- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.121
evet insanların bir bildiği var demek ki ama ben uzatmak istiyorum kışa denk geliyor en azından nisan mayıs gibi olsa ama bir türlü ikna edemiyorum karşı tarafı net-yse artık hayırlısı olsun diyelim... Umarım evlenince herşey yoluna girer.
günaydın kızlarrrr
çok iyiyim çok mutlu uyanıyorum iki gündür, çok yorgun olmama rağmen
yerleştim çok şükür .. 2 tane tül perde almam lazım .. bütün pencerelere güneşlik almam lazım .. birde koridor halımı kestirmem lazım başka eksiğim yok
günaydın kızlarrrr
çok iyiyim çok mutlu uyanıyorum iki gündür, çok yorgun olmama rağmen
yerleştim çok şükür .. 2 tane tül perde almam lazım .. bütün pencerelere güneşlik almam lazım .. birde koridor halımı kestirmem lazım başka eksiğim yok
Senin adına çok mutlu oldum canım Allah mutluluğunu daim etsin yeni evinde mutlu mutlu yaşarsın inşallah....
teşekkür ederim tatlımkocaman bi yatak odam var artık, sabah gözümü açtığımda içim açılıyor
çokkkk hoş maşallahhhh mutluluğun daim olsun allahım bizede sevdiceğimizle mutlu mesut evimizde onunla uyanabilmeyi nasip etsinnn
Çok şanslısın ya benim yatak odam küçük.... Oturma odam çok büyük...
canım sevindim artık yavaştan düzelmesine herşeyin..Benim haftasonum tartışma ile geçti cumartei her zman iş yaptığı kişilerle takıldı beyefendi akşam banada mesaj yazmış gece konuşalım diye saat 11 de tartışmalı bir konuşma ile başladık sonunda nolur hayatım bugün ikimizde birbirimizi anlamıyoruz yarın konuşalım dedi tamm dedim en son ben tabi saf sf bekliyorum yarın pazar ya benimle diye neyse 11 gibi uyndı mesjları normal yazdım bişey olmamış gibi beni aradı 12de gayet normal konuştuk 5dakika sonra lafı bnm2 tane projem var tüm gün onunla uğraşacam dedi ve bnm moralim yerlerde doğal olarak...sonra açtı ağzını yumdu gözünü deyim yerindeyse..Vay efendim ben anlayış göztermiyormuşum da o birgün farklı bişey yapsa ben burnundan getiriyormuşumda vvs...Sadece onu dinledim en son hakkımda böyle fikirlere sahip olduğunu bilmiyordum öğrendim sağol dedim ve konuşmanın sonunda bir müddet görüşmeme kararı aldık.2saat sonra aşkımm yazmış bende görüşmeyeceğimizi hatırlattım aradı ben ısrarla bitmesini yaptığım onca fedakarlık emeğe karşılık bunları düşünüyorsa onunla olamayacağımı söyledim 1 saat konuştuk böle ben bitirmem hadi tatlıya bağlayalım ben 1 an sinirlendim sen bnm sinirle sölediklerimi ciddiye alma falan dedi neyse bnde tmm dedim ikna oldum barıştık projeye döndü güya yarım saat geçmeden aradı arkdaşlarıyla yemeğe çıktı ve 9.30da geldi şimdi ben bozuk atmayayım kim atsın allah aşkına sabah beri benimle yok projemde projem diye kavga eden adam arkadaşlarıyla çıkınca hiç dert değil nasıl bir mantık benim algım yetmiyor artık pess...Bende bu saat oldu ne günaydın yazdım nede başka bişe
İlkaycım çok sevindim.
Güle güle oturun yeni evinizde eşinle...
Huzurlu olman, içine sinmesi en önemlisi zaten.
Kimsecikler yok gene. Yazın siz ben gelince okurum artık. :)
teşekkür ederim tatlımgerçekten huzurluyum bu evde çok şükür .. inşallah böyle de devam eder ..
kızlar yeniden merhaba ben bugün anormal yoğundum tüm gün yazı yaz imzaya yolla fotokopiyle çoğalt evrak kayda gönder diye geçti...Umarım yarın daha sakin bir gün beni bekliyordur:)) az önce nişanlım aradı sesimi duymak istemiş flan bende normal konuştum çalıştırdığı tekniker işten ayrılmış çok üzgün ama ben çok mutlu oldum hiççç hoşlanmamıştım o kızdan:ya mesela benm gönlümü almak için aramış ama arkasından akşam oturup projeyi halletmem lazım teknikerde gitti bana kaldı ufak şeylerde diyo sanki normalde çok müsaitde tekniker gidince kalmış işler kısacası akşamda konuşamayacağının sinyalini verdi bana hadi hayırlıosı
allah huzurunuzu bozmasın canım..bENMDE evim yapılıyor şimdi iskenderunda tam sahilde yatak odam küçük sanki salonum mutfağım büyük ikisini önden birleştiren koca bir deniz ve yeşil manzaralı terasımız var ben bile şimdiden evin resimlerine bakınca huzur duyuyorum eminim senin gibi içine girip yaşayınca mutlu mesut inşallah huzurum mutluluğum katmerlenir.Artık kendi evimde yaşayacağım günleri iple çekiyuorum sabırsızlanıyorum çok ama ağustosa çookkk var
akşamları sadece projeyle mi uğraşıyor canım ? hiç ara vermiyor mu yemek yemek gibi seninle konuşmaya da vakit ayırabilir .. ayrıca niye gündüzler yetmiyor ?
bu arada tekniker gitmiş mi
gitmiş gitmiş:)) acayip sevindim ona akşamlarıda proje detaylarıyla uğraşıyor şirket kendinin olduğu için gündüz tüm projelerin takibini yapmak zorunda akşamd kendi dalına ait projeleri çizmekle meşgul bana yarım saat kesin ayırıyo ama yetmiyo iş güç bugün ne yaptın diyoruz ve bitiyor projeye döneyim diyo
kızlar yeniden merhaba ben bugün anormal yoğundum tüm gün yazı yaz imzaya yolla fotokopiyle çoğalt evrak kayda gönder diye geçti...Umarım yarın daha sakin bir gün beni bekliyordur:)) az önce nişanlım aradı sesimi duymak istemiş flan bende normal konuştum çalıştırdığı tekniker işten ayrılmış çok üzgün ama ben çok mutlu oldum hiççç hoşlanmamıştım o kızdan:ya mesela benm gönlümü almak için aramış ama arkasından akşam oturup projeyi halletmem lazım teknikerde gitti bana kaldı ufak şeylerde diyo sanki normalde çok müsaitde tekniker gidince kalmış işler kısacası akşamda konuşamayacağının sinyalini verdi bana hadi hayırlıosı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?