Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

İkizler erkeğinin yapısı bu demekki canım.
Alışmak gerek.
Haklısın elifçim görüşüldüğü zaman daha kolay hallediliyor sanki herşey.

aman hiç zannetmiyorum ben öyle düşündüğünü nedense neyse bozuk atıyorum aşkım bebeğim yazıyo efendim yazıyorum ne yapıyo sevgilim yazmış işteyim yazdım bakalım bu akşiam ne olacak..Az sonra

Tünaydın kızlarr...
Şimdi yıkanıp hazırlanıcam.
Dişçiye randevum var. Sonrada kısmet olursa nişanlımın yanına uğramayı düşünüyorum.
Ayy içimde bir korku var nedense anlamadım gitti.

evet maalesef canım..tek gorusebilme kaynagımız msn ve telefon...
senin nişanlın nerde canım?sen nerdesin:))
biz de 25 agustosta nişanlandık..
vala koluna girip nişanlı modunda gezmedık daha yaaa

iskenderun-erzurum bizim memleketler çokkkk uzakkk:44: çok özlüyorum onu ama çok kızdırıyo bazende iyki uzakta diyorum..Bizde şşimdi bayrama tadını çıkarta çıkarta gezmeyi planlıyoz kısmet bakalım nasıl olacak....Sence sevdiceklerimize hediye almamız lazım mı onlar kesin alır

Heyecan diyelim canım korku demeyelim hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah yalnızdır da istediği gibi rahat davranabilir.

Benimkide diyorki bayramda kayınvalidemin köyüne gidince oturma mutfağa gir diyor.
Bir kere oturdum o da 20 dk uğramıştık.
hep yaparsın bir kere yapmazsın göze batar işte.
iyi tamam dedim tabi.

ya dişçi korkusudur yada uzun zaman sonra nişanlını göreceğin ve aranızında biraz soğuk olması sebebiyle yaşadığın, belirsizliğin verdiği endişede olabilir içindeki tatlım :44:

Canım Benim hediye al tabiki kullana bileceği bir şey al kıyafet tarzı falan bir de internetten çikolata siparişi ver
Bu üzeri yazılı olanlardan araştır bence çk hoş olabilir senin kararın tabiki (Bir de çikolata seviyorsa tabi)

Benimkide diyorki bayramda kayınvalidemin köyüne gidince oturma mutfağa gir diyor.
Bir kere oturdum o da 20 dk uğramıştık.
hep yaparsın bir kere yapmazsın göze batar işte.
iyi tamam dedim tabi.

hadi bakalım hamarat kızz:) bakalım seninki seni görünce ne yapacak şöyle güzel güzel süslen makyaj saç parfüm falan..Al onun aklını başındanda anlasın seni üzmeyi

Heyecan diyelim canım korku demeyelim hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah yalnızdır da istediği gibi rahat davranabilir.

Ay inşallah canımm...
Aradım uyanınca açmadı. İşi var herhalde.
zaten bayramdan beri bir kez gördüm. o da başbaşa değildi. aileler vardı.
inşallah iyi olur.

o kadar çok kıyafet almışımki gardrop baana ait çikolataya ihtiyaç yok ya ben yeterim tatlı olarak

hadi bakalım hamarat kızz:) bakalım seninki seni görünce ne yapacak şöyle güzel güzel süslen makyaj saç parfüm falan..Al onun aklını başındanda anlasın seni üzmeyi

saçımı jöleliyim dedim.
kaşımı bıyığımı da aldırıcam kuaförde.
bakalım artık...:)

ya dişçi korkusudur yada uzun zaman sonra nişanlını göreceğin ve aranızında biraz soğuk olması sebebiyle yaşadığın, belirsizliğin verdiği endişede olabilir içindeki tatlım :44:

Dişçi korkusu değil canım.
Dediğin gibi uzun süredir yalnız kalıcaz görücem ya onun verdiği endişe sanırım.

Canlarım ben çıkıyorum.
Akşam gelince yazarım. Hayırlısı bakalım.
Herkesi seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…