- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.161
hmm o zaman aslında aralıkta gitse iyi olacak .. erkekler askerlikten kaçıyor gördüğüm kadarıyla çevremde de ..bedelli kimbilir tekrar ne zaman çıkar .. sanırım işine ara vermek istemiyor o yüzden bedelli olsun istiyordur ..
aynen öle kendi işi olunca tamda piyasada hareketli bir yerde ben bırakırsam döndüğümde bulamam diyo tedirgin..Ama benm içinde çok zor olacak öyle hissediyorum:26:
günaydın canım şayet sorunu üstüme alınırsam iiyim biras buruk haldeyim..İyiyim çünkü bugün iş yoğunluğum daha az:Buruğum akşam 7den beri sevdiceğimle hiç konuşmadım daha günaydın mesajımda gelemedi (( sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
Sorumu üzerine al tabiki :))) Ben de iyiyim canım bugün enerjik başladım işe bu ara yoğunum bir süre de böyle gidecek işler ama olsun ne yapalım. Nişanlımla da herşey iyi çok şükür onu seviyorum beni bazen gıcık ediyo ama ne yapalım idare edicez artık
evlendikten sonra bedelli çıkarsa sorununuz yok aslındaonlar için en iyisi okul biter bitmez işe başlamadan askere gitmeleri ama bunu da herkes yapmıyor .. şimdi gitse mesleğinden dolayı uzun dönem çıkabilir
aynen öle kendi işi olunca tamda piyasada hareketli bir yerde ben bırakırsam döndüğümde bulamam diyo tedirgin..Ama benm içinde çok zor olacak öyle hissediyorum:26:
evet erkek için öyle olmalı o zamanda aman yeni mezun oldum ben mühendis oldum hemen para kazanayım moduna giriyorlar inşllah çıkarda ayrı gayrı kalmayız rabbim duy sesimi..............şimdi 1.5 2 sene yükseklisans var sonrasına da allah kerim bakalım ne olur
Sorumu üzerine al tabiki :))) Ben de iyiyim canım bugün enerjik başladım işe bu ara yoğunum bir süre de böyle gidecek işler ama olsun ne yapalım. Nişanlımla da herşey iyi çok şükür onu seviyorum beni bazen gıcık ediyo ama ne yapalım idare edicez artık
merhaba canım işlerin kolay gelsinbende bir o kadar boşum 2 gündür .. bazen gıcık ederler ama onlarsızda olmuyor
Allah yardımcım olsun canım...
evet erkek için öyle olmalı o zamanda aman yeni mezun oldum ben mühendis oldum hemen para kazanayım moduna giriyorlar inşllah çıkarda ayrı gayrı kalmayız rabbim duy sesimi..............şimdi 1.5 2 sene yükseklisans var sonrasına da allah kerim bakalım ne olur
yüksek lisansa başladı mı bu sene canım?
1 dönem bitti 2.dönemdede bu iş yoğunluğuyla muhtemelen kalacak
teşekkürler kuzu inşallah öyle olur dA...Akşam babmla çaktırmadan konuşup ağzını aradım amma hiç ağustosa düğün düşünmüyor sanki((
İlkay senin eşin ne zaman gidecek askere?
önümüzdeki nisan ayında gidecek tatlım
Hımm zor olacak senin için((
Ne zaman düşünüyor ki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?