canım sevindim artık yavaştan düzelmesine herşeyin..Benim haftasonum tartışma ile geçti cumartei her zman iş yaptığı kişilerle takıldı beyefendi akşam banada mesaj yazmış gece konuşalım diye saat 11 de tartışmalı bir konuşma ile başladık sonunda nolur hayatım bugün ikimizde birbirimizi anlamıyoruz yarın konuşalım dedi tamm dedim en son ben tabi saf sf bekliyorum yarın pazar ya benimle diye neyse 11 gibi uyndı mesjları normal yazdım bişey olmamış gibi beni aradı 12de gayet normal konuştuk 5dakika sonra lafı bnm2 tane projem var tüm gün onunla uğraşacam dedi ve bnm moralim yerlerde doğal olarak...sonra açtı ağzını yumdu gözünü deyim yerindeyse..Vay efendim ben anlayış göztermiyormuşum da o birgün farklı bişey yapsa ben burnundan getiriyormuşumda vvs...Sadece onu dinledim en son hakkımda böyle fikirlere sahip olduğunu bilmiyordum öğrendim sağol dedim ve konuşmanın sonunda bir müddet görüşmeme kararı aldık.2saat sonra aşkımm yazmış bende görüşmeyeceğimizi hatırlattım aradı ben ısrarla bitmesini yaptığım onca fedakarlık emeğe karşılık bunları düşünüyorsa onunla olamayacağımı söyledim 1 saat konuştuk böle ben bitirmem hadi tatlıya bağlayalım ben 1 an sinirlendim sen bnm sinirle sölediklerimi ciddiye alma falan dedi neyse bnde tmm dedim ikna oldum barıştık projeye döndü güya yarım saat geçmeden aradı arkdaşlarıyla yemeğe çıktı ve 9.30da geldi şimdi ben bozuk atmayayım kim atsın allah aşkına sabah beri benimle yok projemde projem diye kavga eden adam arkadaşlarıyla çıkınca hiç dert değil nasıl bir mantık benim algım yetmiyor artık pess...Bende bu saat oldu ne günaydın yazdım nede başka bişe
Canım okurken bazı yerlerini kendimle özdeşleştirdim.
En son 2-3 hafta önceki pazar biz de kavga etmiştik bu konular yüzünden.
Erkekler hep aynı şeyi söylüyor nedense;
Anlayış göstermiyorsun ve birşrey yaptığımda burnumdan getiriyorsun.
Ben beklentilerimi azalttıktan sonra rahatladım diyebilirim.
Nişanlının seni sevdiğine şüphe yok.
Ama onlar bizim gibi değiller işte.
Hayatlarının merkezlerinde bizim dışımızda bir çok şey var.
İş, arkadaş v.s
Biz ise hayatın merkezine onları yerleştiriyoruz sadece.
En büyük üzüntümüz, hayal kırıklığımız da bu yüzden oluyor.
Ama daha duygusalız, hassasız daha farklısını yapamıyoruz.
Nişanlının projem çok deyip arkadaşlarıyla çıkması evet garip olmuş.
Herhalde senle kavga etti diye kafasını dağıtmak için çıktı.
Birsüre üstüne düşme canım.
O arasın sorsun.
Sular durulsun biraz. Sen de kafanı dağıtıcak şeylerle ilgilen.
İnşallah iyi olur canım aranız en yakın zamanda.