- 14 Ağustos 2011
- 27.251
- 3.200
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.081
Hosbuldum canm tesekkur ederim
Siz nezamana dusunuyosunuz dugunu
yarın büyük günyarın sabah 8.30 da taşınma işlemimiz başlıyor bi aksilik olmadan atlatırız inşallah
ooo gelişme var seninkinde hadi bakalım
inşallah benmde yarın ehliyet sınavım var hemde 8 de yaaaa
Kolay gelsin şimdiden canım.
İşiniz gücünüz rast gitsin.
Slm kızlar ben geldim çok yoğunum yazamadım bir türlü nasılsınız bakalım umarım herşey yolundadır...
Elifçim sana yarın için başarılar diliyorum stres yapma çok basit çünkü ben de 2009 da almıştım ehliyeti...
İlkay cım sana da yarın kolay gelsin stressiz bir taşınma diliyorum sanakendine de dikkat et bol bol meyve ye ihmal etme
Krizsavar geçmiş olsun canım stresten oluyor herşey takma kafana sıkma kendini
Yaseminci yani işinde sana başarılar diliyorum nişanlınlada umarım düzelir herşey...
Tuğçe seninki yola geliyor yavaş yavaş daha da iyi olacak seni azminden dolayı tebrik ediyorum...
Yeni gelen nışanlı hatunlar sizlere de hoşgeldiniz diyorum.....
Bu arada bebeğimizde ççooooookkkkkkk tatlı bana hala diyeceği günleri iple çakiyorum.
selam kızlar nasılsınız ben geldim ama kimseye
Maşallah canım...
Allah analı babalı büyütsün.
Allah sanada nasip etsin.:)
Teşekkür ederim canım...
İyi olucak inşallah. Öyle umut ediyorum.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Amin canm insallah zaten 65 gunumuz kaldı bitiriyoruz hayırlısıyla
Ayrı ülkeler yada sehirler flnmı neden uzaksınız
Bende iyiyim canım ne olsun 2 gündür hastanelerde koşturmaca geçti bugün de iş çok yoğundu atlattık işte...
Özel hayatım iyi nişanlım bu ara çok üzerime düşüyor şaşırıyorum hatta akşam beni iki dk görmeye geldi hemen gittihafta sonu için abisine gitti bu hafta sonu görüşmeyeceğiz... Ben de biraz kendime vakit ayıracağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?