- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.481
ah ah ikimiz de anne babalardan ayrı kalacağız evlenince. bence benim ev evlendikten sonra yerleşecek tam olarak. sevgili kocamla yerleştiririm artık, zaten hevesli ev işlerine
elifcim senin zamanın varmış ne güzel :) nişanda ne gibi hazırlıklar yapıldı ki borç oldu? bizde nerdeyse hiç borç olmadı, tabi erkek tarafı zorlanmıştır biraz :) ben de şimdi damat bohçası hazırlıyorum, borç sırası bendenişanlıma philips rq1260 tıraş makinesi alacağım, düşünenlere tavsiye edilir. baya araştırdım :)
Benim annemlerle mesafem araba ile 1 saat diyelim şanslıyım yani ablam 16 saat uzaklıkta:) Ama zor bir durum bende nişanlım ile yapıyorum genelde o da çok hevesli hafta sonu evi temizledik birlikte zaten ben onun ailesini çapırmayı düşünmüyorum temizlığe yerleştirmeye falan çok konuşuyorlar kafa karıştırıyorlar hiç gerek yok sakin sakin annem be nişanlım hallederiz İnşallah tabi
canım şöyleki biz 4 senedir birlikteyiz şimdi nişan kısmet oldu:)KOcaman bir salon tuttum en ii kuaföre gittim dış mekan foto çekimi yaptırdım birde bizimkiler iskenderundan geldiler onlarla gez dolaş yeme içme bayağı masraf oldu:) herkes düğün gibi oldu dedi:)Çok şükür çok güzel oldu herşey de şimdi ödeme yapacağım:)2 bin falan kurbandada aileme yardımı düşünüyorum yani aralıkta başlarım artık çeyize:) gerçi bir araba almak istiyorum ben bakalım nasıl olur:) Halamla konuşurum canım bin liraya boyayacaktı istersen adını numarasını öğrenir sana yazarım
anladım, Allah mutlu etsin güzel başlamış :) numarayı öğrenmene gerek yok, çünkü küçük bir şehirdeyim ankarada değilim. bin lira iyi ama. yine de halandan boya malzemesini öğrenip bana bildirirsen çok mutlu olurum :)
Günaydın kızlarİnşallah gününüz güzel geçer derin bir nefes alın ve bugün çok güzel olacak diye kendinizi motive edin ben de iyi hisetmiyorum kendimi ama kafamdan silmeye başlıyorum kötü şeyleri yoksa hem işime yansıyor hem de sağlığıma...
herkese günaydınnn kızlar akşam yazılanları okudum da azıcık daha sakin olun kendinize birşeyler bulun bence uğraşmak için.MESELA ARKADAŞLARINIZLA BULUŞUN MÜTHİŞ BİR GÜN GEÇİRİN BİRAZ nişanlı değilmişiniz gibi(düşünmek anlamında) eski günlerdeki gibi eğlenin bu hayat sizin hayatta en önemli olan sizsiniz.ŞİMDİ OTURUN BİR LİSTE YAPIN SİZİN İÇİN EN ÖNEMLİ VAZGEÇİLMEZ ŞEYLERİ OLAYLARI KİŞİLERİ YAZIN...şimdi bakın listeye siz olmasanız ne nişanlınızın ne işinizin ne ailenizin hiç birşeyin değeri önemi yok..Eğer siz varsanız herşey önemli ve güzel o yüzden birazda siz kendinize ilgi gösterin onlardan önce kendinizi şımartın biras evde oturup aramadı sormadı triplerini atın kenara kendinizi mutlu ederseniz önemserseniz eminim gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.Bugün herkesin çokkkk mutlu bir gün geçirmesi dileğiyle..
Mesaj attım bugün yanımdamısın değilmisin dedim?
Eğer bana huzur vericeksen ve anlayışlı olucaksan yanında olurum yoksa olmıycam dedi.
Başkada bir yorum yapma. Söylediklerim gayet açık ve net dedi.
Bende biraz önce huzur vericeğimi ve anlayışlı olucağımı üstüne gitmiyceğimi yazdım.
Bundan sonra ne yapmam gerekiyor? Yeterince alttan aldım.
İyi olmayı çok istiyorum.
Ben yazlıktayım arkadaşlarım yok burda şuan.
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor ki.
bende 9 eylülde nişanlandım çok özel ve güzel bir duygu gerçekten, benide sohpette aranıza alırsanız sevinirim
İş için aradılar.
Çağrı merkezi... Yarın gitsemmi kızlar?
Mesaj attım bugün yanımdamısın değilmisin dedim?
Eğer bana huzur vericeksen ve anlayışlı olucaksan yanında olurum yoksa olmıycam dedi.
Başkada bir yorum yapma. Söylediklerim gayet açık ve net dedi.
Bende biraz önce huzur vericeğimi ve anlayışlı olucağımı üstüne gitmiyceğimi yazdım.
Bundan sonra ne yapmam gerekiyor? Yeterince alttan aldım.
İyi olmayı çok istiyorum.
bende 9 eylülde nişanlandım çok özel ve güzel bir duygu gerçekten, benide sohpette aranıza alırsanız sevinirim
Canım benim madem huzur vericeğini anlayışlı olacağını üstüne gitmeyeceğini yazdın o zaman kendini geri çek ve sıfırdan başla ne bileyim sabah uyandığında "Günaydın aşkım nasılsın" gibi kısa bir şey yaz. Ne zaman geliyorsun diye bir soru sorma işlerinin nasıl gittiğini neler yaptığını sor genel konuş yani niye gelmedin sevmiyorsun falan deme sakın yanında olmaya çalış ama aynı zamanda mesafeni koru madem öyle istiyor dene bakalım tepkilerini de yaz ben eminim bir süre sonra senin üzerine çok düşecek
Tatlım canım hiç bir şey yapmak istemiyor deyip kenara çakilme zorla kendini ya bir uğraş bul kendine ev işi yap bir şeylerin yerini değiştir yenilik yap odana çekilme düşünme kitap okumayı seviorsun diye biliyorum mutlaka oku ara verme zaten iş arıyorum demiştin devam et aramaya kafana göre bulursan havan değişir iyi olur senin için.
Bu arada ben de o kadar yoğunum ki anlatamam yemek bile yemedim ve işlerimi yetiştirdim 6’ya kadar rahatım yani
Bu akşam mutfat takımını sadırmaya gidicem fiyat bakıcam kayın valide bohçası için nevresim takımı diktiricem çok işim var çok düşündükçe başıma ağrılar gidiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?