- 14 Ağustos 2011
- 27.255
- 3.201
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.281
Senin adına çok sevindim canım :)) hem görünce daha da iyi anlıyorsun herşeyi değil mi?
Umarım herşey daha da iyiye gidecek artık yakınındasın sürekli gidersin yanına yardım edersin....
Senin için de iyi olur..
Evlilik meselesine gelince anladığım kadarı ile tüm borçlar bitsin evlendikten sonra kafam rahat olsun diye evliliği sona bırakmış canım...
canım ben sevgililer gununde kol düğmesi yaptırmıştım..ismiin ve soyadının başharfleri yazıyordu..
ozel yapım yanii.
takıyorsa yaptır..bizimki çok sever kol düğmesini kullanır hep..
bir de kol düğmeleri şarkısını not olarak yaz tamamdır
Evet canım görünce özlediğini ve sevdiğini daha çok anlıyorsun.
Eğer işler çok iyi olursa borçlarını çabuk kapatır.
Ben ona nazar boncuklu bir bereket duası almıştım dükkana asması için.
Bugün aradım işler yoğunmuş. Duanın da etkisi diye düşünüyorum. :)
Ne kadar bekliyceğimi bilmiyorum ama Allah yardım eder diye düşünüyorum.
nişan bohçasına koymuştumksordum bikaç kez takmış ya aslında çok güzelmiş bu fikirde ama yaşadığım yerde onu yaptırmam zor gibi..nerede yaptırılıyor yada netten mi sipariş vermiştin ayyy çok tecrübesizim : )
sandık güzel olabilir ama özel ne koyabilirim ki içine ? ahşap albüm burda pek bulamam gibi ii boş albüm mü yoksa fotoğraflarımımızı koyucam ahh keşke çok fotoğrafımız olsaydı dedim şimdi :)
puzzle bende düşündüm ama o da ben gibi tezcanlı dayanabilir mi bilmiyorum bu ara çaktırmadan sormayı düşünüyorum...ya da pc de fotoğraflarımızla video yapıyım diyorum...bu güne kadar hep giysi aldım hediye ettim artık farklı bişey yapıyım diyorum ama kapasite sıfır bende
sandık güzel olabilir ama özel ne koyabilirim ki içine ? ahşap albüm burda pek bulamam gibi ii boş albüm mü yoksa fotoğraflarımımızı koyucam ahh keşke çok fotoğrafımız olsaydı dedim şimdi :)
puzzle bende düşündüm ama o da ben gibi tezcanlı dayanabilir mi bilmiyorum bu ara çaktırmadan sormayı düşünüyorum...ya da pc de fotoğraflarımızla video yapıyım diyorum...bu güne kadar hep giysi aldım hediye ettim artık farklı bişey yapıyım diyorum ama kapasite sıfır bende
evet canım 4'e kadar okuldayım şimdi dersim boşta bi bakıyım dedim :)
görüşememek her geen gün daha ağır geliyo ve hayatımı her açıdan etkiliyo bayram tatili de kısa görüşemeyeceğiz gibi duruyo nasıl evlencez bu halde bilmiyom Allah yuva kuran herkesin yardımcısı olsun..
yanyana olsak o hale gelmemiz çok zor gelsek bile davranışlarınla birbirini daha kolay yatıştırabiliyorsun ..ama aylarca görüşemeyince telefonda beceremiyoruz bunu..belkide az konuşuyoruz daha iyi oluyordur böylee diye avutuyorum kendimi..
sen nasılsın evlilik nasıl gidiyor evine yerleşebildin mi?
sevdiceğim aradı bu akşamımı size rezerve ettim hanımefendi benimlesiniz dedi bende bekleyip görelim neler olacak dedimazıcık işve naz yapmayıda becersem bu ilişkinin tadından yenmeyecek arada küs arada barışık arada romantizmmmm nasıl daha işveli nazlı olunur hatunlar yönlendirilmeye ihtiyacım var sanırım:44:
sevindim canım senin adına artık herşey daha güzel olur..Evlilik için öyle düşünmesi normal önce kafasındaki bitirsin bırak bi rahatlasın kendi o rahatladıkça herşey daha da ii olur sonrada evlenirsiniz ne olacak ki hem seninde aklında sorular varken bu zaman ikinizede ii gelir bence
1-2 sene bekliyebilirim canım.
Önemli olan beklediğime değmesi.
çünkü 2 ay sonra 30 umu bitiricem.
Açıkçası çocuk yapma durumu olmasa 2 sene beklemek bana koymaz.
sevdiceğim aradı bu akşamımı size rezerve ettim hanımefendi benimlesiniz dedi bende bekleyip görelim neler olacak dedimazıcık işve naz yapmayıda becersem bu ilişkinin tadından yenmeyecek arada küs arada barışık arada romantizmmmm nasıl daha işveli nazlı olunur hatunlar yönlendirilmeye ihtiyacım var sanırım:44:
canım yerlşetim çok şükür sadece biraz eksiğim var .. herşeyimi diğer eve göre aldığım için ve bu ev daha büyük olduğu için .. zamanla toparlarım
şuan en çok ihtiyacın olan şey sabır ama en zoruda o gerçekten .. inşallah herşey gönlüne göre olur .. sana tavsiyem sadece şuana odaklanıp şuanı yaşaman .. ne geçmişi ne de geleceği yoğun olarak düşünmek insanı mutlu etmiyorkendinle ilgilen .. yavaş yavaş evin için bişeyler al .. günler çok çabuk geçecek
bence aranızdaki ilişkiye göre sen bilebilirsin nasıl naz yapacağını tatlım .. nişanlını bilmediğimiz için şunu yap desek yanlış olabilir :26:
evet bende öyle içimde çok şey yaşıyorum ama dışarı döksem daha kötü olacağını biliyorum sabrediyorum..hormonlarımızında etkisiyle biz de değişiğiz yaa onlara göre :)
Maşallah canım.
sevindim senin için.
işve naz sen beceriyorsun zaten öğrenmene gerek yokki :)
seni kaçta ve nerden alıcak?
oyyyyyyy can ya biz başka şehirlerdeyizzbirkaç gündür konuşmuyoz ondan dedi:2::2::2:
canım görüşmenizin iyi geçmesine sevindim...gölzer değince birbirine daha kolay atlatılıyo hatta unutuyo insan yaşadığı sıkıntıları..
Allah yuva kurana yardım edermiş hiç belli olmaz bir kapı daha açılır evlenmeniz daha erken gerçekleşir inşallah..
sevginiz azalmasın artsın da yeterki :)
ya hoşlanır sen fikir ver tatlım açık öyle şeylere:)
ayy ben geldi sandım canım pardonn.
Belki msnde kameralı konuşursunuz canım.
....kızlar nişanlıyken k.validenize anne diye nasıl dediniz bayram yaklaştı annem ortaya konuşma yeter artık nne de diyo ben yapamam ya ne yapacam nasıl dicemm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?