaksın bu hikaye kitaplarının sonunda özet ne anladık gibi yerler oluyor onada kalbinden geldiği gibi şeyler yaz koy içine:) İstersen birkaç çikolata al ıdır hepsinin tadına bak onları kurdela ile bağla hepsinin tadına baktım hiçbiri sen kadar tatlı değil yaz:) kapağa bir ayna yapıştır üstünü kapat ve oraya bir not düş.Doğum günü çocuğu akıllı ol ve buraya en son bak bu doğum gününde sana benm için en değerli şeyi gönderdim açınca kağıdı onu göreceksin yaz aynayada bol rujlu bir öpücük kondur sandığı dıştan kurdela ile bağla al sana romantik bir hedayeee
canım yerlşetim çok şükür sadece biraz eksiğim var .. herşeyimi diğer eve göre aldığım için ve bu ev daha büyük olduğu için .. zamanla toparlarım
şuan en çok ihtiyacın olan şey sabır ama en zoruda o gerçekten .. inşallah herşey gönlüne göre olur .. sana tavsiyem sadece şuana odaklanıp şuanı yaşaman .. ne geçmişi ne de geleceği yoğun olarak düşünmek insanı mutlu etmiyorkendinle ilgilen .. yavaş yavaş evin için bişeyler al .. günler çok çabuk geçecek
Biz kavga ettik bu akşam.
Müzik dinleyip düşünüyorum.
Ruhumu yorgun hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?