- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.321
Sakın takma canım çünkü Allah izin verirse olur... Zaten tedavide oluyorsun olumsuz düşünme hiç br zaman
Okudum biraz canım.
Kayınvaliden lafını esirgemeyen birine benziyor.
Bu yüzden içinden gelmiyor anne demek anlıyorum.
ben geldiiiimmm bebekleeeeeeeer
kaderdaşımm elifimmmm :))
Aynennnnn içinden gelende değil ya patavatsız nerede ne sölenir nasıl sölenir bu laf nereye gider bilmio kocamda sen he de geç saygıda kusur etme gerisi aramızdaki mevzular takma dedi bende takmıyomkiii
uwwwwwwwwww wallah zor kuzu ama yarın birgün bizimde başımıza gelebilir...Bence akıllı uslu ortalığı karıştırmayan bir hatun olsunda bizimle kalsın zaruriyse hayat bu yarın birgün bizde yaşlanırız ne oluruz bilinmez biz sahip çıkmalıyızki bizim evlatlarda bize olsun inşllahh.Ama şartları varsa beraber kalmaya da çok gerek yok:44:
ehh nişanlın yanındaysa sorun yok o zaman canım.
Kimide anneci olur annesine hiç laf söylettirmez.
Öyle olsaydı kötü olurdu senin için.
evet çok şükür onlar bişey almıyoki bize ben sabahtan akşama kadar çalışıyom istersem dünyayı ayaklarının altına sererim kimse karışamaz dedimaşllah deyin yavrular nazara inananlardanım
vayyy arkadaş tedaşta çalıştığımız halde elktrik gitti gelmedi eyy ahali duyunda sitem etmeyin kesintilere vallaa
ben çıkarım birasdan saat 5e yaklaştı bugünde bitti mesai yuppiiiiNasıl bir tutku oldu bu topic bende valla diredeki bayanlar birleşmiş kahve içiyor ben sizden kopamdım kaldım buradaa seviyorum sizi beaaaaa iyi günde kötü günde hep burada olmanızı bilmek güsel canlar yaa
:))))))))))
bak sen bunu dedın ya etmem bi daa
bizde seni seviyoruz canım...
Ben mesela dün nişanlınla buluşurken hep sizi düşündüm.
Eve gidiyim de anlatıyım diye.
Kendimi iyi hissetiriyor burası.
İyiki açtım bu topiği...
unutmadan kızlar ben bugün diyetede başladım 2012 gelinleriyleçokkk acıktım ama eve gidip nesfit yiyecektim vazgeçtim çorba içecemmmmm
ewet iyiki açmışın tatlım thankssssss......Bende ii oluyorum buradayken müdür iş verince hızlı hızlı yapıyorum biran önce döneyim diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?