- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.641
ama benimki de sürekli ders çalışıyo nöbet tutuyo15 gün öncesinde nasıldı peki?
evet canlı canlı mobilya bakıyoruz ben netten o mağazadan, telefonda
şimdi cepten aramış yalaklık yapıyor bende bağırdım çağırdım senin sesini duymak istemiyorum artık madem sen benimle konuşma sesimi duymaya ihtiyaç hissetmiyorum artık benden bişey bekleme sadece gunaydın der ii geceler der yatarım sen işlerinle piyasadaki itibarınla uğraş dedim yüzüne kapattım şu an çok sinirliyim bir müddet telefonlarını açmayı düşünmüyorum uzun bir müddet
hım, uzakta olmak yorucudur zaten... ama sevdiğimiz için hüzünlenmek bile güzel değil mi?
yine de bu durumu müsait bir zamanda konuşabilirsin. nişanlın bana iyi niyetli ve samimi geldi. sadece düşünceli olma konusunda biraz daha öğreneceği şeyler var. nişanlımın tabiriyle "ben bir odunum ve beni yontmaya çalışacaksın. bunu yaparken yorulacaksın. ama pes etme ve üzülme e mi? "
nişanlın da bunları sana söylüyor bence :)
:26: ben bile korktum konuşmandan. seni aramasını yalaklık olarak değerlendirmene üzüldümyanlışının farkına vardı demek ki.. sen tanırsın en iyi yine de.
yüzüne kapatman çok yanlış elif. bence bunu bir daha yapmamaya çalış. bana yapılsa bir hafta konuşmam. çok saygısız bir davranış gibi geliyor çünkü. şu an sizin adınıza çok üzüldüm. ya iki tane samimiyetle seven insan var. aşılmayacak sorun da yok. neden bir anda işler yokuşa sürülür, kalpler kırılır kibirbirinizden uzaktasınız. ben 3 senedir uzaktayım.. kıymet daha çok bilir uzakta olanlar. umarım düzelir durumunuz. nişanlın ve senin adına çok üzüldüm, kalbim hüzünlendi bir an. birbirinize aşkla bakan gözlerinizi ne çabuk unutuyorsunuz
çok mu duygusal düşünüyorum bilmiyorum..
elif estin gürledin ya :)) öfkelisin. öfkenin geçmesini bekleyelim.
o sırada gökhan türkmen'den aşk lazım'ı armağan ediyorum sana :))
elif estin gürledin ya :)) öfkelisin. öfkenin geçmesini bekleyelim.
o sırada gökhan türkmen'den aşk lazım'ı armağan ediyorum sana :))
Bu arada haklısın da aramaması nişan ile iyi ya da kötü yorum yapmamsı kötü bir şey sen organize ettin ve istiyorsun ki yorumları öğreneyim mutluluğumu paylaşsın
günaydın kızlar ya benim tadım yok bugün neşenizin ve enerjinizin bana da sıçraması dileğiyle
yuppiiiii.bak düzeliyor işte yavaştan önce hırçın çocuk olacak tavırları ama sen onun hırçınlığına yine aynı samimiyet ve anlayışla yaklaşınca sana açılaacak yavaş yavaş...olacak olacak ben ümitliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?