Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

boy ve kilon kaç canım?
evet canım artık hep burdayız.

boy ve kilon kaç canım?

boy ve kilon kaç canım?

Bana en barışık olmadığım yerden sordun canım ya ben kendimi bildim bileli balık etli diye tabir ettiğimiz şişkolardanım
Boy: 1.64
Kilo : 76

En zayıf olduğum kilom 62 ama 2 sene önceydi : )) Çok kararlıyım bu sefer 1 haftadır dikkat ediyorum bakalım ne olacak..

olsun canım. balık etli de olmak ta iyidir.
Normalde nasıl beslenirsin?

olsun canım. balık etli de olmak ta iyidir.
Normalde nasıl beslenirsin?

Ben yemek yemeyi pek sevmem abur cubur severim kilolarda onlar 2 sene önce 62 idim gayet iyiydi kilomu koruyordum ama şirkette yediğim yemekten zehirlendim çok kötü aldım 3 şişe serum yedim ondan sonra çok kilo aldım toparlayamadım ama ben kilolarımla barışığım hiç takıntı yapmadım da zayıf olsam da hiç fena olmaz hani

Abur cuburu kesersen zayıflarsın o zaman canım. :)
evet önemli olan zaten kendinle barışık olmak.

ben çok odunum yaaaaaaa var mı bunun birçözümü
seni de alkışlıyorum canım ne güzel şeylerle uğraşmışsın çok güzel fikirlerinde düşüneceğim muhakkak..emek zaman vermişsin severek yapmışsın ama benim hiç el yeteneğimde olmadığından burdaki imkanları bahane ettiğimden yapasım gelmiyo basite kaçıyorum sanırsam
h.sonu merkeze geçince ortaya karışık bişeyler bulmaya çalışcam inşallah çok teşekkür ederim csnım tavsiyelerin için

zamanla eksiklerini de toparlarsın inşallah :)
evim iin mi? :/ nerde yaşayacağımız bile belli değil ki o yüzden bişey alamıyoruz henüz zaten göçebe hayatı yaşayacağız bir süre..günlerin çok çabuk geçtiği kesin geleli bir ayı geçirmişim burdaaa..

Slm Kızlar az önce kurban bayramında ne hediye alınacak topiğini okudum Elif ve yağmur_only Allah size sabır versin kuzular umarım kocalarınız hep sizin yanınızda olur ben kayınvalidemin huyunu bilmiyorum çünkü hiç bir arada olma şansımız olmadı bayramdan sonra gelecek görecez bakalım neler ile karşılaşacağım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…