• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Ben de merak ettim ama sanki bu hafta için gelinlik bakmak için gideceğini söylemişti diye hatırlıyorum sanırım haftaya gelir... Umarım dilediği gibi olur herşey...

evet sen deyince hatırladım memleketine gidecekti gelinlik için .. inşallah herşey istediği gibi oluyordur :16:

evet sen deyince hatırladım memleketine gidecekti gelinlik için .. inşallah herşey istediği gibi oluyordur :16:

Ben bu ara ne gelinlik bakıyorum ne de kına kıyafeti kendimi geri çektim nasıl bir gelinlik istiyorum onuda bilmiyorum ne yapıcam yaa... Düşündükçe sıkıntı geliyor...:((

Herkese merhaba:)
Ara ara yazıyorum.Tuğçecim güzel gelişmeler var sanki:) İnşallah çok daha iyi olur herşey.
Bu arada bu forumdan yakında düğünü olan var mı ki? :)
Peki düğün için 2013 yazını düşünenler??

bende aynı şeyi düşünüyordum krizsavar neredesin huuuuuuu huuuuuuuu:35:
tuğçecim merak ettim dönünce olacakları sabırsızlıkla bekliyorum gerçi neler olacağını biliyorum seninki seni görünce sımsıkı saracak koklayacak sonraaa....neyse sen rahat ol güzel günler seni bekliyordur inan ve yola devam et:52:
işi olanlara kolay gelsin ben bugünde mesaiyi doldurdum iş olmayınca zor oluyo zaman geçmiyor yaaa sevdiceğimde aradı konuşmadım naza çekesim geldi kendimi:55: akşama işlerini bitirsinde sadece benm olsun istiyorum tabiii anlayana ama ben bu potansiyelde olaya bakarken akşama derse proje var bizde kıyamet kopar eminim.dilerim benmle konuşmayı tercih eder dün ve bugün tüm projeler bitmiştir..Hepinizi öpüyorum ii akşamlar canlarım :16::54:

Evet canım.
Herhalde öyle oluyor diye düşünüyorum ben de...
İnşallahh iyi olur herşey canım...:16:

Herkese merhaba:)
Ara ara yazıyorum.Tuğçecim güzel gelişmeler var sanki:) İnşallah çok daha iyi olur herşey.
Bu arada bu forumdan yakında düğünü olan var mı ki? :)
Peki düğün için 2013 yazını düşünenler??

Teşekkür ederim canım...
İnşallah iyi olur ben de bunu isterim.
Hatta şöyle bir dua da ediyorum.
''Allahım kalbimde olanı hakkımda hayırlı eyle diye.''
Sen nasılsın canım?
Sen 2013 yazımı düşünüyorsun düğün için?

meraba kızlar :3:
geçmişi tam okuyamadım kaçırdığım şeyler olmuş olabilir tuğcecim ilk tanıştığımızda sen yazlıktaydın ben memlekette ben buraya geldim sen de dönüyorsun anladığım kadarıyla :) değişiklik yeni mekanlar bazen zor olsa da ferahlık getirir öyle olur bizim içinde inşallah..
ilkaycım taşınmışsın evine güle güle oturun inşallah aşkınız artsın bu evinizde :)
askerlik konusu açılmış bende kısa dönem beklemiştim bikaç kez gidebilmiştim yanına zordu ama denildiği gibi gurur vericiydi..şimdiki halimizinden o zamandan pek farkı yok aslında görüşemiyoruz ama o zamanlar o ortamın verdiği gerginlik ve sinir vardı sabredince günler ekleniyo birbirine geçiyo inşallah..

bense aynı yoğun ve yorucu şekilde günlerime devam ediyorum herşeye herkese olan özlemim gün geçtikçe artıyo sabrediyorum çok şükür halime diyorum..

meraba kızlar :3:
geçmişi tam okuyamadım kaçırdığım şeyler olmuş olabilir tuğcecim ilk tanıştığımızda sen yazlıktaydın ben memlekette ben buraya geldim sen de dönüyorsun anladığım kadarıyla :) değişiklik yeni mekanlar bazen zor olsa da ferahlık getirir öyle olur bizim içinde inşallah..
ilkaycım taşınmışsın evine güle güle oturun inşallah aşkınız artsın bu evinizde :)
askerlik konusu açılmış bende kısa dönem beklemiştim bikaç kez gidebilmiştim yanına zordu ama denildiği gibi gurur vericiydi..şimdiki halimizinden o zamandan pek farkı yok aslında görüşemiyoruz ama o zamanlar o ortamın verdiği gerginlik ve sinir vardı sabredince günler ekleniyo birbirine geçiyo inşallah..

bense aynı yoğun ve yorucu şekilde günlerime devam ediyorum herşeye herkese olan özlemim gün geçtikçe artıyo sabrediyorum çok şükür halime diyorum..

Evet canım kışlık evime dönmüş bulunmaktayım.
Şuanda ona arabayla 10 dk uzaklıktayım.
Evet canım sende iyi olucaksın. Güzel bir mesleğin var.
Sana ihtiyacı olan öğrencilerin var. Bu herşeyden çok daha önemli.
Biz dakkda bir gol bir telefonda biraz gerildik gene.
Klasik ikizler erkeği. Denge usuru yok.
Bir anı bir anına uymıyabiliyor.
Ben dedimki artık sana çok yakınım.
Gel dediğimde geliceksin. Ama bunu ciddi anlamda hani onu küçümsemek, emretmek için demedim.
Yakın olduğumuzu belirtmek için dedim.
O da ters bir şekilde;
Valla ben tüm gün çalışıyorum sen geliceksin dedi.
Sonrada bana diyorki mesajda özür dilesen olay uzamaz ama ben özür dilencek bişey demedim.
Sonra açıkladım şaka amaçlı dediğimi zaten.
Bilemiyorum beyinlerimiz farklı işliyor sanırım.

Evet canım kışlık evime dönmüş bulunmaktayım.
Şuanda ona arabayla 10 dk uzaklıktayım.
Evet canım sende iyi olucaksın. Güzel bir mesleğin var.
Sana ihtiyacı olan öğrencilerin var. Bu herşeyden çok daha önemli.
Biz dakkda bir gol bir telefonda biraz gerildik gene.
Klasik ikizler erkeği. Denge usuru yok.
Bir anı bir anına uymıyabiliyor.
Ben dedimki artık sana çok yakınım.
Gel dediğimde geliceksin. Ama bunu ciddi anlamda hani onu küçümsemek, emretmek için demedim.
Yakın olduğumuzu belirtmek için dedim.
O da ters bir şekilde;
Valla ben tüm gün çalışıyorum sen geliceksin dedi.
Sonrada bana diyorki mesajda özür dilesen olay uzamaz ama ben özür dilencek bişey demedim.
Sonra açıkladım şaka amaçlı dediğimi zaten.
Bilemiyorum beyinlerimiz farklı işliyor sanırım.

10 dakika mı ahhh ne güzel sevindim senin adına herşey senin için güzel olur bundan sonra inşallah..bana ne kadar da uzak bi kelime aramızda 10saatten fazla mesafe var ve ben artık onla ilgili şeyleri unutmaya başlıyorum :5:Rabbim sevenleri kavuştursun tez zamanda..
çok şükür mesleğimi öğrencilerimi seviyorum zorlukları olsada..
canım nişanlın sürekli işini mi bahane ediyor yoksa gerekten işi bu kadar yoğun mu girmedi mi düzene.
Erkeklerle beyinlerimizin çok farklı işlediği kesin..bugün bikez konuştuk onda da yorgundu dinlencem biraz dedi kapadık ve hala ses yok bende yorgunum zaten napıyım ne zaman aramak isterse arasın yeter el üstünde tuttuğum..

10 dakika mı ahhh ne güzel sevindim senin adına herşey senin için güzel olur bundan sonra inşallah..bana ne kadar da uzak bi kelime aramızda 10saatten fazla mesafe var ve ben artık onla ilgili şeyleri unutmaya başlıyorum :5:Rabbim sevenleri kavuştursun tez zamanda..
çok şükür mesleğimi öğrencilerimi seviyorum zorlukları olsada..
canım nişanlın sürekli işini mi bahane ediyor yoksa gerekten işi bu kadar yoğun mu girmedi mi düzene.
Erkeklerle beyinlerimizin çok farklı işlediği kesin..bugün bikez konuştuk onda da yorgundu dinlencem biraz dedi kapadık ve hala ses yok bende yorgunum zaten napıyım ne zaman aramak isterse arasın yeter el üstünde tuttuğum..

Haklısın canım.
Kendine haline bırakmak en iyisi.
Sana konuşma şekli nasıl? Mesafelimi?
Aşklımı nasıl?
Nişanlım haftanın 7 günü dükkanda durmak zorunda. 9 gibi kapatıyor dükkanı canım.

Haklısın canım.
Kendine haline bırakmak en iyisi.
Sana konuşma şekli nasıl? Mesafelimi?
Aşklımı nasıl?
Nişanlım haftanın 7 günü dükkanda durmak zorunda. 9 gibi kapatıyor dükkanı canım.

anladım canım zor ve yorucu belli Allah kolaylığını verir de rahatlarsınız inşallah..
biz değişiyo yaa ilgi eksikliği çoğunlukla var iyi olsakta az konuşulunca günlük yaptığımız şeylerden bahsediyoruz..uzun süre göz görmeyince sevgi de aşkta(!) farklılaşıo bizde :/

anladım canım zor ve yorucu belli Allah kolaylığını verir de rahatlarsınız inşallah..
biz değişiyo yaa ilgi eksikliği çoğunlukla var iyi olsakta az konuşulunca günlük yaptığımız şeylerden bahsediyoruz..uzun süre göz görmeyince sevgi de aşkta(!) farklılaşıo bizde :/

İnşallah canım teşekkürler.
Bizimde uzun süredir dediğin gibi aramız.
Telefonda konuşurken samimi değiliz.
Görüşünce nasıl olucak onu düşünüyorum.
Rüyamda nikah masasındaydım. Nişanlım karşıdan bana bakıyor. Ben de korkuyorum ama ben daha karar vermemiştim tam diyorum.
Bilinçaltının oyunları işte.

Back