Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

aa evlisin senn... hayırlı uğurlu olsun canım :)
evet canım. önemli olan sizin huzurunuz.
eşin de çok etkilenmiyorsa sağdan soldan o zaman bir sorun yok bence.

evet büyük nişan olcak dolayısıyla müzikde olacak çalgılı falan bizde çok kişi çağrılıyor birde uzağa gideceğim için bizde bu ön düğün gibi birşey olcak yani

benim de 14 temmuzda büyük nişanım oldu.. başka bir şehre gelin gideceğim için ön düğün oldu, hatta gelenler nikah memuru da olsa tam düğündü dediler:) havuz başında yaptık, kabarık giyindim ben, gelen davetlilerden farkım kalmazdı aksi takdirde. herkes abiye giyip geliyor zaten.. makyajımı hafif tuttum , zaten yaz/sıcak, ağır makyaja hiç gerek yok, saçlarımı da şöyle bir toplattım ağır değildi.. açık renk bir nişanlık diktirdim, eteği prenses model, üzeri straplez.. bence de kuaförünü erken belirleyip provaya git..

aa evlisin senn... hayırlı uğurlu olsun canım :)
evet canım. önemli olan sizin huzurunuz.
eşin de çok etkilenmiyorsa sağdan soldan o zaman bir sorun yok bence.

yok etkilenmez mantıklı ve kararlıdır kimi haklı bulursa onun yanındadır..

teşekkür ederim tatlım ama fark yok nişanlılıkla; düğünden sonra anlayacağım evli olduğumu

Kimseler yok mu bu gece?
Ben de bu gece kavga ettim nişanlımla.
Bi garip hallerdeyim...

hayırdır canım düzelir inşl..:26:

Hastalanıcam onun gerginliği ve duygusallığı var zaten üzerimde.
Yeni iş açma derdinde şu aralar. koşturuyor sağa sola.
gündüz doğru düzgün konuşamadık zaten.
akşam da 3 dk konuştuk ben uyucam bitanem dedi. nasıl sinir oldum anlatamam bozuk kapattım.
sonra sıraladım msjları.
dedim ben de romantiklik istiyorum. dedi 30 yaşında ne romantikliği ben canımın derdindeyim falan dedi.
sonra ben ara verelim falan dedim sinirden.
sonra aradı beni. epeyce konuştuk. ben seni çok seviyorum sen benim eşimsin v.s dedi.
illa dürtüklememmi lazım yani aradca?

demekki gerekıormuş ama onunda iş açma stresi var canım senin blirli günlerinden dahada yogun iş açıcakmış kolaymı canm sende anlayşlı olmaya alttan almaya çalışırsın sen dürtüklediğinde romantk olcaksa olmasın daha iyi canım sonra sakınken anlatrsn sinirliydim sana patladım falan die bnce uzatmayın ıkınızde

ben ağlayınca telefonda o alttan aldı.
yaa ben çok ilgi bekliyorum.
göremeyince beklenti içine giriyorum.
aşk sevgi var romantiklik nasıl olcak daha diyor.
sabret diyor. çok fena oldum. iyi olmak istiyorum.
sizin hiç oluyormuydu böyle şeyleriniz?

valla canım bizim masşallah kavgamız olmadı bulşma saatını değiştirince kzdığım olmştur o da hak verdi sadece ve uzatmadan normale döndük
benimki ilgilidir romantıktir biz sadece günde 1 defa konuşuyoruz gün içinde o da bazen 10*15 bazn 5 dk bile sürer konuşma süresine takmıyoruz biz birbirmize günümüzü anlatırız en yaptık ne ettjk evimize alcağımız şeyleri konuşıurz okadar sonra konşcak bşimiz kalmıor zaten ilgi alaka bakımndan bulşnca telfnda da iyidir hergün aynı saatte arar yada 5-10 dk geç arar onda bile özür diler benden k. bakma die böle yani bende ilgiye ve alakaya düşkünümdr bilir bunu en başından beri sağolsun eksik etmedi hiç 2 gun önce aramadı diğer gün aradı sebebini belrtti misafrlr falan vardı saat 12 olmştu rahtsz etmek istemdim diye akşamları 9 buçukta konuşıurıuz biz gündüz çalışıor ediıor bned evde hazrlklar falan bildiği için isteme olduğundan beri hep bu saatte konşurz ben gayet memnunum bu halden eski sözlümle dakıkada bir hatta bazen sabahlara kadar konuşurduk sonu kavga konumuz kalmadğından mesafeli olmak en iisi bence işi olduğunda da evde falan kısa konşuruz telde söelr sebebni anlayşlaa karşılarım o da aynı şekilde hatta bgun arkadaşlarla iftardaydım aradığında konuşamadım ayrıldım arkadaşların yaınndan aradım konuştm sorun olmadı hiç

Son düzenleyen: Moderatör:

biz günde 3-4 kez konuşuyoruz. ben anlayışlı olamıyorum.
çünkü bütüm gün evde boş boş sıkılıyorum.
beni öyle 1 gün boyunca aramıcak ben çok büyük kavga çıkarırım.
o her telefon kapatışında seni seviyorum der ben de tamam der kapatırım. nedense her zaman diyemem.
ben de bir sorun var herhalde.
ben sürekli msjlaşalım araşalım v.s istiyorum. sürekli romantik şeyler yazsın bilmemne.

gene iyi knuşuorsunzu canım yaa benimki mesaj yazmayıda bılmıor anlamaz hiç ama sorun değğl bence neden kıyamet koparcamki mısfrleri faln oluor aynı şey bende de oldumu o da anlayışla karşılıor ben aramam o aramadıkça zaten bende hiç canım cicim demem isimle hıtap ederm bende hiç senı sevıyorm faln demedm gerek duymadım yan,i hiçbirine bende evdyım tüm gün
herkesin yapısı farklıdır cnm

ben takıntılı ve bağımlıyım herhalde.
nasıl kurtulucam bu halimden?

canım kendini telkin ederek faln herhalde ne biliyim ama çok takılmamya çalş bu önemsiz konulara

evlilik tarihim de ileriye atıldı ya onun da stresi oldu.
aman neysee. geçmesi için elimden geleni yapıcam.
hastalanmadan önce çok duygusal oluyorum hep.

o zaman geçiçi bi durum tatlm bu kadar takma evlilik tarınınde ileri alınması
stres yapar tabikide canım ferah tut içini

merhaba gözde ben 2ay snra 1yıldır nişanlı olucm we nişanlım askerde bnde öle eğer konuşmzsam deliriorm işteykn pek wakti olmuodu ne kwgalar ediodk askere gttide rhtladk çnkü en azından kndime askerde oldğu içn arayamadğnı söleyebiliorm:) aslında askerde dha rht konuşuorz eskiye göre bnde ilgi delisiyimdr işte ztn çkta çenem wrdır sbha kdr oturalım konuşalım isterim ama pek telde konuşmayı sewmiorm ilgiyi hngi kadın sewmzki

ben takıntılı ve bağımlıyım herhalde.
nasıl kurtulucam bu halimden?

Tuğçem yine sıkıntılısın cnm.
Hassas dönemindesin sanırım. Canım beklenti olmayınca üzülmüyorduk hatırladın dimi?

Evlenince herşey daha güzel olacak emin ol hep yanyana olacaksınız ozaman belki ilgidien bile sıkılıcan o yüzden az daha sabır canm az daha.

Sen herşeyin üstesinden gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…