- Emoji Skoru
- 3.930
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.741
süper bir anlaşmaevet yarın geliyorlar :26: şimdi ne menü hazırlıcam onu araştırıyorum, arkadaşlara soruyorum. evde hiçbir şey yok, temizlik de yapmadım yatak odası sanırım siparişle alınacak. şöyle bizi 5 sene idare edebilecek vasat bir takım almayı planlıyoruz. malzeme kalitesini kayınvalideler tespit edecek. bakalım bakalım
Sen yalnız mı yaşıyorsun? Öyle anladım sanki...
dün de çatlamış cam demliğimden bayıldığım bir mutfak vazosu yaptım, içine kuruttuğum gülleri koydum, çook güzel oldu. resmini koyamıyorum, ebatı büyükmüş:44: dıy projelerini çok seviyorum ve nedense bir sürü işim olduğunda bunlarla ilgilenesim daha da çok geliyor. yalnızlık sıkıcı
sanırım artık bu topikten ayrılmam gerekecek.çünkü birçok insanın gösteremediği cesareti gösterdim ve o ilgisiz,umursamaz ve sürekli sorun yaratan nişanlımın burnuna soktum bu ilişkiyi ve düğünüme 15 gün kala bitirdim bu işi.belki şu an krizlerde olmam gerekiyor belkide yakın zamanda giricem ama şu an kuş gibi hafif onurumu ve gururumu kurtarmanın zaferiyle mutlu hissediyorum kendimi :)
gnaydın canım aramadım oda akşam 9a kadar aramadı yazmadı 9da aşkım inan çok yorgunum yazmış cevap yazmadm birsürü aradı açamadım en son açtım ona çok düşündüğümü ama artık onunla yapamadığımı ileridede böyle tamamen iş hayatına endeksli bir hayat yaşayacağımızı bunu istemediğimi söyledim.Bana bir sürü şey anlattı herşey senin için evlenince rahat yaşayalım diye bu yoğunluk geçici hergün inan yeni proje geliyor ben 9a kadar koşturuyorum gibi şeyler söyledi bende istemediğimi yineledim.Seni seviyorum snde seviyorsun kızgınlıkla söylüyorsun bak gör 2 günden fazla dayanamayacaksın dedi bende görürsün dedim..Şİmdi ne sen beni anlıyorsun ne ben senin söylediklerini mantıklı buluyorum ben senden ayrılmıyorum ben konuşacağım zamanı biliyorum ve bekliyorum kafanı dinle sakinleş falan dedi kapattı bakalım ne olacak
Kararın için tebrik ediyorum canım.
Bende senin gibi güçlü olmayı diliyorum.
Düzelmesini çok isterdim ama bugün itibariyle yüzüksüz gezmeye başlıycam ben de...
Onu bir süre aramak sormak konuşmak istemiyorum.
Çünkü dediğin gibi ilgisiz, umursamaz , iğneleyici, suçlayıcı bir nişanlım var ve ben bunu değiştiremiyorum.
Ve ben kızınca suçlu oluyorum. İşin en kötüsü bana aşık olduğunu artık düşünmüyorum.
Senin hakkında hayırlısı olsun canım.
Allah bundan sonra gönlüne göre versin.
Tuğçe ve Jasmin sizler için çok çok üzüldüm bu dönemde bir şeyler söyleyip kafanızı karıştırmak istemiyorum sizin için iyi şeyler diliyorum. Herşeyin hayırlısı ne ise öyle olsun.....
Yalınızlık sıkıcı ama yazdıklarını okuyunca benim de yalnız kalasım geldi çok eğlendim bir andasen nerede yaşıyorsun ya market yok bişey yok yakınlarda işin gereği ucra köşelerdesin galiba:) Şaka bir yana Allah yardımcın olsun canım işin zor evlenince eşin yanında kalacak galiba.....
tuğçe ayrılmaya mı karar verdin yoksa ara vermeye mi :26:
kampüsteyim ve kampüste hiiçbir şey yok. evet eşim yanımda kalacak inşallah
tuğçe onunla mutsuz olacağını düşünüyorsan kararın yerinde bence... fakat sevgiliyken mutlu olmuşsan onunla değişebilir bir şeylerin olacağını umut ediyorum. bakalım zaman ne getirecek?
Eki Görüntüle 514947
yükleyebildimmmm. nasıl olmuş kızlar çatlak demliğimin yeni haliama o fiyonku çıkarttım öğle arası.
Canım dün hiçbirşey yokken ortada ben gayet sakinim gene tersledi.
Sebebi de çarşambayı perşembe anlamış olmam ve ona keşke dişçiye daha önce gitseydin bekletmeseydim dedim diye bağırdı bana hayvnaa gibi.
sonrada aramadı hiçbirşey yokmuş gibi.
Hatta msj attım yaptığının yanlış olduğunu. kaale alıp cevap yazmadı.
Bugün yanına gidicektim 3-4 gün arayıp geliyormusun bile demedi.
Yapabileceğim artık hiçbirşey yok canım.
heeyy güzel olmuş boyamasını sen mi yaptın yoksa çaydanlığın deseni miydi
çaydanlık camdı. önce boyadım 2 kat. sonra peçete dekupaj yaptım o puanlar ve ağız çerçevesindeki desen peçete. en son da keçelerle kalp kesip yapıştırdım. gitti benim çatlak çaydanlık, geldi mutfak masamın vazosugüllerimi de özenle kurutuyordum yaz boyunca.böylece onlara da yer bulmuş oldum.
nişanlını zaten sevmedim önceki hallerini bilemem ama bana çok kaba ve anlayışsız davranan biri gibi geldi. ömrün ona bunları izah etmekle nasıl geçecek? kendisi farketmeli ki değişebilsin. karşısında çiçek niyetine bir insan var. biraz sulamalı. kadın ruhu diye bir şey var. sulamayı bilmiyorsa bahçıvanlığı bıraksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?