• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ben söyledim canım ama sonuçta kendi annen olmadığı için başlangıç biraz zor .. şimdi alıştım sanki anne kelimesi bi isimmiş gibi geliyor ona seslenirken .. içten söylemiyorum ..

ben hiç diyemyorum ya vede onlar nişandan gitti gideli beni bir kere bile ramadı nsılsın diye babamlar 2kez aradı onlar 1kere dahi aramadı velhasıl içim kaçtııııııııııııııı

hımmm o mevzu var kuzu aranız iice düzelsin bunu onunla paylaş

Biliyor zaten canım.
Benden ayrılsan sana kızamam diyor.
Çocuk yapma hakkını elinden alamam diyor.
Tamam ama Allah isterse her yaşta çocuk verir.
Ben de kistler var tedavi oluyorum ama herşeyin çözümü vardır diye düşünüyorum.

ben hiç diyemyorum ya vede onlar nişandan gitti gideli beni bir kere bile ramadı nsılsın diye babamlar 2kez aradı onlar 1kere dahi aramadı velhasıl içim kaçtııııııııııııııı

ben sözlendiğimde anne demeye başlamıştım canım.
Ama sizi aramamaları ilginç.

Biliyor zaten canım.

onlara hiç takılma canım ya yoktan bizleri var eden rabbim dilerse kimlere bebekler veriyor ne çaresizlere umudunu kaybedenlere...Sen şimdiden öle şeylerle üzme canını bak rabbim diyorki siz isteyin ben vereyim varmı daha ötesi......Dua dua dua her imkansızı imkanlı hale getiren her açılmayacak kapıyı açan tek şey..Dua et gerisini bırak allaha rabbim en güzelini hepimize ihsan eder inşllh...

....kızlar nişanlıyken k.validenize anne diye nasıl dediniz bayram yaklaştı annem ortaya konuşma yeter artık nne de diyo ben yapamam ya ne yapacam nasıl dicemm:44:

Ben gidiyorum siz geliyorsunuz canım bir sürü şeyler yazmışsınız hepsini okumak uzun sürdü :)))

Ben de ilk başlarda anne diyemedim ama nişanlım ben seninkilere söylüyorum nasıl başlarsa öyle gider kendini alıştır dedi... nişandan sonra annesiyle yüz yüze görüşmedik zaten telefonda da zar zor söyledim ama sanki sesim titriyo anne derken ...:1:
Alışmak zor anlayacağın ama başla bir yerden ilerde zorlanırsın

....kızlar nişanlıyken k.validenize anne diye nasıl dediniz bayram yaklaştı annem ortaya konuşma yeter artık nne de diyo ben yapamam ya ne yapacam nasıl dicemm:44:

Ben gidiyorum siz geliyorsunuz canım bir sürü şeyler yazmışsınız hepsini okumak uzun sürdü :)))

Ben de ilk başlarda anne diyemedim ama nişanlım ben seninkilere söylüyorum nasıl başlarsa öyle gider kendini alıştır dedi... nişandan sonra annesiyle yüz yüze görüşmedik zaten telefonda da zar zor söyledim ama sanki sesim titriyo anne derken ...:1:
Alışmak zor anlayacağın ama başla bir yerden ilerde zorlanırsın

Akşam içinde çok sevindim....

Ben de bi bakayım buna bizimkinin aileside pek nadir aradı ama yine de şükrettim....

valla henüz aramadılar biz aradık bende 1 kere sevdiğime ulaşamadım evi aradım annesi çıktı anormal sıcak konuşuyo zaten canım aşkım bebeğimler havada uçuşuyorrr:52: daha sonrada hiç aramadım bayramda ararım çok samimi olmak istemyom zaten evlerimiz karşı karşıya tek bahçe içinde:25:

nişan bohçasına koymuştumksordum bikaç kez takmış ya aslında çok güzelmiş bu fikirde ama yaşadığım yerde onu yaptırmam zor gibi..nerede yaptırılıyor yada netten mi sipariş vermiştin ayyy çok tecrübesizim : )

Canım aslında Elif'in sandık fikri çok güzel bende yapmak istiyorum nişanlım 10 Aralık doğumlu biz de 8 Aralıkta evleniyoruz zaten balayında bu paketi verip oda dan çıkmayı düşünüyorum... Ama bakalım hayırlısı....

valla henüz aramadılar biz aradık bende 1 kere sevdiğime ulaşamadım evi aradım annesi çıktı anormal sıcak konuşuyo zaten canım aşkım bebeğimler havada uçuşuyorrr:52: daha sonrada hiç aramadım bayramda ararım çok samimi olmak istemyom zaten evlerimiz karşı karşıya tek bahçe içinde:25:

Seninki yine karşılıklı benim ki kışları yanımda kalacak 1 oda aramız var yani :(((

onlara hiç takılma canım ya yoktan bizleri var eden rabbim dilerse kimlere bebekler veriyor ne çaresizlere umudunu kaybedenlere...Sen şimdiden öle şeylerle üzme canını bak rabbim diyorki siz isteyin ben vereyim varmı daha ötesi......Dua dua dua her imkansızı imkanlı hale getiren her açılmayacak kapıyı açan tek şey..Dua et gerisini bırak allaha rabbim en güzelini hepimize ihsan eder inşllh...

Çok sağol canım...
Duygulandırdın beni.
Dediğin gibi Allah ol dedimi olur.
Vardır bundada bir hayır.
İçimi rahatlattın:16: elifçim.

nasıl aramaz yaaa :47:

işte böyle aramaz canım ne yapacaksın neyse bende aramadım çok samimi olmak istemem mesafe olsun istyrum.Ya sevgilim hep yengesini anlatır anneme değer vermez evler karşılıklı ama hiç gelmez gtmez diye kadında sevmiyo ama nişana bize geldiklerinde gelinini bir övdüüüüü uuu aman rabbim bu insan üstü bişe dersin:52: Halbuki ben tüm yaşadıklarını bliom kızda geldi anne böle mi anne istermisin bilmem ne valla bir film çeksem başrole ikisini koyarım:1::1::1::1::1:

Biliyor zaten canım.

Sakın takma canım çünkü Allah izin verirse olur... Zaten tedavide oluyorsun olumsuz düşünme hiç br zaman

işte böyle aramaz canım ne yapacaksın neyse bende aramadım çok samimi olmak istemem mesafe olsun istyrum.Ya sevgilim hep yengesini anlatır anneme değer vermez evler karşılıklı ama hiç gelmez gtmez diye kadında sevmiyo ama nişana bize geldiklerinde gelinini bir övdüüüüü uuu aman rabbim bu insan üstü bişe dersin:52: Halbuki ben tüm yaşadıklarını bliom kızda geldi anne böle mi anne istermisin bilmem ne valla bir film çeksem başrole ikisini koyarım:1::1::1::1::1:

Ayy çok komik ya bu insanoğlu gösterişi ne kadar seviyor sanki sen yarın o ailenin içine girmicen görmicen bunları çok komiklerr....:1:

Seninki yine karşılıklı benim ki kışları yanımda kalacak 1 oda aramız var yani :(((

uwwwwwwwwww wallah zor kuzu ama yarın birgün bizimde başımıza gelebilir...Bence akıllı uslu ortalığı karıştırmayan bir hatun olsunda bizimle kalsın zaruriyse hayat bu yarın birgün bizde yaşlanırız ne oluruz bilinmez biz sahip çıkmalıyızki bizim evlatlarda bize olsun inşllahh.Ama şartları varsa beraber kalmaya da çok gerek yok:44:

Back