- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.301
ben söyledim canım ama sonuçta kendi annen olmadığı için başlangıç biraz zor .. şimdi alıştım sanki anne kelimesi bi isimmiş gibi geliyor ona seslenirken .. içten söylemiyorum ..
hımmm o mevzu var kuzu aranız iice düzelsin bunu onunla paylaş
ben hiç diyemyorum ya vede onlar nişandan gitti gideli beni bir kere bile ramadı nsılsın diye babamlar 2kez aradı onlar 1kere dahi aramadı velhasıl içim kaçtııııııııııııııı
Biliyor zaten canım.
Benden ayrılsan sana kızamam diyor.
Çocuk yapma hakkını elinden alamam diyor.
Tamam ama Allah isterse her yaşta çocuk verir.
Ben de kistler var tedavi oluyorum ama herşeyin çözümü vardır diye düşünüyorum.
ben sözlendiğimde anne demeye başlamıştım canım.
Ama sizi aramamaları ilginç.
....kızlar nişanlıyken k.validenize anne diye nasıl dediniz bayram yaklaştı annem ortaya konuşma yeter artık nne de diyo ben yapamam ya ne yapacam nasıl dicemm:44:
....kızlar nişanlıyken k.validenize anne diye nasıl dediniz bayram yaklaştı annem ortaya konuşma yeter artık nne de diyo ben yapamam ya ne yapacam nasıl dicemm:44:
canım annesii görgü adaptan yoksun biri...Kızlarla dertleştik bi bak istersen tekrar yazmayım..http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ar-kurban-bayraminda-nisanlimiz-alicak-3.html üşenmezsen sonuna kadar oku da bak neler oluyor daha nişanlanmadan
ben hiç diyemyorum ya vede onlar nişandan gitti gideli beni bir kere bile ramadı nsılsın diye babamlar 2kez aradı onlar 1kere dahi aramadı velhasıl içim kaçtııııııııııııııı
Ben de bi bakayım buna bizimkinin aileside pek nadir aradı ama yine de şükrettim....
nişan bohçasına koymuştumksordum bikaç kez takmış ya aslında çok güzelmiş bu fikirde ama yaşadığım yerde onu yaptırmam zor gibi..nerede yaptırılıyor yada netten mi sipariş vermiştin ayyy çok tecrübesizim : )
valla henüz aramadılar biz aradık bende 1 kere sevdiğime ulaşamadım evi aradım annesi çıktı anormal sıcak konuşuyo zaten canım aşkım bebeğimler havada uçuşuyorrrdaha sonrada hiç aramadım bayramda ararım çok samimi olmak istemyom zaten evlerimiz karşı karşıya tek bahçe içinde
onlara hiç takılma canım ya yoktan bizleri var eden rabbim dilerse kimlere bebekler veriyor ne çaresizlere umudunu kaybedenlere...Sen şimdiden öle şeylerle üzme canını bak rabbim diyorki siz isteyin ben vereyim varmı daha ötesi......Dua dua dua her imkansızı imkanlı hale getiren her açılmayacak kapıyı açan tek şey..Dua et gerisini bırak allaha rabbim en güzelini hepimize ihsan eder inşllh...
nasıl aramaz yaaa
Biliyor zaten canım.
Benden ayrılsan sana kızamam diyor.
Çocuk yapma hakkını elinden alamam diyor.
Tamam ama Allah isterse her yaşta çocuk verir.
Ben de kistler var tedavi oluyorum ama herşeyin çözümü vardır diye düşünüyorum.
Çok sağol canım...
Duygulandırdın beni.
Dediğin gibi Allah ol dedimi olur.
Vardır bundada bir hayır.
İçimi rahatlattınelifçim.
işte böyle aramaz canım ne yapacaksın neyse bende aramadım çok samimi olmak istemem mesafe olsun istyrum.Ya sevgilim hep yengesini anlatır anneme değer vermez evler karşılıklı ama hiç gelmez gtmez diye kadında sevmiyo ama nişana bize geldiklerinde gelinini bir övdüüüüü uuu aman rabbim bu insan üstü bişe dersinHalbuki ben tüm yaşadıklarını bliom kızda geldi anne böle mi anne istermisin bilmem ne valla bir film çeksem başrole ikisini koyarım
canım annesii görgü adaptan yoksun biri...Kızlarla dertleştik bi bak istersen tekrar yazmayım..http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ar-kurban-bayraminda-nisanlimiz-alicak-3.html üşenmezsen sonuna kadar oku da bak neler oluyor daha nişanlanmadan
Seninki yine karşılıklı benim ki kışları yanımda kalacak 1 oda aramız var yani((
Seninki yine karşılıklı benim ki kışları yanımda kalacak 1 oda aramız var yani((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?