Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ben şimdi öle dedim de bizde bekleyeceğiz mecbur kış var sonra ramazan ve sonrası sanırım bayramdan sonra olur benimde hayırlısı bakalım canım inşallah en az hasarla atlatırız

Senin adına çok mutlu oldum canım Allah mutluluğunu daim etsin yeni evinde mutlu mutlu yaşarsın inşallah....

çokkkk hoş maşallahhhh mutluluğun daim olsun allahım bizede sevdiceğimizle mutlu mesut evimizde onunla uyanabilmeyi nasip etsinnn

çokkkk hoş maşallahhhh mutluluğun daim olsun allahım bizede sevdiceğimizle mutlu mesut evimizde onunla uyanabilmeyi nasip etsinnn

inşallah bu güzel duyguyu hepiniz yaşayın tatlım

diğer evdeki günlerim kötüydü .. içimden hiç bişey yapmak gelmiyordu .. insan evini severse daha iyi anlıyor evliliği demekki dün akşam çalışan çamaşır makinemin sesini duymak bile huzur verdi bana

ne garip :44:

Çok şanslısın ya benim yatak odam küçük.... Oturma odam çok büyük...

diğer evde benimde yatak odam küçüktü .. hatta elbise dolabımızı diğer odaya koymak zorunda kalmıştık .. o zaman da hem yatak odası hem o oda sürekli dağınık oluyordu bi türlü toplayamıyordum oturma odamda çok küçüktü ..

şimdi yatak odam geniş .. boydan camı var (boydan camlar huzur veriyo bana) .. hatta odanın bir yerinde çamaşırlarımı serip ütümü yapacak kadar boş bi alan var

Canım okurken bazı yerlerini kendimle özdeşleştirdim.
En son 2-3 hafta önceki pazar biz de kavga etmiştik bu konular yüzünden.
Erkekler hep aynı şeyi söylüyor nedense;
Anlayış göstermiyorsun ve birşrey yaptığımda burnumdan getiriyorsun.
Ben beklentilerimi azalttıktan sonra rahatladım diyebilirim.
Nişanlının seni sevdiğine şüphe yok.
Ama onlar bizim gibi değiller işte.
Hayatlarının merkezlerinde bizim dışımızda bir çok şey var.
İş, arkadaş v.s
Biz ise hayatın merkezine onları yerleştiriyoruz sadece.
En büyük üzüntümüz, hayal kırıklığımız da bu yüzden oluyor.
Ama daha duygusalız, hassasız daha farklısını yapamıyoruz.
Nişanlının projem çok deyip arkadaşlarıyla çıkması evet garip olmuş.
Herhalde senle kavga etti diye kafasını dağıtmak için çıktı.
Birsüre üstüne düşme canım.
O arasın sorsun.
Sular durulsun biraz. Sen de kafanı dağıtıcak şeylerle ilgilen.
İnşallah iyi olur canım aranız en yakın zamanda.

İlkaycım çok sevindim.
Güle güle oturun yeni evinizde eşinle...
Huzurlu olman, içine sinmesi en önemlisi zaten.

kızlar yeniden merhaba ben bugün anormal yoğundum tüm gün yazı yaz imzaya yolla fotokopiyle çoğalt evrak kayda gönder diye geçti...Umarım yarın daha sakin bir gün beni bekliyordur:)) az önce nişanlım aradı sesimi duymak istemiş flan bende normal konuştum çalıştırdığı tekniker işten ayrılmış çok üzgün ama ben çok mutlu oldum hiççç hoşlanmamıştım o kızdan: ya mesela benm gönlümü almak için aramış ama arkasından akşam oturup projeyi halletmem lazım teknikerde gitti bana kaldı ufak şeylerde diyo sanki normalde çok müsaitde tekniker gidince kalmış işler kısacası akşamda konuşamayacağının sinyalini verdi bana hadi hayırlıosı

teşekkür ederim tatlım gerçekten huzurluyum bu evde çok şükür .. inşallah böyle de devam eder ..

allah huzurunuzu bozmasın canım..bENMDE evim yapılıyor şimdi iskenderunda tam sahilde yatak odam küçük sanki salonum mutfağım büyük ikisini önden birleştiren koca bir deniz ve yeşil manzaralı terasımız var ben bile şimdiden evin resimlerine bakınca huzur duyuyorum eminim senin gibi içine girip yaşayınca mutlu mesut inşallah huzurum mutluluğum katmerlenir.Artık kendi evimde yaşayacağım günleri iple çekiyuorum sabırsızlanıyorum çok ama ağustosa çookkk var

akşamları sadece projeyle mi uğraşıyor canım ? hiç ara vermiyor mu yemek yemek gibi seninle konuşmaya da vakit ayırabilir .. ayrıca niye gündüzler yetmiyor ?

bu arada tekniker gitmiş mi

ne güzel deniz manzarası mı

vakit çabuk geçiyor tatlım .. bence en zoru son 2 ay .. o zaman stres artıyor .. ama sonrası mutluluk
evin huzur vermesi çok önemliymiş .. ben diğer evde huzurluyum sanıyordum ama buraya gelince farklı oldu anladım .. sabah uyandığımda "ohh" diyorum odaya baktığımda çünkü aydınlık ve ferah bi odada uyanıyorum .. kalkıp mutfağıma doğru ilerliyorum koridordan geçerken evin her köşesine bakıyorum ve istemeden gülümsüyorum yani 2 gündür bu böyle inşallah devam eder

akşamları sadece projeyle mi uğraşıyor canım ? hiç ara vermiyor mu yemek yemek gibi seninle konuşmaya da vakit ayırabilir .. ayrıca niye gündüzler yetmiyor ?

bu arada tekniker gitmiş mi

gitmiş gitmiş:)) acayip sevindim ona akşamlarıda proje detaylarıyla uğraşıyor şirket kendinin olduğu için gündüz tüm projelerin takibini yapmak zorunda akşamd kendi dalına ait projeleri çizmekle meşgul bana yarım saat kesin ayırıyo ama yetmiyo iş güç bugün ne yaptın diyoruz ve bitiyor projeye döneyim diyo

aslında onun işi de gerçekten zormuş :26: acaba 10 dakikalık görüşmelere mi bölseniz ? yine toplamda yarım saat görüşmüş olursunuz ama sanki bütün akşamda birbirinizi yoklamış olursunuz

Teknikerin gitmesi iyi olmuş buna sevindim çünkü beninkinin yanında da ön muhasebeci vardı kıza çok uyuz olmuştum bir gün işten izin alıp şirkete gittim sırf gıcıklık olsun diye Benimki tabi durumu anladı hala anlatıp gülüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…