- 14 Ağustos 2011
- 27.251
- 3.200
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #3.101
Nasılsın Büşracım?
Nasıl gidiyor?
Nasıl gidiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafanın meşgul olması iyi canım.
Daha az düşünürsün.
Evet soran çok olur. Ben seneye gibi kısmetse diyorum. Sende öyle bişeyler diyebilirsin. yada karar vermedik dersin.
Nikah tarihi şaşmazmış canım. Elbet en hayırlı zamanda olucaktır.
Şöyle bir bakıyorum da her çiftin kendine göre sorunları var.
Hatta burda en çok bayanlar ilgi eksikliğinden yakınıyorlar.
Demekki beynimiz erkeklerinkinden farklı işliyor canım.![]()
inşallah canım tek duam zaten herşeyin hayırlısı olsun nerde ne zaman mutlu olacaksak öyle olsun..
evet kesinlikle farklı yaratılmışız her açıdan zamanla daha iyi farkediyorum.
bugün nasılsın ben bunalımlardayım burda yapcak hiçbişey olmadığından evde tıkılıp kaldık sıkıntı geldi içime..
Kitap falan varsa oku canım.
Bende evdeyim.
Nişanlınla konuştunuzmu bugün?
bi tane okuyorum ama çok sık okuyamadığımdan pek okuyasım yok şimdi..aslında ev temizliği, okul için evrak hazırlamam lazım ama hiçbişey yapmak istemiyorum dışarı atasım var kendimi ama burda o da yapılamıyor pek..
bi kez çok kısa konuştuk bugün arkadaşlarıyla geziyormuş sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum bu durumlarda..
Seninle gezmesini isterdin.
Belki o geziyor diye sen de atmak istiyorsun kendini dışarı.
Dikkatini ondan uzaklaştırmaya çalışmalısın bir şekilde canım.
Hareketli müzik açıp oyna iyi geliyor.
nişanlımın gezdiğini öğrenmeden öncede böyleydim artmasının etkisi de var tabi..bir de bu sene arkadaşlarım ya kendi memleketine ya da güzel şehirlere atandılar geziyorlar haftasonları ben evde kalınca böyle hissediyorum..
sağlık olsun tabiki de çok şükür halime ama bu tür durumlarda efkarlı müzik daha çok dinliyorum şimdi de olduğu gibi.
sizin nasıl aranız konuştunuz mu bugün?
şafak saymaya başlamışsın ne güzel hayırlısı kavuursunuz inşallah...düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?
evet ayrı illerdeyiz her geçen gün görüşemedikçe zorlaşıyor ilişkimiz konuşmuyoruzda pek sabrediom işte..
Anladım canım ama efkarlı müzik seni daha kötü yapar o yüzden havan değişsin diye dedim.
Biz daha konuşmadık bugün.
Ben zaten 12:30 civarı uyanıyorum.
Dün gece konuşmuştuk işte.
Aramız fena değil canım.
Beklentilerimi azalttım.
bu arada sınav için dua edenlere teşikkrler 90 ile geçtim alıyorum eehliyeti sonrada araba çeyiz de neymiş salladım artık...
herkese günaydın güne uzunca bir yazı ile başladım.Haftasonunun patlaması oldu sanırım
ooo süper hayırlı olsun canım tebrik ediyorum seni eğer imkanın var ise gerçekten araba almalısın... Çeyizi alabilirsin sonra da boşver ben alıyorum da ne oluyor ne eksik bitiyor ne maddi anlamda yetişe biliyorum kafayı yemezsem şu iki ayda iyidir...
Nişanlına da kafayı takma nişanlın bile olsa kimse için üzünlemeye değmez ben öyle yaptım artık umursamıyorum akşamda izin verdim istediğin kadar arkadaşlarınla takın rahat ol diye anlayan anlar..:))
şuna emin ol ki erkeklere böyle sakin sakin sen takıl falan deyince acayip gevşeyip rahat takılıyorlar ona sorsan tavır yaptığını bile anlamaz(( amannn ömrümüz geçyor bir ay daha bitti millet kocası çocuğu rahat mutlu mesut geçirirken biz halaa neden beni aramadın bana niye yazmadın gbi saçma işlerle uğraşıyoruz ben şunu anladımki nişanlılık dönemi güzel olduğu kadar da çetrefilli o yüzden herkes çok uzatmayın dyo..
İlkay nasıl geçti hafta sonun yerleşe bildin mi?