• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

kızlar bende yeni nişanlandım...aranıza katılayım hemen dedim..

Öncelikle Allah herkesi hayırlısıyla sevdiğine kavuştursun.

Nişanlım bu sene atandı öğretmen..Ben de öğretmenim ama yüksek almama rağmen atanamdım ve bunu beni istemeye geldikleri gece öğrendim ...düşünün sevinç heyecan ve aşırı derece de üzüntü yaşadım :((

10 yıldır cıkıyorduk liseden beri..Nişanlımla eskisi kadar konusamıyoruz çalıştıgı için bense hep onu düşünüyorum ve beni aramadığı için kızıyorum..:(

hemen dırdır etmek istemiyorum ama her actıgımda teli sevimsiz cevaplar veriyorum.Atandığı için onu kıskanıyor myuum acaba ya?GEziyor okul sonrası arkdaslarıyla bense ev bekliyorum :(

ona da rahat vermiyorum geziyor diye zaten:( hafta sonu yanıma gelıyor görüşüyoruz ama yetmiyor hiç ya :(

onu rahat bırakmak istiyorum ama bi yere gitse burnundan getiriyorum nolur bana bi fikir verin nolur :((

ne yapmalıyım?

Hoşgeldin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..
içini rahatlatır diye kendimden örnek veriyim istersen nişanlımla aramızda yaklaşık 12 saat mesafe var aylardır yüzünü bile görmedim ve günde 2 yada 3 kez kısa şekilde konuşuyoruz...
o yüzden yazdıklarına bakarsam sen çok iyi durumdasın sadece sürekli yakın olduğunuz için bu kadar bir uzaklık bile sana zor geliyor ama alışacaksın muhakkak nişanlının seni sevdiğinin bildikten sonra ilgisi azalmadıkça...
şimdi işim var çıkıom ama sonra konuşuruz yineee :)

merhaba kızlar ..

güne yine yorgun ve baş ağrılı başladım bende .. dün akşam grip olacak gibiydim sonra toparladım gibi oldu anlayamadım :26:

cumartesi evimizi taşıyoruz ve ben artık çok yoruldum :25: dün öğleye kadar yeni evde temizlik yaptık .. öğleden sonrada bi derneğin kokteyline katıldım sonrada hemen eve gidip kıyafetlerimizi falan topladık eşimle .. ama hala bitmedi ve ben artık kendimi çok yorgun hissediyorum ..

vitamin falan mı almalıyım ? :25:

ya çok enteresan bence sana olan hislerinden emin değilim canım sanki senden geçmiş bir başkası çıksa hemen gidecek biri olmadığı için seni arıyor ama konuşmak için konuşuyor...İnşallah hakkından hayırlısıolur

İnşallah canım.
Şu varki sen olmassan bir daha evlenmem demişti.
Tek başına mutlu olan bir insan yada annesiyle mutlu bilemiyorum.
Hep bana sen benim şansımsın derdi.
Belkide yaşadığımız kavgalardan bir bıkkınlık geldiğini düşünüyorum.

İlkaycım ve krizsavar geçmiş olsun.
İlkaycım kolay gelsin. İnşallah yeni evin çok güzel olur içine siner.
Vitamin alabilirsin tabiki bana göre.
Seni güçlü tutar.

İlkaycım ve krizsavar geçmiş olsun.
İlkaycım kolay gelsin. İnşallah yeni evin çok güzel olur içine siner.
Vitamin alabilirsin tabiki bana göre.
Seni güçlü tutar.

teşekkür ederim canım :42:

daha önce hiç vitamin almadım .. etkileri ve yan etkileri hakkında hiç bir bilgim yok .. sabahları çok yorgun uyanıyorum bişeyler yapmak istiyorum :50:

İnşallah canım.

bnmkide öyle derdi ama biliyorsun sonucunu...

kavgalardan olabilir canım biraz zaman ve sabır herşey yoluna girecek inş.

bnmkide öyle derdi ama biliyorsun sonucunu...

kavgalardan olabilir canım biraz zaman ve sabır herşey yoluna girecek inş.

Evet canım benim...
Bende kavgalardan olduğunu düşünüyorum.
Zamanında çok üstüne gittim. Bağırdım telefonları yüzüne kapattım.
Ne biliyim bıkmış olabilir.
Onun da hataları var tabiki. Karşılıklı.
Ben sakin davranamadım sadece. Sabırlı olamadım hiç.
İnşallah düzelir. Bende öyle umut ediyorum.
Kimse emek verdiği ilişkisinin bitmesini istemez.
Özellikle evlilik yolundaysa...

Evet canım benim...
Bende kavgalardan olduğunu düşünüyorum.
Zamanında çok üstüne gittim. Bağırdım telefonları yüzüne kapattım.
Ne biliyim bıkmış olabilir.
Onun da hataları var tabiki. Karşılıklı.
Ben sakin davranamadım sadece. Sabırlı olamadım hiç.
İnşallah düzelir. Bende öyle umut ediyorum.
Kimse emek verdiği ilişkisinin bitmesini istemez.
Özellikle evlilik yolundaysa...

Bunu en iyi ben bilirim....

Sabır ve dua ile geçecek inş. cnm

merhaba kızlar ..

güne yine yorgun ve baş ağrılı başladım bende .. dün akşam grip olacak gibiydim sonra toparladım gibi oldu anlayamadım :26:

cumartesi evimizi taşıyoruz ve ben artık çok yoruldum :25: dün öğleye kadar yeni evde temizlik yaptık .. öğleden sonrada bi derneğin kokteyline katıldım sonrada hemen eve gidip kıyafetlerimizi falan topladık eşimle .. ama hala bitmedi ve ben artık kendimi çok yorgun hissediyorum ..

biter cnım dert etme düzelirsin inşllah geçmişler olsun bence vitamin yerine bol meyve ye bitki çayı içmeni özellikle papatya içmeni öneririm

İnşallah canım.

canım hayırlısı diyelim bekle ve gör umarım üzülen taraf sen olmazsın biz ne kadar yorum yapsakta sen onu tanıyorsun sen en iisini bilirsin

biter cnım dert etme düzelirsin inşllah geçmişler olsun bence vitamin yerine bol meyve ye bitki çayı içmeni özellikle papatya içmeni öneririm

papatya çayı uykumu getiriyor :31: içerim tatlım tabi taşındıktan sonra .. mutfak eşyalarımızı topladık .. ne çaydanlık kaldı ortada ne tabak ne bardak .. inşallah tekrar düzenimi kurduğumda kendimle ilgileneceğim artık :25:

Seninde iyi olmana ve düzenini kurmana sevindim canım.
İnşallah güzel bir öğretim yılı geçirirsin.
Uzakta ilişki yürütmek zor ve sabır istiyor.
Eee yüzyüze konuşamayınca yanlış anlaşılmalarda olabiliyor.
Evet canım ben özüme döndüm ve inşallah hep böyle kalmayı umud ediyorum.
Şunu öğrendim ki;
Mutlu olmak için şartlara gerek yok. evleniyim mutlu olıyım, çocuğum olsun mutlu olıyım v.s v.s
Evet enerjim değişti. :32:
Daha sakinim. Nişanlımla daha mesafeliyim ama bu bana daha iyi geldi.:12:

evet haklısın mutlu olmak için şu olsun bu olsun ondan sonra mutlu olucam şartları koymamalıyız.böyle yaparak günümüzü yaşayamayıp ziyan ediyoruz zaten bazen ben kendi adıma...ama bu ara yorgunluktan evlilikle ilgili olumlu olumsuz birşey düşünemiyorum belkide böylesi daha iyi zaman ilerliyor bir yandan arkadaşlarım soruyor düğün tarihini belirledinizmi nasıl gidio diye ama hiçbirşey yok ortada ve bu şekilde bir zaman daha gidecek gibi..geç olsun da güç olmasın napalım...
nişanlın olmadan da kendine yetebilen biri olduğunun farkına vardın esas önemli nokta da bu zaten hayatımızın merkezinden onları çıkarmamız ve bu durumu da farkettirmemiz..:24:

merhaba kızlar ..

ilkaycım meraba nasılsın bir ayı geçirmişsin evleneli ahhh nerden nereye dicem şimdi klişe olacak:9:yazdıklarının bir kısmını takip edebildim yeni eve taşınıyorsunuz heralde düğün öncesi bu ev için uğraşlarınız geldi aklıma ama inşallah hakkınızda hayırlısı olacaktır yeni ev yeni güzellik mutluluklar getirir aşk yuvanıza :)
ben de bikaç gündür çok yorgunum tüm gün okuldayım alışamadım bu sene hala bu tempoya. hatta bugün yorgunluktan bayılacak gibi oldum :50:..zayıf bir bünyeye sahibim yemek yemeye halim kalmıyor bazen..vitamin bir dönem kullandım ben ama faydasını pek görmemiştim en iyisi meyve sebzeyle karşılamak enerjimizi..

ilkaycım meraba nasılsın bir ayı geçirmişsin evleneli ahhh nerden nereye dicem şimdi klişe olacak:9:yazdıklarının bir kısmını takip edebildim yeni eve taşınıyorsunuz heralde düğün öncesi bu ev için uğraşlarınız geldi aklıma ama inşallah hakkınızda hayırlısı olacaktır yeni ev yeni güzellik mutluluklar getirir aşk yuvanıza :)
ben de bikaç gündür çok yorgunum tüm gün okuldayım alışamadım bu sene hala bu tempoya. hatta bugün yorgunluktan bayılacak gibi oldum :50:..zayıf bir bünyeye sahibim yemek yemeye halim kalmıyor bazen..vitamin bir dönem kullandım ben ama faydasını pek görmemiştim en iyisi meyve sebzeyle karşılamak enerjimizi..

tatlım bende hatırlıyorum "bu ev bitecek de taşınacağız geç kalacağız ah vah " dediğim günleri :9:

zaten hiç alışamadım bu eve 2 haftadır da taşınacağız diye düşündüğümden eve hiç ısınamadım .. 2 haftadır evi otel gibi kullanıyoruz :9:

bu eve daha çok içim ısındı .. özellikle yatak odasına :23: :23:

yaz tatilinden sonra birden alışamamışsındır tatlım .. bi kaç hafta sonra alışırsın tempoya :31: bende vitamin kullanmamaya karar verdim çünkü gerçekten de hiç meyve yemez oldum evlendiğimden beri :50: bi taşınayım meyveyle dolduracağım dolabımızı :39:

Back