• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

hmm o zaman aslında aralıkta gitse iyi olacak .. erkekler askerlikten kaçıyor gördüğüm kadarıyla çevremde de ..bedelli kimbilir tekrar ne zaman çıkar .. sanırım işine ara vermek istemiyor o yüzden bedelli olsun istiyordur ..

aynen öle kendi işi olunca tamda piyasada hareketli bir yerde ben bırakırsam döndüğümde bulamam diyo tedirgin..Ama benm içinde çok zor olacak öyle hissediyorum:26:

aynen öle kendi işi olunca tamda piyasada hareketli bir yerde ben bırakırsam döndüğümde bulamam diyo tedirgin..Ama benm içinde çok zor olacak öyle hissediyorum:26:

evlendikten sonra bedelli çıkarsa sorununuz yok aslında :31: onlar için en iyisi okul biter bitmez işe başlamadan askere gitmeleri ama bunu da herkes yapmıyor .. şimdi gitse mesleğinden dolayı uzun dönem çıkabilir :50:

günaydın canım şayet sorunu üstüme alınırsam iiyim biras buruk haldeyim..İyiyim çünkü bugün iş yoğunluğum daha az::16: Buruğum akşam 7den beri sevdiceğimle hiç konuşmadım daha günaydın mesajımda gelemedi:((( sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

Sorumu üzerine al tabiki :))) Ben de iyiyim canım bugün enerjik başladım işe bu ara yoğunum bir süre de böyle gidecek işler ama olsun ne yapalım. Nişanlımla da herşey iyi çok şükür onu seviyorum beni bazen gıcık ediyo ama ne yapalım idare edicez artık :1:

Sorumu üzerine al tabiki :))) Ben de iyiyim canım bugün enerjik başladım işe bu ara yoğunum bir süre de böyle gidecek işler ama olsun ne yapalım. Nişanlımla da herşey iyi çok şükür onu seviyorum beni bazen gıcık ediyo ama ne yapalım idare edicez artık :1:

merhaba canım işlerin kolay gelsin :31: bende bir o kadar boşum 2 gündür .. bazen gıcık ederler ama onlarsızda olmuyor :16:

evlendikten sonra bedelli çıkarsa sorununuz yok aslında :31: onlar için en iyisi okul biter bitmez işe başlamadan askere gitmeleri ama bunu da herkes yapmıyor .. şimdi gitse mesleğinden dolayı uzun dönem çıkabilir :50:

evet erkek için öyle olmalı o zamanda aman yeni mezun oldum ben mühendis oldum hemen para kazanayım moduna giriyorlar inşllah çıkarda ayrı gayrı kalmayız rabbim duy sesimi..............şimdi 1.5 2 sene yükseklisans var sonrasına da allah kerim bakalım ne olur

Ah canım ya bide askerlik mi var çok zor gerçekten. İlkay'ında dediği gibi işinden dolayı bedelli en mantıklısı görünüyor. Benimkine uzun dönem çıkmıştı biz 15 ay bekledik valla gözünüzü korkutmak istemem ama çok zor kızlar :(((

Canım ya baban seni evlendirmeye pekte niyetli görünmüyor :)) Ben de nişanlının ailesi devreye girmeli şimdiden... ya da nişanlın bayramda geldiğinde önce annenle konuşabilir....

evet erkek için öyle olmalı o zamanda aman yeni mezun oldum ben mühendis oldum hemen para kazanayım moduna giriyorlar inşllah çıkarda ayrı gayrı kalmayız rabbim duy sesimi..............şimdi 1.5 2 sene yükseklisans var sonrasına da allah kerim bakalım ne olur

Allah yardımcım olsun canım...

canım allah daim etsin ben bu siteye takıldıktan sonra anladımki bayanlarda genel bir ttminsizlik var onlar verdikçe istiyoruz:27:ama sorunsuz da hiç bir ilişki yok bizimkilerden kat kat zor durumda olan var şükredelim mutluluğumuun sevdiceğimizin değerini bilelim varsın arada gıcık etsinler oda bizlerin ilişkisinin cilvesi:46:

yüksek lisansa başladı mı bu sene canım?

Elif ve İlkay üzülmeyin asker yolu beklemek ayrı bir gurur hayırlısı ile gidip gelecekler inşallah....

Ne zaman düşünüyor ki canım?

bilmem sanki hiç düşünmüyor fi tarihinde olacak konuşmalarına göre:26: en son yaza iş kurup sonra yoluna koyupta bana öyle birşeyler almaktan bahsediyordu takribi bayağı olur herhalde:1:kız babası ya ondandır diyo buradaki arkdaşlar tek kız ve uzak olunca

Back