Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Hosbuldum canm tesekkur ederim
Siz nezamana dusunuyosunuz dugunu[/QUOTE]

Bizimde belli değil daha canım.

Slm kızlar ben geldim çok yoğunum yazamadım bir türlü nasılsınız bakalım umarım herşey yolundadır...

Elifçim sana yarın için başarılar diliyorum stres yapma çok basit çünkü ben de 2009 da almıştım ehliyeti...

İlkay cım sana da yarın kolay gelsin stressiz bir taşınma diliyorum sana kendine de dikkat et bol bol meyve ye ihmal etme

Krizsavar geçmiş olsun canım stresten oluyor herşey takma kafana sıkma kendini

Yaseminci yani işinde sana başarılar diliyorum nişanlınlada umarım düzelir herşey...

Tuğçe seninki yola geliyor yavaş yavaş daha da iyi olacak seni azminden dolayı tebrik ediyorum...

Yeni gelen nışanlı hatunlar sizlere de hoşgeldiniz diyorum.....

Teşekkür ederim canım...
İyi olucak inşallah. Öyle umut ediyorum.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Teşekkür ederim canım...
İyi olucak inşallah. Öyle umut ediyorum.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Bende iyiyim canım ne olsun 2 gündür hastanelerde koşturmaca geçti bugün de iş çok yoğundu atlattık işte...
Özel hayatım iyi nişanlım bu ara çok üzerime düşüyor şaşırıyorum hatta akşam beni iki dk görmeye geldi hemen gitti hafta sonu için abisine gitti bu hafta sonu görüşmeyeceğiz... Ben de biraz kendime vakit ayıracağım...

Bugün mahallemizde kına vardı gelin-damat önümden geçtiler o kadar duygulandım ki anlatamam çok tuhaf bir duygu tüylerim diken diken oldu.......

Amin canm insallah zaten 65 gunumuz kaldı bitiriyoruz hayırlısıyla
Ayrı ülkeler yada sehirler flnmı neden uzaksınız

şafak saymaya başlamışsın ne güzel hayırlısı kavuursunuz inşallah...düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?
evet ayrı illerdeyiz her geçen gün görüşemedikçe zorlaşıyor ilişkimiz konuşmuyoruzda pek sabrediom işte..

Sevindim canım...
Demekki anladı seni ihmal ettiğini.
Allah daim etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…