- 14 Ağustos 2011
- 27.255
- 3.201
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.241
ayyyy seninkide mi ikizler :18: bazen çokkkk romantik bazen çok vurdumduymaz işte bizim sevgililerimizin açıklamasıcanım yanında olsan inan böyle olmz bizde uzağız bazen telde yapılan basit bir espri bile günlerce konuşulacak hale geliyo ahhh ahhhh nerede o gözgöze dizdize olduğumuz zamanki huzur
canım belki arabada arasa görüşmeniz bölünebilirdi bide yorgundur büyük ihtimalle "eve gideyim üstümü değiştireyim rahat rahat konuşayım ne zamandır ihmal ettim" diye düşünmüştür belki
bence sizler için kurban bayramını vuslat bayramı ilan edelim
evet maalesef canım..tek gorusebilme kaynagımız msn ve telefon...
senin nişanlın nerde canım?sen nerdesin:))
biz de 25 agustosta nişanlandık..
vala koluna girip nişanlı modunda gezmedık daha yaaa
Tünaydın kızlarr...
Şimdi yıkanıp hazırlanıcam.
Dişçiye randevum var. Sonrada kısmet olursa nişanlımın yanına uğramayı düşünüyorum.
Ayy içimde bir korku var nedense anlamadım gitti.
İkizler erkeğinin yapısı bu demekki canım.
Alışmak gerek.
Haklısın elifçim görüşüldüğü zaman daha kolay hallediliyor sanki herşey.
Tünaydın kızlarr...
Şimdi yıkanıp hazırlanıcam.
Dişçiye randevum var. Sonrada kısmet olursa nişanlımın yanına uğramayı düşünüyorum.
Ayy içimde bir korku var nedense anlamadım gitti.
iskenderun-erzurum bizim memleketler çokkkk uzakkk:44: çok özlüyorum onu ama çok kızdırıyo bazende iyki uzakta diyorum..Bizde şşimdi bayrama tadını çıkarta çıkarta gezmeyi planlıyoz kısmet bakalım nasıl olacak....Sence sevdiceklerimize hediye almamız lazım mı onlar kesin alır
Benimkide diyorki bayramda kayınvalidemin köyüne gidince oturma mutfağa gir diyor.
Bir kere oturdum o da 20 dk uğramıştık.
hep yaparsın bir kere yapmazsın göze batar işte.
iyi tamam dedim tabi.
Heyecan diyelim canım korku demeyelim hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah yalnızdır da istediği gibi rahat davranabilir.
Canım Benim hediye al tabiki kullana bileceği bir şey al kıyafet tarzı falan bir de internetten çikolata siparişi ver
Bu üzeri yazılı olanlardan araştır bence çk hoş olabilir senin kararın tabiki (Bir de çikolata seviyorsa tabi)
hadi bakalım hamarat kızz:) bakalım seninki seni görünce ne yapacak şöyle güzel güzel süslen makyaj saç parfüm falan..Al onun aklını başındanda anlasın seni üzmeyi
ya dişçi korkusudur yada uzun zaman sonra nişanlını göreceğin ve aranızında biraz soğuk olması sebebiyle yaşadığın, belirsizliğin verdiği endişede olabilir içindeki tatlım :44:
Canlarım ben çıkıyorum.
Akşam gelince yazarım. Hayırlısı bakalım.
Herkesi seviyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-1887.html#post26727468
kuzular şu düğün mekanı nasıl sizce fikirleriniz benim için her zamanki gibi önemli
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-1887.html#post26727468
kuzular şu düğün mekanı nasıl sizce fikirleriniz benim için her zamanki gibi önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?