Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

evet Kızlar şİMDİDEn Allah kavuştursun.
Bende asker bekledim geçen yıl.
Allahtan kısa dönem çıkmıştı. 5,5 ay yaptı döndü.
İlk 2 hafta zor oluyor sonra o aradıkça daha katlanılır oluyor.
Acemiliğini karadenizde, ustalığını da güneydoğuda yapmıştı.
İki yere de gitmiştim.
Ona demiştim dünyanın diğer ucunada gitsen gelicem diye.
İstediğinizde gider görürsünüz de.

Belki daha gitmeni istemiyordur canım olabilir.
Bende tek çocuğum.
Babam eskiden acelesi yok evlenmenin falan diyordu.
Eee demiyor artık doğal olarak yaş itibariyle. :)

Kızlar bugün şehre dönüş günüm...
Toparlandım dün ama şimdi son eşyalarımı toparlıycam.
Nişanlım da diyorki gelicekmisin bugün bana?
Dedim bugün gelmem zor ama kısmetse yarın dedim.
O da sabırsızlanmaya başlamış anlaşılan.
Uzakta ilişki yürütmek cidden meşakatliymiş.

belki daha gitmeni istemiyordur canım olabilir.
Bende tek çocuğum.
Babam eskiden acelesi yok evlenmenin falan diyordu.
Eee demiyor artık doğal olarak yaş itibariyle. :)

öyle öyle kıyamıyor ben babama çok düşkünümdür herkes bilir babam ilk iskenderunlu olduğunu öğrenince elif bu kadar uzağı seçtiğine göre o kadar da sevmiyormuş dedi üzülmüştüm çok.....

çokkk meşakatli bana sor bana 4.5 olacak aralıkta uzaklığa hasrete

dönüş tarihi geldi mi iyi demişsin bugün gelmem zor diye

Vay vay iyi olmuş öyle dediğin özledi tabi dayanamıyor artık görmek istiyor hemen... Ne güzel ama keşke akşam iş çıkışı gelse sizin eve görmeye bence daha iyi olur hem ailene de hoşgeldin demiş olur.. Ben annemden biliyorum memlekete gittiler babamla döndüklerinde hazırlık yaptı bu akşam nişanlın gelir o bizi görmeye kesin diye bekledi valla .... Bu arada bazıları çekiniyor seninkini bilmiyorum tabi....nişanlım bu konuda çok rahat...

benimde işim yok kitap okusam olacak ama onu da yapasım yok .. facebookta dolaşıyorum

Hazirliklarim bitti. simdi kendimi toplama zamani :)
Evet ilkaycim donuyorum artik.
Bugun bekliyordu ama anca yarin aksamustu gidebilirim.
Sanafa facebookta kolay gelsin

Hazirliklarim bitti. simdi kendimi toplama zamani :)
Evet ilkaycim donuyorum artik.
Bugun bekliyordu ama anca yarin aksamustu gidebilirim.
Sanafa facebookta kolay gelsin

ben kendini topladığını düşünüyorum kolay gelsin bana çok zor bişey yapıyorum

bende aynı şeyi düşünüyordum krizsavar neredesin huuuuuuu huuuuuuuu
tuğçecim merak ettim dönünce olacakları sabırsızlıkla bekliyorum gerçi neler olacağını biliyorum seninki seni görünce sımsıkı saracak koklayacak sonraaa....neyse sen rahat ol güzel günler seni bekliyordur inan ve yola devam et
işi olanlara kolay gelsin ben bugünde mesaiyi doldurdum iş olmayınca zor oluyo zaman geçmiyor yaaa sevdiceğimde aradı konuşmadım naza çekesim geldi kendimi akşama işlerini bitirsinde sadece benm olsun istiyorum tabiii anlayana ama ben bu potansiyelde olaya bakarken akşama derse proje var bizde kıyamet kopar eminim.dilerim benmle konuşmayı tercih eder dün ve bugün tüm projeler bitmiştir..Hepinizi öpüyorum ii akşamlar canlarım

inşallah projelerini bitirmiştir tatlım ve harika bir akşam geçirirsiniz bende seni öpüyorum iyi akşamlar

İnşallah canım kendine dikkat et kıskandım bak şimdi erken çıkıyorsun benim tam 55dk daha kaldı İyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…