Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Sen yalnız mı yaşıyorsun? Öyle anladım sanki...

Sen yalnız mı yaşıyorsun? Öyle anladım sanki...

eeevet ve evimi şimdi iki kişilik bir ev haline getirmeye çalışıyoruz o sebepten bu kadar yoruluyorum işte, her şeye ben koşturuyorum, ailemden de uzağım. arabam da yok, yakınlarda market falan da yok. market servisleriyle elimde poşetlerle evi yürütmeye çalışıyorum. ooo otobüslerde kocaman bornoz takımları taşımadığım mı kaldı, evde tek başıma çalışma masası kitaplık monte etmediğim mi kaldı üzerinde de "en az iki kişiyle monte edilir" yazdığı halde. evde bu sebepten tornavidalar, penseler, çekiç, silikon aleti ve bilumum alet edavatım bulunur

dün de çatlamış cam demliğimden bayıldığım bir mutfak vazosu yaptım, içine kuruttuğum gülleri koydum, çook güzel oldu. resmini koyamıyorum, ebatı büyükmüş:44: dıy projelerini çok seviyorum ve nedense bir sürü işim olduğunda bunlarla ilgilenesim daha da çok geliyor. yalnızlık sıkıcı

Yalınızlık sıkıcı ama yazdıklarını okuyunca benim de yalnız kalasım geldi çok eğlendim bir anda sen nerede yaşıyorsun ya market yok bişey yok yakınlarda işin gereği ucra köşelerdesin galiba:) Şaka bir yana Allah yardımcın olsun canım işin zor evlenince eşin yanında kalacak galiba.....

Kararın için tebrik ediyorum canım.
Bende senin gibi güçlü olmayı diliyorum.
Düzelmesini çok isterdim ama bugün itibariyle yüzüksüz gezmeye başlıycam ben de...
Onu bir süre aramak sormak konuşmak istemiyorum.
Çünkü dediğin gibi ilgisiz, umursamaz , iğneleyici, suçlayıcı bir nişanlım var ve ben bunu değiştiremiyorum.
Ve ben kızınca suçlu oluyorum. İşin en kötüsü bana aşık olduğunu artık düşünmüyorum.
Senin hakkında hayırlısı olsun canım.
Allah bundan sonra gönlüne göre versin.

İyice düşün taşın canım.
Kararından pişman olma.
Hakkında hayırlısı olsun. Bende şuan da düşünme aşamasındayım.

tuğçe ayrılmaya mı karar verdin yoksa ara vermeye mi :26:

Çok teşekkür ederiz canım.
Gerçekten direndim, alttan aldım sizlerde gördünüz.
Artık yapabilceğim birşey kalmadı.
Biraz sessiz kalmak istiyorum artık. Ararsada ki dediğim gibi aramıyor açmıycam.

kampüsteyim ve kampüste hiiçbir şey yok. evet eşim yanımda kalacak inşallah
tuğçe onunla mutsuz olacağını düşünüyorsan kararın yerinde bence... fakat sevgiliyken mutlu olmuşsan onunla değişebilir bir şeylerin olacağını umut ediyorum. bakalım zaman ne getirecek?

tuğçe ayrılmaya mı karar verdin yoksa ara vermeye mi :26:

Aslında ayrılmaya ama daha bunu açıklamıycam.
İzmire dönene kadar beklemek istiyorum.
Hem biraz dinlenmiş te olurum.
Biraz üzgünüm ama bekar da mutlu olabilirim diye düşündüm dün.
Hayatımda istediğim şeyleri yapabilirim.
Allah elbet bana da güzel bir kader çizmiştir.
Ben normalde çok çıkmam dışarı. Dün çıktım herkes beni sorup konuşmuş o kız kimdi v.s diye
Nerdeydi bugüne kadar diye? ama ben kendimin hiç farkında olamadım. Bu sadece güzellik değil tabi saygılı ve ağır duruşum da olabilir.
Onun için de diyorum ki elbet beni kırdığı yerden o da kırılıcak. Çünkü bu kadar acı karşılıksız kalmamalı.
Genede iyiyim gülüyorum hayata...
Sonra nasıl olurum bilemem.
Söz verdim yarına güzel olucakk diyelim. :)

yükleyebildimmmm. nasıl olmuş kızlar çatlak demliğimin yeni hali ama o fiyonku çıkarttım öğle arası.

Canım dün hiçbirşey yokken ortada ben gayet sakinim gene tersledi.
Sebebi de çarşambayı perşembe anlamış olmam ve ona keşke dişçiye daha önce gitseydin bekletmeseydim dedim diye bağırdı bana hayvnaa gibi.
sonrada aramadı hiçbirşey yokmuş gibi.
Hatta msj attım yaptığının yanlış olduğunu. kaale alıp cevap yazmadı.
Bugün yanına gidicektim 3-4 gün arayıp geliyormusun bile demedi.
Yapabileceğim artık hiçbirşey yok canım.

Yanımda olan bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
İyiki yanımdaydınız
Ne olursa olsun gene bu topiğe gelip sizin hazırlıklarınıza ortak olurum.

nişanlını zaten sevmedim önceki hallerini bilemem ama bana çok kaba ve anlayışsız davranan biri gibi geldi. ömrün ona bunları izah etmekle nasıl geçecek? kendisi farketmeli ki değişebilsin. karşısında çiçek niyetine bir insan var. biraz sulamalı. kadın ruhu diye bir şey var. sulamayı bilmiyorsa bahçıvanlığı bıraksın.

canım sana iyi davranmadığı asabi olduğu ortada .. hep mi böyleydi bilmiyorum ama bu şekilde de huzurun olmaz .. sürekli terslesin .. ne var ki telefonda söylediğini anlamamış olabilirsin bu çok doğal ..

dediğin gibi arama bakalım .. kendine de ona da biraz zaman ver net bi karar verme şimdilik

heeyy güzel olmuş boyamasını sen mi yaptın yoksa çaydanlığın deseni miydi

çaydanlık camdı. önce boyadım 2 kat. sonra peçete dekupaj yaptım o puanlar ve ağız çerçevesindeki desen peçete. en son da keçelerle kalp kesip yapıştırdım. gitti benim çatlak çaydanlık, geldi mutfak masamın vazosu güllerimi de özenle kurutuyordum yaz boyunca.böylece onlara da yer bulmuş oldum.

becerikli kız çok güzel olmuş canım eline ve bunları yapmayı planlayan aklına sağlık

kurdela güzel bence çıkarma

ve sırada turuncu oda blogunda bugün gördüğüm "süper bir projeyle döndüm" başlıklı proje var. onu da yapıp içine artan kurumuş güllerimi yapıştırcam kipatlığımıza koyucam innşallah benim evde tv yok. canım sıkılınca hobi blogları ve hobi hazırlıklarıyla oyalanıyorum. nişanlım da haftanın bir gününü senin hobilerine ayırırız demişti en son, çok mutlu olmuştum :)

Bu yaştan sonra karı kızla uğraşamam ben demişti. O da ben oluyorum :)
Dışarıdan çok kibar saygılıdır herkese karşı. Ama bana karşı değil.
Ben ona mesajlar atardım aşklı.
Sende at derdim. Bekle işlerim düzelsin öyle.
Bekle şu olsun öyle... Hep böyle derdi.
Ruhumu linç etti açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…