Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Kızlar bugün kafa dağıtmak üzere yazlıkçılarla olan eğlenceye katıldım.
Tam kahvemi iççem. Benimki aradı dişçiden çıkmış.
ikimizde sesli bir ortamdayiz tabi. Çok fazla anlaşılmıyor.
Bana çarşamba gene gidicem dedi. Ben ede perşembemi dedim?
O da kızdıı... Adam gibi duymuyormusun kulaklarını aç diye...
Sonra dişim çekilebilirmiş dedi ben de bekletmeseydin keşke dedim, iyi olur da çekilmez inşallah dedim.
Gene bağırdı sen bana ne diyorsun diye? Ben mankaymıyım beklicem dedi.
Bağırdı çağırdı. Ben de şok tabi gene...
Ben onu çok uyardım böyle yapma diye ama anlamadı beni.
Yüzüm düştü bir anda ama sonra şarkı türkü derken açıldım.
Bir de herkes sordu orda bekarmı diye? Çok beğendiler. Ama ben hala nelerle uğraşıyorum.

offffff yaaaa bu erkekler neden öfkelerine hakim olmayı beceremiyolar... benim nişanlımda bu tarz şeylerden hemen bağırır çağırır yok onu dinlemiyomuşum yok ağzım açık geziyomuşum vs vs....
canımm sana ne desem bilemiyorum ama krizsavar arkadaşımızın yazdıklarını okudum benim tavsiyelerimin çok doğru olmadığını söylemiş ki nitekim onun önerilerini okuyunca hak verdim çünkü benimki taktik savaşı haline dönüyo bi süre sonra ama aslında isteklerimizi bi türlü ifade edemiyoruz o yüzden bir sabrediyoruz iki susuyoruz sonra aslında sorun hala ortada olduğu için başka bi yerden patlak veriyoruz...
senin en kısa zamanda uygun bi dille uygun bi zamanda nişanlınla oturup konuşman ama bunu olabildiğince sakin kaprissiz yapman lazım ki seni dinlesin kapris yaptığın an onu suçlar gibi konuştuğun an savunmaya geçecek ve hiçbişeyi çözemeyeceksiniz yine.. otur konuş bi derdin mi var diye gir konuya neden böyle davrandığını anlamaya çalışıyorum acaba ben mi sana bişe yapıyorum diye de düşünüyorum ama bişe bulamıyorum lütfen bu durumu çözmeme yardımcı ol diye başla konuşmaya..
ne zaman örüşebileceksiniz yüzyüze...

ya arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen ben nişanlıma nasıl davranacağımı şaşırdım...
her geçen gün daha da ilgisizleşiyo...
telefonuna şifre koymuş saklayacak bişeyi olmayan biri neden şifre koysun sordum cevap vermedi...
dün ona haber vermeden karuma indim bi ara taksiden indim bi baktım o da orda tesadüf karşılaştık ben de şakasına yaa gzili bi iş çevirsek yanmıştık şimdi olaya bak dedim o ne demek dedi hadi ben erkeğim ben gizli bi iş çevirebilirim belki ama sana ne oluyo dedi... o ne demek yani o beni aldatabilir hatta belki aldatıyo da...
2 hafta önce başbaşa kalmak konusunda sıkı bi kavga etmemize rağmen hala bu konuda bi adın atmışlığı yok aksine iyice ilgisiz, uzak biri oldu çıktı...
neler oluyo nişanlıma benden mi uzaklaşıyo evlilikten mi korktu ne yapacağmı bilmiyorum ona soramam da sevmiyo onu böyle konularda didiklememi...
özellikle bu topikte iki psikolog arkadaştan yardımcı olmalarını istiyorum bu aldatılma korkusundan nasıl kurtulacağım, nasıl ona güven kazanacağım yardım edin nolur...
ya da sorun bende değil de o mu güvenimi kazanamıyo böyle davranıp böyle konuşarak ne dersiniz...???

Ben yarın gidicektim izmirde kalıcaktım 3-4 gün. Onun yanına gidicektim.
Ama özlememişki umrunda bile değil. sormadı bile hiç gelicekmisin diye.
Ben onu uyardım çok kez. tamam yapmıycam dedi.
Bugün gene yaptı. deiştiremiyorum ve mutsuzum sürekli. Bir gün iyiysem diğer gün kötüyüm.
Bunla nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum.

gidecektim diyosun vaz mı geçtin gitmekten..??? bence git tatlım git ve konuş başka türlü olmayacak ama dediğim gibi suçlama yapmadan sadece duygularını anlat, üzüldüğünü söyle...
yaa canım anladığım kadarıyla çok yoğun, ve yeni bi iş olduğu için işi çok ve yoruluyo bu arada seni atlıyo ama bilerek isteyerek yapmadığına eminim...
bence yoğun olduğunu ve çok yorulduğunu biliyorum ama ben de sensiz kalmaya gün içinde senden haber alamamaya dyanamıyorum üzülüyorum ne olur günde bi iki saatini ayır ilgini sevgini hissedeyim bu bana yeter falan gibi bi konuş bakalım

Konuştunmu canım hiç bu konuda?
bEN BÖYle hissediyorum dersin. Bir sorunmu var gibi?
Eğer konuştuysan ve hala aynıysa kendini çek ve bir süre uzak dur.

Canım bugün hiç yoktan tersledi benim sorunum bu.
Bunu yapıyor hep. Ve sonra umru değil. Beni kırdığını bildiği halde ve ben mesaj attım neden böyle oldu ne gerek vardı diye.
tENezzül edip te cevpa yazmıyor. Benden günah gitti artık.

Konuştunmu canım hiç bu konuda?
bEN BÖYle hissediyorum dersin. Bir sorunmu var gibi?
Eğer konuştuysan ve hala aynıysa kendini çek ve bir süre uzak dur.

canım soramıyorum hemen ne yani bana güvenmiyo musun güvenmiyosan benimle ne işin var o zaman deyip üste çıkıyo...

anlıyorum tatlım diyorum ya benimki de öyle hemen saçma sapan şeylere parlayıverir neden böyle davranıyosun yoktan yere bağırıp çağırıyosun dediğimde sinirlendiriyosun beni diyo

bekle bakalım canım çalışıyosa cevap yazamamıştır... hani laf olsun diye de cevap yazmak istememiştir... dur bakalım gece arar belki

Dedim ya canım bana sen beni ara maçtan sonra diyor.
Ben arıyım demek yok.
Ne arıycam onu ki? Sanki ben hata yapmışım gibi. ararsada açmayı düşünmüyorum.
Çünkü sevdiğine inanmıyorum artık beni.

O zaman senin ilgine ihtiyacım var benim de.
Tatlılıkla konuş. Ve artık o aramadan arama.

kaç kere dedim bi bilsen artık çok üzülüyorum sürekli çaba harcıyorum ama hiçbişe değişmiyo....
kaç gündür aramıyorum doğru düzgün bil bakalım ne oluyo o da beni aramıyo sormuyo... sadece dün doğumgünüydü o yüzden aradım kutladım o kadar...

canım olur mu öyle şey niye sevmesin sevmese niye nişanlı kalsın... arayıp aramamak senin kararın ama ararsa kesinlikle açmanı öneririm çünkü açmaman onu daha da sinirlendirmekten öteye gitmez bi de haklıyken haksız konuma düşersin üste çıkar bunu kullanır sen beni kaale alıp telefonlarıma bile cevap vermiyosuna kadar götürür işi..

Konuşma etki etmiyor demekki.
şuanda nasıl olsa elimin altında diyorlar nişanlılarımız.
Ve bu yüzden rahatlar çok.
şuan değil ama zamanı gelince anlıycaklar.
Kimsenin üzüntüsü yerde kalmaz.

Konuşma etki etmiyor demekki.
şuanda nasıl olsa elimin altında diyorlar nişanlılarımız.
Ve bu yüzden rahatlar çok.
şuan değil ama zamanı gelince anlıycaklar.
Kimsenin üzüntüsü yerde kalmaz.

umarım bigün anlarlar ve umarım o zaman geç olmaz...
ben yoruldum artık üzülmekten çaba harcayıp harcayıp karşılığını görememekten...

Nişanlı kalıyor çünkü belkide ailesi beni beğeniyor.
Yada benim ayrılmamı bekliyor. Kendini suçlu hissetmemek için ayrılmak istemiyor.
Benim ayrılmam için herşeyi yapıyor. Ama amacına ulaşmasına az kaldı.

offff var yaa seninle aynı şeyleri hissediyorum aslında bana da hep ailesi ve arkadaşları beni sevdiği için benden vazgeçemiyomuş gibi geliyo...
Ama ben ayrılma cesaretini gösteremem eğer bunu bekliyosa benden...
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin canım yaa

umarım bigün anlarlar ve umarım o zaman geç olmaz...
ben yoruldum artık üzülmekten çaba harcayıp harcayıp karşılığını görememekten...

Emin olabilirsin bende çok yoruldum.
Ve artık çabalamak istemiyorum.
Herkesin her açıdan beğendiği bir insanım. Orda doktor bir bey vardı o bile senin hiçbirşey için üzülmene gerek yok dedi.
sadece güzellik değil, iyi niyetliyim herzaman.
İnşallah geç olmaz.
Nişanlandığım günden beri yüzüm gülmedi.
Nişanlılık en güzel evrelerdir ama benim en sıkıntılı günlerim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…