Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Benim annemlerle mesafem araba ile 1 saat diyelim şanslıyım yani ablam 16 saat uzaklıkta:) Ama zor bir durum bende nişanlım ile yapıyorum genelde o da çok hevesli hafta sonu evi temizledik birlikte zaten ben onun ailesini çapırmayı düşünmüyorum temizlığe yerleştirmeye falan çok konuşuyorlar kafa karıştırıyorlar hiç gerek yok sakin sakin annem be nişanlım hallederiz İnşallah tabi

ya ne kadar şanslısınız ben erzurumdayım iskenderuna gidiyorum tek kızım herşey çok zor

anladım, Allah mutlu etsin güzel başlamış :) numarayı öğrenmene gerek yok, çünkü küçük bir şehirdeyim ankarada değilim. bin lira iyi ama. yine de halandan boya malzemesini öğrenip bana bildirirsen çok mutlu olurum :)

aminnn allah razı olsun canım sağol.boyayı öğrenince sölerim

Ben ağlıyarak uyandım gene.
İyi olmak istiyorum.
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Psikologtan yardım almam gerek sanırım.

Mesaj attım bugün yanımdamısın değilmisin dedim?
Eğer bana huzur vericeksen ve anlayışlı olucaksan yanında olurum yoksa olmıycam dedi.
Başkada bir yorum yapma. Söylediklerim gayet açık ve net dedi.
Bende biraz önce huzur vericeğimi ve anlayışlı olucağımı üstüne gitmiyceğimi yazdım.
Bundan sonra ne yapmam gerekiyor? Yeterince alttan aldım.
İyi olmayı çok istiyorum.

Ben yazlıktayım arkadaşlarım yok burda şuan.
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor ki.

uyuz olurum şöyle konuşulmasına. başka da yorum yapmaymış, çok netmiş. neresi çok net ya. oturup konuşulması gereken bir konudaki tavra bak.
kendimi günlük hayatta kısıtlaya kısıtlaya burda ifşa etmeye başladım

Canım benim madem huzur vericeğini anlayışlı olacağını üstüne gitmeyeceğini yazdın o zaman kendini geri çek ve sıfırdan başla ne bileyim sabah uyandığında "Günaydın aşkım nasılsın" gibi kısa bir şey yaz. Ne zaman geliyorsun diye bir soru sorma işlerinin nasıl gittiğini neler yaptığını sor genel konuş yani niye gelmedin sevmiyorsun falan deme sakın yanında olmaya çalış ama aynı zamanda mesafeni koru madem öyle istiyor dene bakalım tepkilerini de yaz ben eminim bir süre sonra senin üzerine çok düşecek

Ben yazlıktayım arkadaşlarım yok burda şuan.
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor ki.

Tatlım canım hiç bir şey yapmak istemiyor deyip kenara çakilme zorla kendini ya bir uğraş bul kendine ev işi yap bir şeylerin yerini değiştir yenilik yap odana çekilme düşünme kitap okumayı seviorsun diye biliyorum mutlaka oku ara verme zaten iş arıyorum demiştin devam et aramaya kafana göre bulursan havan değişir iyi olur senin için.

Bu arada ben de o kadar yoğunum ki anlatamam yemek bile yemedim ve işlerimi yetiştirdim 6’ya kadar rahatım yani
Bu akşam mutfat takımını sadırmaya gidicem fiyat bakıcam kayın valide bohçası için nevresim takımı diktiricem çok işim var çok düşündükçe başıma ağrılar gidiyor:)

canım madem huzur istedi senden bi arkadaş daha yazmış herşeye sil baştan başla, sanki yeni çıkmaya başlamışsınız gibi aranızda hiç bi gerginlik yokmuş gibi, bu gece çok güzel bi mesaj at ve iyi geceler dile.. yarın gün içinde ara nasılsın nasıl gidiyo işler diye sor o istediği kadar seninle soğuk konuşsun ya da gergin olsun ya da seni kıracak bişeler yapsın sen yine de sakin kalmaya çalış ve güleryüzlü sıcakkanlı davran... bi süre nişanlının herşeyini alttan almaya çalış, ne derse desin ne yaparsa yapsın sen yine hiçbişe yokmuş gibi aşkımlı canımlı konuşmaya devam et, buluşmak için ısrarcı olma aksine ondan talep gelene kadar sakın sorma bile gelecek misin vs diye biraz senin değiştiğini senin artık ona karşı umursamaz olduğunu düşünsün ama emin de olamasın yani öyle bi davran ki aslında olabildiğince sıcak ol iyi davran güzel şeyler söyle ama ne ilgi ne görüşme konusunda ısrarcı olma ve yaptığı şeylere artık üzülmüyomuş gibi davran bakalım işe yarayacak mı

Teşekkürler canım tavsiyelerin için.
Dediğin gibi yapıcam.
Bugün mesajlaştık ama normal bir şekilde. Öyle duygusal şeyler sormadım.
Mesela akşam aramadım o da aramadı.
Normal işten eve dönünce arardı artık aramıyor.
Bende aramadım mesaj da atmadım.
Buraya sonuçlarını yazarım.
İyiki varsınız...

Burdan çıkıp ağladım dakikalarca. Sonra gözlerimi sildim banyoya girdim.
Kuaföre gittim. Arkasından ailemle yemeğe gittim. durgundum ama olsun.
Sonrada sahilde bir cafeye gittik komşularla. Durgundum ama iyi geldi gerçekten.
Teşekkürler canım...

Kolay gelsin canım...
İşin gücün rast gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…