• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Merhaba canlarım...
12 ye doğru geldim eve.
Yorgunum yürüyüş yapalım dedik. :)
İlk gittiğimde güzel karşıladı beni sarıldık.
Güzel görünüyorsun dedi herzamanki gibi.
İş içinde biraz gergindi.
Kafasının yoğun olduğunu gördüm.
Herhalde nasıl olucak diye düşünüyor işler.
Ben gitmeden kuzenimle oturmuşlar baya sohbet etmişler.
10 da dükkanı kapatıp yemeğe gittik.
Dükkanı kapatınca biraz daha gevşedi.
Evlilik için daha zaman var gözüküyor.
Önce borçlarını kapatıp, sonra annesinin bağkurunu ödeyip, daha sonra evlilik için para biriktiricekmiş.
Kafamı kurculayan bu oldu.

Merhaba canlarım...
12 ye doğru geldim eve.
Önce borçlarını kapatıp, sonra annesinin bağkurunu ödeyip, daha sonra evlilik için para biriktiricekmiş.

Senin adına çok sevindim canım :)) hem görünce daha da iyi anlıyorsun herşeyi değil mi?
Umarım herşey daha da iyiye gidecek artık yakınındasın sürekli gidersin yanına yardım edersin....
Senin için de iyi olur..
Evlilik meselesine gelince anladığım kadarı ile tüm borçlar bitsin evlendikten sonra kafam rahat olsun diye evliliği sona bırakmış canım...

Günaydın Kızlarr kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam bu evlilik hazırlıklar beni çok yoruyor yahu bitmiyor bitmiyor.....
Dün mutfak için yine bir şeyler aldım erzak kavanozları, Salata tabakları falan filan ama hala alınacak bir sürü şey var tam bitti sanıyorum bir mağazaya giriyorum aaa bu da yok deyip duruyorum sürekli ................

Merhaba canlarım...
12 ye doğru geldim eve.

sevindim canım senin adına artık herşey daha güzel olur..Evlilik için öyle düşünmesi normal önce kafasındaki bitirsin bırak bi rahatlasın kendi o rahatladıkça herşey daha da ii olur sonrada evlenirsiniz ne olacak ki hem seninde aklında sorular varken bu zaman ikinizede ii gelir bence

Günaydın Kızlarr kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam bu evlilik hazırlıklar beni çok yoruyor yahu bitmiyor bitmiyor.....
Dün mutfak için yine bir şeyler aldım erzak kavanozları, Salata tabakları falan filan ama hala alınacak bir sürü şey var tam bitti sanıyorum bir mağazaya giriyorum aaa bu da yok deyip duruyorum sürekli ................

günaydın can yaa böyle deyip beni korkutma yaza düğün düşünen ve henüz bir iğnesi olmayan biri olarak tedirgin oldum şimdi..Ben muhtemelen ARALIKta ancak başlarım bişeler almya :44: yetiştirebilirmiyim ki:44:

günaydın can yaa böyle deyip beni korkutma yaza düğün düşünen ve henüz bir iğnesi olmayan biri olarak tedirgin oldum şimdi..Ben muhtemelen ARALIKta ancak başlarım bişeler almya :44: yetiştirebilirmiyim ki:44:

Canım benim seni korkutmak değil niyetim aslında para olduktan sonra hiç sorun yok :1: ama ben asıl maddi olarak yetişemiyorum eve de destek oluyorum taksitlerim var kalanla aldığım için uzun sürüyor her ay az az alabiliyorum... Yoksa elinde para olur ise bir de liste yaparsın gider şak diye alırsın korkma yani:)))

Bu arada ben bayramda çeyizlerimi paketleyeceğim o zaman tek tek yazarım neler olduğunu listeyide yayınlarım burda ondan bakarsın öyle alırsın ufak ayrıntıları da unutmamış olursun :1:

ayyy canım bir ara tam beni anlattın bizimkide aramıyor sonra bişey yokmuş gibi konuşmamı bekliyor...Dün 7:20de arayacam dedim 50geçe aradı bahaneside çok komikti bende konuşmadım sonra kapattım mesaj yazdı bir kaç tane ben bugü,nü sana ayırdım neden tartışıyon yarım saat gecikti diye falan yine bana yüklendi ben anlayışsız davranmışım gbi.... Ve ben ne dün akşamdan nede onla yazışmamdan bişey anlamadım zaten 10 gibide sızmış kalmışım canım hiç bişe istemiyo bugün onun yüzünden.:25: ve eminim o normal hayatına devam ediyor bişey olmamış gibi bense canım bişe istemiyo küstüm hayata en gıcık olduğum tarafta bu:19:

evet canım bizde de çoğunlukla aynı ben rahatsız olduğum bi durum ona göre normalse dile getirince sorun çıkarmış duruma düşüyorum..suçsuzken suçlu ben oluyorum yani..ve daha önce demişsin ya bi espri ya da söz bizde de aynı yanlış anlaşılıp hi yoktan ahh bi sorun daha...telefon da olmasa çok daha zor olurdu halimiz ama böylede uzaktan çok zor ya senin yine iyi yarım saat sonra aramış benim öğlen işim var kapatalım sonra konuşuruz deyip geceye doğru aradığı çok olmuştur...
ama küsmemelisin canım nişanlının bu durumu hiç tamadığını biliyosun sende inadına devam etmelisin günlük hayatına ben öyle yapıyorum ama bazen dayanamadığım da oluyor..

evet canım bizde de çoğunlukla aynı ben rahatsız olduğum bi durum ona göre normalse dile getirince sorun çıkarmış duruma düşüyorum..suçsuzken suçlu ben oluyorum yani..ve daha önce demişsin ya bi espri ya da söz bizde de aynı yanlış anlaşılıp hi yoktan ahh bi sorun daha...telefon da olmasa çok daha zor olurdu halimiz ama böylede uzaktan çok zor ya senin yine iyi yarım saat sonra aramış benim öğlen işim var kapatalım sonra konuşuruz deyip geceye doğru aradığı çok olmuştur...
ama küsmemelisin canım nişanlının bu durumu hiç tamadığını biliyosun sende inadına devam etmelisin günlük hayatına ben öyle yapıyorum ama bazen dayanamadığım da oluyor..

valla değişken oluyorum her zaman aynı algı ve anlayışta olamıyorum ki...

merhaba tatlım .. sen akşamları gelebiliyorsun ben gündüzleri bir türlü aynı anda burada olamadık .. nişanlınla ilgili sorunlar yaşıyorsun hala .. ve ben eminimki bu görüşememekten kaynaklanıyor .. bence herkes bi an önce evlensin :9:

şaka bir yana uzaktan ilişki yürütmek gerçekten zor .. elifinde dediği gibi bi şaka yapıyorsun telefonda yada mesajda bu günlerce konu oluyor .. hiçbirşey yanyana gözgöze olmanın huzurunu vermiyor ..

en kısa zamanda sevdiklerinize kavuşursunuz inşallah :31:

evet canım 4'e kadar okuldayım şimdi dersim boşta bi bakıyım dedim :)
görüşememek her geen gün daha ağır geliyo ve hayatımı her açıdan etkiliyo bayram tatili de kısa görüşemeyeceğiz gibi duruyo nasıl evlencez bu halde bilmiyom Allah yuva kuran herkesin yardımcısı olsun..
yanyana olsak o hale gelmemiz çok zor gelsek bile davranışlarınla birbirini daha kolay yatıştırabiliyorsun ..ama aylarca görüşemeyince telefonda beceremiyoruz bunu..belkide az konuşuyoruz daha iyi oluyordur böylee diye avutuyorum kendimi..

sen nasılsın evlilik nasıl gidiyor evine yerleşebildin mi?

sevdiceğim aradı bu akşamımı size rezerve ettim hanımefendi benimlesiniz dedi bende bekleyip görelim neler olacak dedim:52: azıcık işve naz yapmayıda becersem bu ilişkinin tadından yenmeyecek arada küs arada barışık arada romantizmmmm:52: nasıl daha işveli nazlı olunur hatunlar yönlendirilmeye ihtiyacım var sanırım:44:

kızlar yardım edin bu beceriksize :)
nişanlımın 16 ekim doğum günü ve ben hiç bişey yapmadım henüz günler geçiyo hemen..hiç anlamıyorum şaşırtıcı, süpriz ya da hediye işlerinden..napıyım ya sıfır bende bu tür şeyler romantikte değilim zaten bişey gelmiyo aklıma..:28:
bişey gönderecek olursamda haftaya cuma kargoya vermeliyim anca gider zaten pofffff çok beceriksizim bu konuda :S

sevdiceğim aradı bu akşamımı size rezerve ettim hanımefendi benimlesiniz dedi bende bekleyip görelim neler olacak dedim:52: azıcık işve naz yapmayıda becersem bu ilişkinin tadından yenmeyecek arada küs arada barışık arada romantizmmmm:52: nasıl daha işveli nazlı olunur hatunlar yönlendirilmeye ihtiyacım var sanırım:44:

ayy canım çok sevindim ben bile heyecan yaptım bakalım ne yapacakki uzaktan :))
bende de aynı dert var yok yanii naz işve pek bilmem kapris olayını hiç yaşayamadım..keşke yardımcı olabilcek tecrübelere sahip olsaydım :)

kızlar yardım edin bu beceriksize :)
nişanlımın 16 ekim doğum günü ve ben hiç bişey yapmadım henüz günler geçiyo hemen..hiç anlamıyorum şaşırtıcı, süpriz ya da hediye işlerinden..napıyım ya sıfır bende bu tür şeyler romantikte değilim zaten bişey gelmiyo aklıma..:28:
bişey gönderecek olursamda haftaya cuma kargoya vermeliyim anca gider zaten pofffff çok beceriksizim bu konuda :S

tam adamına denk geldin canım geçmişte bir arkadaşta istemişti ona otantik bir sandık önermiştim içini doldurup özel şeylerle-Yada ahşap bir albüm-Yada puzzle seç bir başlığı detaylarını yazayım:52:

evet bende öyle içimde çok şey yaşıyorum ama dışarı döksem daha kötü olacağını biliyorum sabrediyorum..hormonlarımızında etkisiyle biz de değişiğiz yaa onlara göre :)

valla aynıyız varya sıkıldığım durumu niyet ediyorum söylemeye sonra anlattıktan sonra onun söyleyeceklerrini düşünüyorum ne diyeceğini biliyorum amannn boşver ben kötü olacam dırdırcı olacam salla diyorum:41:

ayy canım çok sevindim ben bile heyecan yaptım bakalım ne yapacakki uzaktan :))
bende de aynı dert var yok yanii naz işve pek bilmem kapris olayını hiç yaşayamadım..keşke yardımcı olabilcek tecrübelere sahip olsaydım :)

valla kuzu bişey yapmaz konuşuruz öle:52: birkaç gündür konuşmadık ondan yanaşıyor:)))Keşke hep böyle kalsa ma mümkün değil o da bir ikizler :47: Bayramı bekliyorum artık el mahkum:46:

tam adamına denk geldin canım geçmişte bir arkadaşta istemişti ona otantik bir sandık önermiştim içini doldurup özel şeylerle-Yada ahşap bir albüm-Yada puzzle seç bir başlığı detaylarını yazayım:52:

sandık güzel olabilir ama özel ne koyabilirim ki içine ? ahşap albüm burda pek bulamam gibi ii boş albüm mü yoksa fotoğraflarımımızı koyucam ahh keşke çok fotoğrafımız olsaydı dedim şimdi :)
puzzle bende düşündüm ama o da ben gibi tezcanlı dayanabilir mi bilmiyorum bu ara çaktırmadan sormayı düşünüyorum...ya da pc de fotoğraflarımızla video yapıyım diyorum...bu güne kadar hep giysi aldım hediye ettim artık farklı bişey yapıyım diyorum ama kapasite sıfır bende :9:

valla kuzu bişey yapmaz konuşuruz öle:52: birkaç gündür konuşmadık ondan yanaşıyor:)))Keşke hep böyle kalsa ma mümkün değil o da bir ikizler :47: Bayramı bekliyorum artık el mahkum:46:

yok canım ya bunlara burçta işlemiyor hepsi aynı burçtan bence:9:
öyle zaten bekleyerek sabrederek geiriyoruz günlerimizi..

sandık güzel olabilir ama özel ne koyabilirim ki içine ? ahşap albüm burda pek bulamam gibi ii boş albüm mü yoksa fotoğraflarımımızı koyucam ahh keşke çok fotoğrafımız olsaydı dedim şimdi :)
puzzle bende düşündüm ama o da ben gibi tezcanlı dayanabilir mi bilmiyorum bu ara çaktırmadan sormayı düşünüyorum...ya da pc de fotoğraflarımızla video yapıyım diyorum...bu güne kadar hep giysi aldım hediye ettim artık farklı bişey yapıyım diyorum ama kapasite sıfır bende :9:

canım ben sevgililer gununde kol düğmesi yaptırmıştım..ismiin ve soyadının başharfleri yazıyordu..
ozel yapım yanii.
takıyorsa yaptır..bizimki çok sever kol düğmesini kullanır hep..
bir de kol düğmeleri şarkısını not olarak yaz tamamdır;)

Back