• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Teşekkür ederim canım...
İnşallah iyi olur ben de bunu isterim.
Hatta şöyle bir dua da ediyorum.
''Allahım kalbimde olanı hakkımda hayırlı eyle diye.''
Sen nasılsın canım?
Sen 2013 yazımı düşünüyorsun düğün için?

Allah daha da iyi etsin hepimizi.Nasip olurda devam edersek bir mani çıkmazsa 2013 yazı ya da eylül gibi gözüküyor.Bakalım neler olacak.Şu aralar çok ta iyi değiliz.Benden kaynaklı problemlerimiz var.Biraz kendi içimde sorunlar yaşıyorum bunu da ona çok yansıtıyorum oda iyiden iyiye bunalmaya başladı.Görüşemiyoruz da zaten braymdan beri.Öyle bir şey işte..Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.

İnşallah canım teşekkürler.
Bizimde uzun süredir dediğin gibi aramız.
Telefonda konuşurken samimi değiliz.
Görüşünce nasıl olucak onu düşünüyorum.
Rüyamda nikah masasındaydım. Nişanlım karşıdan bana bakıyor. Ben de korkuyorum ama ben daha karar vermemiştim tam diyorum.
Bilinçaltının oyunları işte.

evet rüyalarda etkilerini gösteriyorlar tuhaf oluyor..
aradı uyumuş sonra da maç izlemiş ben de istemeden soğuk konuştum hatta konuşmadım denebilir..bişeyler söylüyo soru soruyo cevap veresim bile gelmedi gece saat 11e kadar konuşamazsak böyle olurum tabi ama çok sordu nedenini bende tuttum kendimi söylemedim..önceden olsa sölerdim..
baktı ben konuşmuyorum ma izlemeye devam edeyim ozaman dedi bende iyi görüşürüz dedim kapadık...
şimdi ise ağlıyorum niye böyle davrandım ki diye içim kendime bile soğudu bilmiyorum iyi değilim kendimi kandırıyorum galiba her gün ünkü hiç belli olmadan eski halime dönebiliyorum..

Herkese merhaba:)
Ara ara yazıyorum.Tuğçecim güzel gelişmeler var sanki:) İnşallah çok daha iyi olur herşey.
Bu arada bu forumdan yakında düğünü olan var mı ki? :)
Peki düğün için 2013 yazını düşünenler??

selam tatlım biz kısmetse 2013 ağustos sonu --eylül düşünüyoruz senin ne zaman

Evet canım kışlık evime dönmüş bulunmaktayım.
Şuanda ona arabayla 10 dk uzaklıktayım.
Evet canım sende iyi olucaksın. Güzel bir mesleğin var.
Sana ihtiyacı olan öğrencilerin var. Bu herşeyden çok daha önemli.
Biz dakkda bir gol bir telefonda biraz gerildik gene.
Klasik ikizler erkeği. Denge usuru yok.
Bir anı bir anına uymıyabiliyor.
Ben dedimki artık sana çok yakınım.
Gel dediğimde geliceksin. Ama bunu ciddi anlamda hani onu küçümsemek, emretmek için demedim.
Yakın olduğumuzu belirtmek için dedim.
O da ters bir şekilde;
Valla ben tüm gün çalışıyorum sen geliceksin dedi.
Sonrada bana diyorki mesajda özür dilesen olay uzamaz ama ben özür dilencek bişey demedim.
Sonra açıkladım şaka amaçlı dediğimi zaten.
Bilemiyorum beyinlerimiz farklı işliyor sanırım.

ayyyy seninkide mi ikizler :18: bazen çokkkk romantik bazen çok vurdumduymaz işte bizim sevgililerimizin açıklaması:16:canım yanında olsan inan böyle olmz bizde uzağız bazen telde yapılan basit bir espri bile günlerce konuşulacak hale geliyo ahhh ahhhh nerede o gözgöze dizdize olduğumuz zamanki huzur:43:

aradı uyumuş sonra da maç izlemiş ben de istemeden soğuk konuştum hatta konuşmadım denebilir..bişeyler söylüyo soru soruyo cevap veresim bile gelmedi gece saat 11e kadar konuşamazsak böyle olurum tabi ama çok sordu nedenini bende tuttum kendimi söylemedim..önceden olsa sölerdim..
baktı ben konuşmuyorum ma izlemeye devam edeyim ozaman dedi bende iyi görüşürüz dedim kapadık...
şimdi ise ağlıyorum niye böyle davrandım ki diye içim kendime bile soğudu bilmiyorum iyi değilim kendimi kandırıyorum galiba her gün ünkü hiç belli olmadan eski halime dönebiliyorum..

ayyy canım bir ara tam beni anlattın bizimkide aramıyor sonra bişey yokmuş gibi konuşmamı bekliyor...Dün 7:20de arayacam dedim 50geçe aradı bahaneside çok komikti bende konuşmadım sonra kapattım mesaj yazdı bir kaç tane ben bugü,nü sana ayırdım neden tartışıyon yarım saat gecikti diye falan yine bana yüklendi ben anlayışsız davranmışım gbi.... Ve ben ne dün akşamdan nede onla yazışmamdan bişey anlamadım zaten 10 gibide sızmış kalmışım canım hiç bişe istemiyo bugün onun yüzünden.:25: ve eminim o normal hayatına devam ediyor bişey olmamış gibi bense canım bişe istemiyo küstüm hayata en gıcık olduğum tarafta bu:19:

merhaba tatlım .. sen akşamları gelebiliyorsun ben gündüzleri bir türlü aynı anda burada olamadık .. nişanlınla ilgili sorunlar yaşıyorsun hala .. ve ben eminimki bu görüşememekten kaynaklanıyor .. bence herkes bi an önce evlensin :9:

şaka bir yana uzaktan ilişki yürütmek gerçekten zor .. elifinde dediği gibi bi şaka yapıyorsun telefonda yada mesajda bu günlerce konu oluyor .. hiçbirşey yanyana gözgöze olmanın huzurunu vermiyor ..

en kısa zamanda sevdiklerinize kavuşursunuz inşallah :31:

ayyy canım bir ara tam beni anlattın bizimkide aramıyor sonra bişey yokmuş gibi konuşmamı bekliyor...Dün 7:20de arayacam dedim 50geçe aradı bahaneside çok komikti bende konuşmadım sonra kapattım mesaj yazdı bir kaç tane ben bugü,nü sana ayırdım neden tartışıyon yarım saat gecikti diye falan yine bana yüklendi ben anlayışsız davranmışım gbi.... Ve ben ne dün akşamdan nede onla yazışmamdan bişey anlamadım zaten 10 gibide sızmış kalmışım canım hiç bişe istemiyo bugün onun yüzünden.:25: ve eminim o normal hayatına devam ediyor bişey olmamış gibi bense canım bişe istemiyo küstüm hayata en gıcık olduğum tarafta bu:19:

canım yarım saat geç arama bahanesi ne bilmiyorum ama keşke trip atmasaydın ve dün akşamı değerlendirseydin diye düşünüyorum :26:

ben de uzaktayım sevdicegimdeeeenn:43:
o istanbulda ben ankarada:43:
bu telefon cok bela bişey yaa..dediğiniz gibi yuzyuze gorusmek gibi olmuyor..
vallahi bir saka bile kaç saat uzuyo tartısmaya sebep oluyo..
telefonda bırbırımızı sinirlendirdigimizin farkında bilşe olamıyoruz..
ama yuzyuzeyken insan siirlenmeye basladıgında mimikleriyle ima ediyor ister istemez..
bunu gordugunde de kesiyorsun sakayı falan..
dolayısıyla tartısma uzamıyor bu yuzden..olay bu yani..
ahhhhhh ahhhhhh ozledim aşkımıııııı......25 agustosta nişanlandık..o gunden beri gormuyom...
bu benim nişanlımdır diye gezemedim dahaaa:43:
su bayram gelse de kavussam aşkıma:43::43:

ama yuzyuzeyken insan siirlenmeye basladıgında mimikleriyle ima ediyor ister istemez..
ahhhhhh ahhhhhh ozledim aşkımıııııı......25 agustosta nişanlandık..o gunden beri gormuyom...

canım bayrama az kaldı zaman çabuk geçiyor inan :31:düğün tarihinde belli sanırım ve 8 ay öyle hızlı geçecek ki sen sevdiğine kavuşacaksın .. o zaman herşey çok daha güzel olacak :31:

canım bayrama az kaldı zaman çabuk geçiyor inan :31:düğün tarihinde belli sanırım ve 8 ay öyle hızlı geçecek ki sen sevdiğine kavuşacaksın .. o zaman herşey çok daha güzel olacak :31:

vallahi tarih yonunde kesin bir sey belli degil.yani hazıran olcak kesinde ..
belki bir hafta one kayabilir..bilemiyoruz daha..
yaa benim durum cok karısık..bir an once gelsin istiyorum o 8 ay..
ama ailemden de uzak olcam..üzülüyorum br yandan da..
off hem aglar hem giderim işte her gelin gibi:))

vallahi tarih yonunde kesin bir sey belli degil.yani hazıran olcak kesinde ..
belki bir hafta one kayabilir..bilemiyoruz daha..
yaa benim durum cok karısık..bir an once gelsin istiyorum o 8 ay..
ama ailemden de uzak olcam..üzülüyorum br yandan da..
off hem aglar hem giderim işte her gelin gibi:))

aileni de izlersin ama sevdiğinle olmak başka :16: 8 ay öyle çabuk gelecek ki inanamayacaksın :31:

bence 8 ay geçsin diye düşünme .. kış geçsin diye düşün .. çünkü nisan geldiğinde herşey hızlanacak :31:

canım yarım saat geç arama bahanesi ne bilmiyorum ama keşke trip atmasaydın ve dün akşamı değerlendirseydin diye düşünüyorum :26:

bir büro açtı kendine bir mimarla ortak olarak oradaki eski masaları yüklüyorlar işçiler ikiside oradaydı 3 masayı beklemek zorunda değil kaldıki beklerken arayabilirdi yada iişi bitince eve geçerken arardı beyefendi eve geçmeyi bekliyormuş aramak için ne oldu daha 2 gün öncesine kadar arabadayken arayan adam şimdi eve geçmeyi bekliyor bana söyledikleri sadece bahane sunmak gbi geliyor....

durumumuz aynı sen daha yakınsın sevdiğine mesafe çok daha az tel gerçekten başa bela ama onsuz da olamaz uzakken tek iletişim kaynağı bnde 2 eylülde nişan yaptım sabırsızlıkla bayramı bekliyorum gelsin diye

bir büro açtı kendine bir mimarla ortak olarak oradaki eski masaları yüklüyorlar işçiler ikiside oradaydı 3 masayı beklemek zorunda değil kaldıki beklerken arayabilirdi yada iişi bitince eve geçerken arardı beyefendi eve geçmeyi bekliyormuş aramak için ne oldu daha 2 gün öncesine kadar arabadayken arayan adam şimdi eve geçmeyi bekliyor bana söyledikleri sadece bahane sunmak gbi geliyor....

canım belki arabada arasa görüşmeniz bölünebilirdi bide yorgundur büyük ihtimalle "eve gideyim üstümü değiştireyim rahat rahat konuşayım ne zamandır ihmal ettim" diye düşünmüştür belki :31:

durumumuz aynı sen daha yakınsın sevdiğine mesafe çok daha az tel gerçekten başa bela ama onsuz da olamaz uzakken tek iletişim kaynağı bnde 2 eylülde nişan yaptım sabırsızlıkla bayramı bekliyorum gelsin diye

bence sizler için kurban bayramını vuslat bayramı ilan edelim :21:

aileni de izlersin ama sevdiğinle olmak başka :16: 8 ay öyle çabuk gelecek ki inanamayacaksın :31:

bence 8 ay geçsin diye düşünme .. kış geçsin diye düşün .. çünkü nisan geldiğinde herşey hızlanacak :31:

aynen..ben de su kış gelsin bir an once diyorum(kışı sevmememe ragmen)..ilkbaharda son surat hazırlıklar baslayacak cunku:))

evet maalesef canım..tek gorusebilme kaynagımız msn ve telefon...
senin nişanlın nerde canım?sen nerdesin:))
biz de 25 agustosta nişanlandık..
vala koluna girip nişanlı modunda gezmedık daha yaaa:43:

Allah daha da iyi etsin hepimizi.Nasip olurda devam edersek bir mani çıkmazsa 2013 yazı ya da eylül gibi gözüküyor.Bakalım neler olacak.Şu aralar çok ta iyi değiliz.Benden kaynaklı problemlerimiz var.Biraz kendi içimde sorunlar yaşıyorum bunu da ona çok yansıtıyorum oda iyiden iyiye bunalmaya başladı.Görüşemiyoruz da zaten braymdan beri.Öyle bir şey işte..Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.

Allahım kalbimizde olanı hakkımızda hayırlı eyle.
Hakkımızda hayırlı olanı kalbimize razı eyle.
İnşallah iyi olur canım. Herşey istediğimiz gibi gelişir.
Sorunsuz ilişki olmuyor zaten. Önemli olan sorunları çözebilmek.

Slm. Kızlar yazışmaları okudum da mesafe çok önemli ve telefon gerçekten bazen başa bela oluyor sizi hem anlıyorum hem anlayamıyorum çünkü benim nişanlım 5 senedir sadece askerlik döneminde uzak kaldı benden onun dışında 1 haftalık aile ziyaretleri dışında ayrılık olmadı hiç bu yüzden yaşayan bilir diyorum...

Kendinizi üzmeyin gene de inşallah bir an önce düğün tarihleriniz yaklaşırda sevdiğinize kavuşursunuz:1:

Benim iyi gidiyor dün akşam bize geldi annemle konuştu düğün ile ilgili ne yaparız ne ederiz diye bizde bayramdan sonra nikah işlemlerine gelinlik ve kına kıyafetine bakacağız.

Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun....

Canım içinde ona karşı gizli kalmış bir öfken olduğu için ağladın.
Bence ona açıkça söylemelisin.
Sevgiye ihtiyacın olduğunu, Bu ilişkiyi sevgi için yürüttüğünü, kendini yalnız hissettiğini anlatmalısın.
En azındna üstündeki yükün kalktığını görüceksin.
İnşallah iyi olursun canım. Üzülmeni istemiyorum artık.

Back