• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

oyyy kuzum benim öncelikle allah yeni işinde muvaffak etsin inşllh utandırmasın diyor bol bol başarılar diliyorum sana tatlım.Çok ii olmuş istediğin işin olması şimdi işine odaklaşacaksın ne güzel kendine ait bir alanın olacak sevdiğini az kafaya takıp çok daha fazla mutlu olacaksın..Benim için söylediklerine gelince düşüncelerin için sağol tatlım bende biliyorum ona çok belli etmesemde beni sever sağolsun:)akşam aradı zaten dün iş çıkışı önce aradı aşkımlar hayatımlar sesini duymak istedim falan dedi ben tatsızdım annemden dolayı sonra akşam aradı açmadım hemen annemi aradı geçmiş olsun dedi moral verdi beni sordu nerede ne yapıyo:)diye sonra beni ardı düğünden konuştuk bizden falan rüyya gibiydi sevgilim eski haline döndü sandım.:) ama hala ağzında 10gün daha böyle lafı var ne yapalım tek avuntum bayramda gelecek olması...Rüya gibi bir akşamdı:)

aynen canım aynenn az da olsa yine de kafam takıldı nişanlıma ama hemen işe odaklanıveriyodum çünkü öğrenmem gereken şeyler var o yüzden daha iyiydim bugün.. :21:
aman maşallah tatlımmm çoooookkk sevindim Allah devamını da getirsin, o seni çoookkk seviyoo ve evlenince çokk mutlu olacaksınız bugünler geçici bunu hiç unutma... :16:
annen nasıl oldu bu arada canım

İyiydik 4 gündür canım. Ben aramıyordum hiç. O arıyordu. Ama yaptığını da unutmadım yada yapmadığını demeliyim.
Kusursuz ilişki yoktur bence.
Siz ne yaşadınız canım? Sizin sorununuz nedir?
Benim sinirden başım ağrıyor 1 saattir.
Telefonla konuşuyorduk.
Ben onun yakınına gitmiştim perşembe günü ve onun için 3-4 gün yazlıktan evime dönücektim rahat görüşebilmek için ve beni o gün aramadı sormadı. Taki ertesi gün akşama kadar.
Ertesi gün akşam aradı ama o gün ben çok üzüldüm.
2 haftadır görüşmedik özlese istese arardı sorardı dedim kendimce.
Bu da benim içimde bir yaraydı ve bugün sakince ona sordum.
Dedim neden aramadın o gün? ne oldu?
O 2 gün benim en huzurlu günlerimdi dedi. Ben şok oldum tabiki. :19:
Nasıl yani o zaman neden beni aradın dedim madem huzurluydun?
Merak ettim seni dedi.
Sonra o bana bağırmıştı ondan bir gün önce. bana diyor damarıma basmayacaksın bana mantıklı konuşacaksın.
Dedim emir kipi kullanma bana. Yapçaksın etçeksin ne oluyor yaa...
Nasıl sinir oldum anlatamam.
Bu çocuğun derdi ne anlıyabilmiş değilim?

Anlıyorum canım.Ne diyeyim,bu huzursuz günlerinin çok yakında geçmesi dileğiyle..Bizim de işte bir öyle bir böyle .Bu aralar biraz annesi canımı sıkıyor.Yani mesele şu desem,o da yok.Biraz da görüşememizin verdiği stres var bende.O başka şehirde,şu aralar işleri de yoğun,gelmiyor.Ona canım sıkılıyor.Bir de ben de böyle istenmeyen gelinmişim gibi bir duygu var içimde,o beni çok ürkütüyor.Ortada bariz bir şey yok ama o his bir türlü bırakmıyor beni.Bakalım neler olacak.Önümüzde uzun bir zaman var.Umarım sonu güzel biter..

Anlıyorum canım.Ne diyeyim,bu huzursuz günlerinin çok yakında geçmesi dileğiyle..Bizim de işte bir öyle bir böyle .Bu aralar biraz annesi canımı sıkıyor.Yani mesele şu desem,o da yok.Biraz da görüşememizin verdiği stres var bende.O başka şehirde,şu aralar işleri de yoğun,gelmiyor.Ona canım sıkılıyor.Bir de ben de böyle istenmeyen gelinmişim gibi bir duygu var içimde,o beni çok ürkütüyor.Ortada bariz bir şey yok ama o his bir türlü bırakmıyor beni.Bakalım neler olacak.Önümüzde uzun bir zaman var.Umarım sonu güzel biter..

İstenmeyen gelin derken annesinin sana söylediği laflar mı var canım?
İnsan durup dururken kendini bu şekilde hissetmez.
Benimde içimde öyle garip duygular var.
Biz de görüşemiyoruz haftalardır.
Ben yazlıktayım.
O da işlerinden dolayı gelmedi.
Aynı durumdayız yani. Bir de sözleri bana çok dokunuyor.
Ne olucak bilmiyorum hiç.

Slm. Kızlar öncelikle teşekkür ederim iyiyim Tomografi çektirdim sonucunu haftaya göstereceğim...

Bügun gelemedim buralara yarında gelemeyeceğim çünkü HALA oldum ve birazdan hastaneye gideceğim orada kalacağım :1:

Tüm yazdıklarınızı okudum,
Yasemin yeni işin hayırlı olsun..
Elif'cim senin için de çok mutlu oldum sabrettikçe nasıl düzeliyor her şey değil mi? Daha da iyi olacak...

Tuğçe sen de daha iyi oldu artık senin için hep dua ediyorum ve biliyorum nişanlın yola gelecek....

Bu arada ben beyaz eşyamı Arçelik aldım.... fiyatlarını daha sonra yazacağım.

Tencere takımı da Karaca'dan aldım. Yemek takımıda da Karaca'dan ama kahvaltı takımı bana da gereksiz geldi almayı düşünmüyorum...

Neyse kaçtım ben hadi iyi geceler herkese öpüldünüz kızlarr:!:

kızlar bende yeni nişanlandım...aranıza katılayım hemen dedim..

Öncelikle Allah herkesi hayırlısıyla sevdiğine kavuştursun.

Nişanlım bu sene atandı öğretmen..Ben de öğretmenim ama yüksek almama rağmen atanamdım ve bunu beni istemeye geldikleri gece öğrendim ...düşünün sevinç heyecan ve aşırı derece de üzüntü yaşadım :((

10 yıldır cıkıyorduk liseden beri..Nişanlımla eskisi kadar konusamıyoruz çalıştıgı için bense hep onu düşünüyorum ve beni aramadığı için kızıyorum..:(

hemen dırdır etmek istemiyorum ama her actıgımda teli sevimsiz cevaplar veriyorum.Atandığı için onu kıskanıyor myuum acaba ya?GEziyor okul sonrası arkdaslarıyla bense ev bekliyorum :(

ona da rahat vermiyorum geziyor diye zaten:( hafta sonu yanıma gelıyor görüşüyoruz ama yetmiyor hiç ya :(

onu rahat bırakmak istiyorum ama bi yere gitse burnundan getiriyorum nolur bana bi fikir verin nolur :((

ne yapmalıyım?

Slm. Kızlar öncelikle teşekkür ederim iyiyim Tomografi çektirdim sonucunu haftaya göstereceğim...

Bügun gelemedim buralara yarında gelemeyeceğim çünkü HALA oldum ve birazdan hastaneye gideceğim orada kalacağım :1:

Tüm yazdıklarınızı okudum,
Yasemin yeni işin hayırlı olsun..
Elif'cim senin için de çok mutlu oldum sabrettikçe nasıl düzeliyor her şey değil mi? Daha da iyi olacak...

Tuğçe sen de daha iyi oldu artık senin için hep dua ediyorum ve biliyorum nişanlın yola gelecek....

Bu arada ben beyaz eşyamı Arçelik aldım.... fiyatlarını daha sonra yazacağım.

Tencere takımı da Karaca'dan aldım. Yemek takımıda da Karaca'dan ama kahvaltı takımı bana da gereksiz geldi almayı düşünmüyorum...

Neyse kaçtım ben hadi iyi geceler herkese öpüldünüz kızlarr:!:

Tebrik ederim canım Halalığını :) Allah sanada nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun duaların için canım. Gerçekten ihtiyacım var.
İnşallah dediğin gibi düzelir.

kızlar bende yeni nişanlandım...aranıza katılayım hemen dedim..

Öncelikle Allah herkesi hayırlısıyla sevdiğine kavuştursun.

Nişanlım bu sene atandı öğretmen..Ben de öğretmenim ama yüksek almama rağmen atanamdım ve bunu beni istemeye geldikleri gece öğrendim ...düşünün sevinç heyecan ve aşırı derece de üzüntü yaşadım :((

10 yıldır cıkıyorduk liseden beri..Nişanlımla eskisi kadar konusamıyoruz çalıştıgı için bense hep onu düşünüyorum ve beni aramadığı için kızıyorum..:(

hemen dırdır etmek istemiyorum ama her actıgımda teli sevimsiz cevaplar veriyorum.Atandığı için onu kıskanıyor myuum acaba ya?GEziyor okul sonrası arkdaslarıyla bense ev bekliyorum :(

ona da rahat vermiyorum geziyor diye zaten:( hafta sonu yanıma gelıyor görüşüyoruz ama yetmiyor hiç ya :(

onu rahat bırakmak istiyorum ama bi yere gitse burnundan getiriyorum nolur bana bi fikir verin nolur :((

ne yapmalıyım?

canım öncelikle hoşgeldin...
Çoğumuzun yaşadıklarını yaşıyorsun şuanda.
Bir meşguliyet olmadığı için kafanı takıyorsun.
Seni günde ne kadar arıyor?
Güzel sözler söylüyormu?
Kıskanmak derken keşke yanında ben olsam diye kıskanıyorsundur canım.
Bende olsam öyle derdim.
Kendine değişik uğraşlar bulabilirsin.
annenle çıkabilirsin. arkadaşlarınla v.s
çok evde oturmamaya çalış.
bilgisayar oyunu oyna ne biliyim. Dediğin duyguyu iyi biliyorum çünkü bende evdeyim.

Tuğçecan

öncelikle teşekkürler cevabın için...ya evde sıkıntıdan patlıyorum gecen sene yüksek lisans dersane derken zamanı unutuyordum ve yogun yaşıyordum zaten nişanlımla bile az konusuyorduk o zmn konuşsakta kpss muhabbeti felan...o zamanlar hiç sıkıntı etmiyordum ama şimdi offff :( dediğin gb meşguliyet olmayınca insan sevdiğine sarıyor :(

ilçe de yaşıyorum tatlım ben liseden kalma tektük arkadaşım var burda yakın olanlar da evlendi taşındı başka yerlere maalesef.Bi an önce yanında olmak istiyorum yaff ...Beraber kaldığı öğretmen arkadaşını bile kıskanır oldum o derece yani :(

bi işim olsa dediiğin gb takmıycam kafama ama ilçede ne iş yapcam 2 dersane anca var zaten:(

sabah ben uyuyorum diye o aramıyor günde 7-8 kere konusuyoruz eskiden yatarken uzun uzun sohbet ederdik şimdi yoruldugu için uyumak istiyor hemen bende kıyamıyorum sen yat hadi diyorum ama içim içimi yiyor o uyuyunca :((

sen neler yapıyorsun bu durumum gecici mi kızlar hayatı hem ona hem kendime zehir etmek istemiyorum:45:

Tuğçecan

öncelikle teşekkürler cevabın için...ya evde sıkıntıdan patlıyorum gecen sene yüksek lisans dersane derken zamanı unutuyordum ve yogun yaşıyordum zaten nişanlımla bile az konusuyorduk o zmn konuşsakta kpss muhabbeti felan...o zamanlar hiç sıkıntı etmiyordum ama şimdi offff :( dediğin gb meşguliyet olmayınca insan sevdiğine sarıyor :(

ilçe de yaşıyorum tatlım ben liseden kalma tektük arkadaşım var burda yakın olanlar da evlendi taşındı başka yerlere maalesef.Bi an önce yanında olmak istiyorum yaff ...Beraber kaldığı öğretmen arkadaşını bile kıskanır oldum o derece yani :(

bi işim olsa dediiğin gb takmıycam kafama ama ilçede ne iş yapcam 2 dersane anca var zaten:(

sabah ben uyuyorum diye o aramıyor günde 7-8 kere konusuyoruz eskiden yatarken uzun uzun sohbet ederdik şimdi yoruldugu için uyumak istiyor hemen bende kıyamıyorum sen yat hadi diyorum ama içim içimi yiyor o uyuyunca :((

sen neler yapıyorsun bu durumum gecici mi kızlar hayatı hem ona hem kendime zehir etmek istemiyorum:45:

7-8 keremi? :52:
Maşallah canım. daha ne. biz 2-3 aramayı anca görüyoruz.
Gece yatarken konuşma falan da yok.
yorgunum diyor ve yatıyor.
Zaten aramız iyi değil şuanda.
Yatmasını istemiyorsun biliyorum ama o herzaman olmuyor bir süre sonra.
Kitap oku, internette oyun oyna.
Spora git. yürüyüş yap.
müzik aç dans et.
Ancak bu şekilde takmamayı başarabilirsin.

Tugcecan

içimi bira soğuk su serptin ya demekki zamanla alışcam bu duruma da eskiden boştu öğrenciydi tabi sabah ezanına kadar konusurduk o günler hayal oldu zaten artık :)

napalım bende tavsiyelerine uyucam kitap okuma fikri güzel beğendim en iyisi kendimi kitaplara vermek ...biraz da ev işine versem iyi olur ama yemek felan biraz biliyorumda hamur işi sıfır:) en iyisini ona çalışmak ama bu seferde ev ahalisi ben dahil kilo almaktan korkuyoruz :))

Tugcecan

içimi bira soğuk su serptin ya demekki zamanla alışcam bu duruma da eskiden boştu öğrenciydi tabi sabah ezanına kadar konusurduk o günler hayal oldu zaten artık :)

napalım bende tavsiyelerine uyucam kitap okuma fikri güzel beğendim en iyisi kendimi kitaplara vermek ...biraz da ev işine versem iyi olur ama yemek felan biraz biliyorumda hamur işi sıfır:) en iyisini ona çalışmak ama bu seferde ev ahalisi ben dahil kilo almaktan korkuyoruz :))

O sabaha kadar konuşmalar yetişkin olunca hayal oluyor tabi. hepimiz için öyle canım.
Erkekler hayat gayesine düşünüyorlar.
Ve akşam yorgun düşüp uyuyorlar hemen.
İçini rahatlattıysam sevindim canım.
arada kek pasta bişeyler yaparsın.
kitap oku bende okuyorum.
Hatta burda kitap klubü topiğimiz var. orda her ay kaç kitap okuduk ve hangileri açıklamalarıyla yazıyoruz.
Böylece bir nebzede olsa takmamayı başarırsın.
Hem haftasonları geliyormuş ne güzel iştee.

O sabaha kadar konuşmalar yetişkin olunca hayal oluyor tabi. hepimiz için öyle canım.
Erkekler hayat gayesine düşünüyorlar.
Ve akşam yorgun düşüp uyuyorlar hemen.
İçini rahatlattıysam sevindim canım.
arada kek pasta bişeyler yaparsın.
kitap oku bende okuyorum.
Hatta burda kitap klubü topiğimiz var. orda her ay kaç kitap okuduk ve hangileri açıklamalarıyla yazıyoruz.
Böylece bir nebzede olsa takmamayı başarırsın.
Hem haftasonları geliyormuş ne güzel iştee.

kitap okuma topiği mi ? güzelmiş...hemen bi göz atayım oraya gercekten bu kulube girmem iyi oldu şimdiden kafam dağılmaya başladı teşekkürler tugcecan :54:

İyiydik 4 gündür canım. Ben aramıyordum hiç. O arıyordu. Ama yaptığını da unutmadım yada yapmadığını demeliyim.
Kusursuz ilişki yoktur bence.
Siz ne yaşadınız canım? Sizin sorununuz nedir?
Benim sinirden başım ağrıyor 1 saattir.
Telefonla konuşuyorduk.
Ben onun yakınına gitmiştim perşembe günü ve onun için 3-4 gün yazlıktan evime dönücektim rahat görüşebilmek için ve beni o gün aramadı sormadı. Taki ertesi gün akşama kadar.
Ertesi gün akşam aradı ama o gün ben çok üzüldüm.
2 haftadır görüşmedik özlese istese arardı sorardı dedim kendimce.
Bu da benim içimde bir yaraydı ve bugün sakince ona sordum.
Dedim neden aramadın o gün? ne oldu?
O 2 gün benim en huzurlu günlerimdi dedi. Ben şok oldum tabiki. :19:
Nasıl yani o zaman neden beni aradın dedim madem huzurluydun?
Merak ettim seni dedi.
Sonra o bana bağırmıştı ondan bir gün önce. bana diyor damarıma basmayacaksın bana mantıklı konuşacaksın.
Dedim emir kipi kullanma bana. Yapçaksın etçeksin ne oluyor yaa...
Nasıl sinir oldum anlatamam.
Bu çocuğun derdi ne anlıyabilmiş değilim?
ya çok enteresan bence sana olan hislerinden emin değilim canım sanki senden geçmiş bir başkası çıksa hemen gidecek biri olmadığı için seni arıyor ama konuşmak için konuşuyor...İnşallah hakkından hayırlısıolur

aynen canım aynenn az da olsa yine de kafam takıldı nişanlıma ama hemen işe odaklanıveriyodum çünkü öğrenmem gereken şeyler var o yüzden daha iyiydim bugün.. :21:
aman maşallah tatlımmm çoooookkk sevindim Allah devamını da getirsin, o seni çoookkk seviyoo ve evlenince çokk mutlu olacaksınız bugünler geçici bunu hiç unutma... :16:
annen nasıl oldu bu arada canım

allah razı olsun bende öle düşünüyorum canım bizim uzaklık sıkıntı......annem ii de işte sonuçlar 5 gün sonra çıkacak

Tuğçecan

canım merhaba hoşgeldin aramıza:) bence sen biraz kafanda büyütmüşün olayları çocuk 7-8 kere arıyorsa maşallah böle soğuk davranmayı hak etmiyor:) yeni işi heyecanlıdır sende yanında olmayı dene tavır yapmaktansa çok daha karlı çıkarsın..Çünkü karşındaki seni seviyor ve adamokulda olduğu halde kaç kez arıyormuş.Sürekli şikayetler dırdırlar olunca erkekler bu sefer daha çok geri çekiliyor dikkatli ol yanında olmaya çalış tuğüçenin dediği gibi de kendine uğraş bul mesel çeyizinle ilgilen ne alacaksın neler yapacaksın gibisinden yada mutfağa sar :)ben bir ara öyle yapmıştım türlü yemekler farklılıklar sunumlar falan geçer zaman kuzu yaa..Bak gece işinede şöyle bak bende devlete atanınca ilk işine odaklanıyorsun sabah erken kalkma psikolojisi seni erkenden yatağa sürüklüyor bu durum bir ay:) sonra bir ömür böle devam edeceğini idrak ediyorsun ve erken yatmıyorsun hayatı yaşamaya devam ediyorsun...10sene az değil aranızda ii bir gönül bağı var çok daha ii olur sen takma abartma bence herşey yolunda:)))

Back