- Emoji Skoru
- 3.159
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.661
kafayı yemek üzereyin nişanlım yaklaşık 15 gündür kendini işlere kaptırdı yaaa ne ilgi ne birşey akşam ne yapıyorsun iş nasıl geçti 5-6 mesaj bu kadar hepsi çok daraldım isyanlardayımmmmmmm
bak biz farklı şehirlerdeyiz buradan gideli 17 gün olmuş daha adam akıllı bize yönelik tek muhabbetimiz yok hep iş iş iş.....gündüz projelerin mevzuat işlemleri akşam proje çizimi daraldım artık yeter ya..Dün sadece günaydın falan diye yazışmışız sonra hiç birşey yok gündüz sorun değil bende çalışoıyorum oda çalışıyor eywallah ama akşam 7de mesaj yazmış aşkım işim çok fazla bilmem ne bende mşllh.allah evlenene yardım dere falan diye yazışıyoruz arama gereeği duymadan yazdı bir ilçede iş varmış yetiştiremedim şimdi gidiyorum bunada eywallah dedim döndü 9.30da mesaj yazmış aşkım döndüm bnde hımm ii dedim ne yapıyorsun eve geldim pc de proje açtım dedi...çokkk bozuldum ya insan demez mi bir sesini duyayım aramaz mı ki ben her gittiğinden beri çalışıosun dediğimde farkındayım bebeğim özür diliyorum senle ilgilenemiyorum falan der kendisi...Ama yok hiç aramadı bende ii çalışmalar ben sıkıldım yatıyorum dedim yattım sabah yine günaydın merasimleri falan sonra yazmış kızgın mısın bende yazdım olmam gerektiği gibiyim..Ya dayanamıyorum artık biz zaten uzağız yeni nişan yaptık insan demez mi işte nişan şöleydi şu böleydi ya düğünü nasıl yapalım ne edelim inanın tek kelime konuşmadık bize dair ben artık kaldıramıyorum
müzik konusunda hiçbir fikrim yoksitedeki düğün müzikleri kısmına bakmaya ne dersin?
Kıssslarrr nereye kayboldunuz yahu gelince bana yardımcı olur musunuz düğün şarkıları ile ilgili???????
Öncelikle düğünümüz salonda olacak çıkış parçamız ve pasta müziği hakkında bana fikir verir misiniz?
Dans müziği olarak Niran Ünsan ve Özcan Deniz’den Akılm Hep Sende’yi istiyorum ama uygun olur mu?
Sizi yoracağım ama fikirlerinizi rica ediyorum.
Tuğçe sen ne yaptın dünden beri konuştunuz mu?
Sen nasılsın canım?
Neler yapıyorsun?
İyiyim bende uğraşıyorum hazılıklar falan dün akşam dışarı çıktık uzun zamandır kendimiz için dışarı çıkmamıştık iyi geldi...
Hayırdır canım neyin var?
ne bileyim canım ilgisizlik hat safhada iş iş iş başka bildiği bişey yok
merhaba kızlar
çok yoğun bir gün geçirdim işte ..
çok yorgunum .. siz nasılsınız neler yaptınız ?
merhaba kızlar
çok yoğun bir gün geçirdim işte ..
çok yorgunum .. siz nasılsınız neler yaptınız ?
hoşçakalın arkadaşlar, ben çıkıyorum :)
hoşçakalın arkadaşlar, ben çıkıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?