- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.781
şöyle bi düşünmek lazım :26:
aklıma ilk gelen fanusa koymak oldu ama daha yaratıcı bi şey olabilir ..
yoksa ahşap bi çerceve alıp önce bi güzel boyayıp kahverengiye yada yeşile (doğanın renklerine yani) sonra onun etrafına mı yapıştırsan
elif turuncu oda bloğundaki daha demin paylaştığım başlığa bir bak istersen. ben o çerçeveden yapıp içine de kurumuş güllerimi yapıştırıp kipatlığıma koymayı planlıyorum an itibariyle :) ama belki yapmayabilirim de. kurumuş güllerle kapı süsü yapmak da istiyordum ama istediğim tarzdaki şeyleri yapmam için eğitim almak lazım. nette bakarak yapamam
bence etrafına değil de içine yapıştırabilir. sonra da duvara asar. çok güzel olabilir. çook güzel ve romantik olur
yok yapmadım, yapmayı planlıyorum. ahşap ve kurumuş gül çerçeve projesini hayata geçirirsek şöyle bir şeye ulaşabiliriz:
Eki Görüntüle 515005
krizsavar blogun harika tatlım
yok yapmadım, yapmayı planlıyorum. Ahşap ve kurumuş gül çerçeve projesini hayata geçirirsek şöyle bir şeye ulaşabiliriz:
Eki Görüntüle 515005
krizsavar blogun harika tatlım
ay canım yanlış anlattım galiba. o benim bloğum değil ki :26: sadece o blogtaki bahsettiğim projeyi yapacağım dedim. bazı hobi bloglarının mail listesindeyim. proje yaptıklarında mail geliyor bana. orda gördüm. yoksa nerde bende o kadar vakit eğitim alet edavat ve beceri
bunlara kolaj çerçeve deniyormuş bu arada. öğrenmiş olduk, sağol ilkay
tamam elif ben sana özel mesaj göndereyim, zira forumda link koymak yasaktı sanırım :44:
Bende ziyaret ettim şimdi çok güzel şeyler var en kısa zamanda mutlaka incelerim ben bunu insanın kendi başına bir şeyler yapması harika bir şey ya
buldum teşekkürlerrrrrrrrr hemen sık kullanılanlara ekledim incelemek için:) kızlaaaaaaaaarrrrrr dairedeki bayan arkadaşları odama kahveye davet ettim buyurun gelin..Walla iki gündür tavırlarımı dinleyip öneriler veren herkese teşekkürler keşke bu güzel insanlarla buluşup birebir tanıma fırsatım olsaydı çok isterdim inanın..Hepinize teşekkürler
buldum teşekkürlerrrrrrrrr hemen sık kullanılanlara ekledim incelemek için:) kızlaaaaaaaaarrrrrr dairedeki bayan arkadaşları odama kahveye davet ettim buyurun gelin..Walla iki gündür tavırlarımı dinleyip öneriler veren herkese teşekkürler keşke bu güzel insanlarla buluşup birebir tanıma fırsatım olsaydı çok isterdim inanın..Hepinize teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?