Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

sevindim canım bu eve içinin ısınmasına kolaylıkla taşınırsınz inşallah :)
aynen öle oldu tatilde hamlamışım çok bir müddet sonra alışırım yorgunluğaaa bu sene de inşallah..
ayyy bu ne tatlı meyve yemekmiş

kızlar bende kurban bayramında nişanlanıyorum babam pürüz çıkarmazsa 3 ay sonrada düğün :) ve nişan için daha hazırlanmadım hiç.. bu listeyi de gördüm panik oldu yaa :/

hoşgeldin hayırlı olsun şimdiden..
bende 3 aydır nişanlıyım ve nişan öncesi yaşadığım stresten dolayı düğün öncesi nasıl olacağım merak ediyorum
ama iki aileninde beklentisi yüksek olmadıktan sonra ev eşya derdide zamanla çözülür diye düşünüyorum..çünkü 2 yıl öncesinden hazırlığa başlayanı da 5 ayda evleneni de gördüm muhakkak eksik yada sorun çıkabiliyor..elimizden gelen kendimizi mutlu etmek başkasını değil diye düşünüyorum mutlu olalaım yeterki sevdiğimiz insanla :)

hoşgeldin hayırlısı olsun ama uzamasının nedeni ne peki özel değilse ve düğün tarihiniz belli mi?

Hosbulduk canım
Yok ozel bi nedenide nişanlım askerde suan oyuzden beklemek zorunda kaldık
2013 nisan mayıs gibi dusunuyoruz ama kesin tarih yok henüz

Sende 3 aydır nişanlıymıssın ne guzel siz ne zamana dusunuyorsunuz düğünü?

tez zamanda bititir hayırlısıyla kavuşursunuz sizde inşallah..
güzelliğini pek yaşayamadım ben nişan gecesi gittiler 3 aydır görüşemedik parmağımdaki yüzüğü görmesem farketmicem nişanlı olduğumu yani :S bizde yaza düşünüyoruz ama tarih belirlenemedi.

canım hayırlısı diyelim bekle ve gör umarım üzülen taraf sen olmazsın biz ne kadar yorum yapsakta sen onu tanıyorsun sen en iisini bilirsin

Evet canım. Haklısın.
Bugün dedimki sevmiyorsan ben senin hayatını engellemek istemem. sen hayatına bakarsın dedim.
İstediğinle olursun dedim.
Nasıl olsa farketmez dedim. Ha ben ha başkası... Ağzını aradım.
Ben seni seviyorum dedi.
Sadece artık kavga kaldıramıyorum dedi.
Dedim kavga edicek benim de halim yok.
Dedim ben de sevgi ve ilgi bekliyorum bir bayan olarak.
Ben sevgi için nişanlandım dedim. Sevgi olmassa bende yokum dedim.
Tamam dedi sen dön yanıma hele bir dedi.
Böyle işte canım.

Kafanın meşgul olması iyi canım.
Daha az düşünürsün.
Evet soran çok olur. Ben seneye gibi kısmetse diyorum. Sende öyle bişeyler diyebilirsin. yada karar vermedik dersin.
Nikah tarihi şaşmazmış canım. Elbet en hayırlı zamanda olucaktır.
Şöyle bir bakıyorum da her çiftin kendine göre sorunları var.
Hatta burda en çok bayanlar ilgi eksikliğinden yakınıyorlar.
Demekki beynimiz erkeklerinkinden farklı işliyor canım.

Jasminecim nasılsın?
Nasıl gidiyor?

işteyken çok iyiyim kafam dolu yoğun çalışıyorum ama eve geldiğim an sıkıntım başlıyo... ben çok sıkıldım yaa tuğçecim ne yapacağım artık hiç bilmiyorum... işim dolayısıyla bi karar aldık 5-6 ay işyerinde konuşmayacağız o yüzden ben çıkar çıkmaz arıyorum onu ama başka ne araşıyoruz ne konuşuyoruz ne mesajlaşıyoruz.... bugün de az önce mesaj attım ne yapıyosun aşkım diye dışardaymış bi kız arkadaşı onunla buluşmuş da nişandan beri görüşmemişler de bilmem nee... sinir oluyorum sinirrrr hiç mi özlemiyosun be adam hiç mi umrunda değilim yeter yaaa yeterrrr..... bitti artık bıktım yaaa çıkmaya başladığımızdan beri kafamda şüpheler, belirsizlikler sürekli ilgi dilenciliği yapıyorumm.... buraya kadar bundan sonra ben de senin yolunda ilerliyorum canım bundan sonra sadece ben varım, hakkımda hayırlısı neyse o olsun, ben hiç bişe kaybetmem ama o çok şey kaybedecek kaybettiğinde anlayacak benim kıymetimi, bu zamanda benim kadar dürüst, benim kadar sadık, benim kadar sevgi veren birini bulmuş keyfi bilir... bu gece son... bu gece son defa ağlayacağım ama bi daha yok paşa gönlü bilir....
offff canımmm özür dilerim yaa çok doluyum şu an bi an patlayıverdim....
çok yazamıyorum ama burayı takip ediyorum ve senin adına çok seviniyorum... mutlu bi evliliğin olacaksa , senin için hayırlı olan oysa Allah mutluluğunuzu, birlikteliğinizi artırsın... ki baksana ayrılma konusunu gündeme getirmiyo senden vazgeçmeyi göze alamıyo demek ki seviyo istiyo... ama başbaş oturun konuşun, yüzyüze anlat sıkıntılarını, beklentilerini bi şekilde toparlamaya çalışsın kendini... mutlu olmayı hak ediyosun...

Amin canm insallah zaten 65 gunumuz kaldı bitiriyoruz hayırlısıyla
Ayrı ülkeler yada sehirler flnmı neden uzaksınız

Hoşgeldin canım...
Ben de 7 ay sözlü kaldım, 6 aydırda nişanlıyım.

Hosbuldum canm tesekkur ederim
Siz nezamana dusunuyosunuz dugunu

ooo gelişme var seninkinde hadi bakalım

Hosbuldum canm tesekkur ederim
Siz nezamana dusunuyosunuz dugunu[/QUOTE]

ben 3sene flört 1 sene söz a aydır nişanlıyım bu arada hoşgeldin tatlım

Kıyamam sana canım.
Duygularını çok iyi anlıyorum.
Sende mutluluğu hakediyorsun.
ilgi, sevgi eksikliği zor gerçekten. Kadın olarak daha çok ilgi bekliyoruz. Çünkü duygusalız.
Ama erkekler nedense daha vurdumduymaz oluyorlar.
Biz onları merkezimize koyarken, onlar bizi merkeze koymuyorlar.
Sorun da bundan kaynaklanıyor bence.
Sende bir süre mesaj atma canım, arama.
Mesela benimkide öyle aşk mesajı falan atmaz.
Arar sadece. Bizde günde 2 kez konuşuyoruz.
Ben açık açık ta konuştum.
Keyifleri bilir canım.
Bizim kaybedicek birşeyimiz yok. Üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…