- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.381
sevgili olsaydın da nişanlın iş kuracak ve seninle ilk aşamada pek ilgilenemeyecekti bence. veya dişi ağrıyacaktı, gelemeyecekti. tüm bunlar nişanlı olduğunuz için olmadı ki. tabi en son bahsettiklerinden bahsediyorum. okumadığım ve bahsetmediğin diğer meseleleri dışarda tutuyorum canım. bir de şu var sevgiliyken güzelse her şey, sonuçta yine nişan olacaktı; çünkü iki seven insan evlenme heveslisi yaratıklar haline geliyor bir zaman sonra, genelde :) nişanlılıktan kaçış yok, sevgi varsa :)
İki keredir çok acele ettik sözlenmek için biz dedi. sEN DE acele ettin dedi.
taktik savaşını ben de hiç sevmem! taktik yapaylık demektir benim için. halbuki iki insan yapaylıktan uzak, doğal bir ilişki içinde yaşamalı ki mutlu olsun; çünkü güven veren budur... acaba'lar varsa, soru(n)lar da vardır. insanları anlamakta zorlanıyorum. sanırım üzerine çok düşüyorsun, odak noktan o olmuş, o da bu durumu değiştirmek için bu cümleyi kurmuş. tabi varsayım.
sözlülük ve sevgililik arasındaki farklar neler?
Nişanlının sana böle konuşması pek hoş olmamış ama doğru söylediği canım kaçan kovalanıyor ikili ilişkilerde..sen ilgilenme bşka şeylerle biraz kafanı meşgul et bence bazı duygusal anlarda da bırak o sana edebiyat yapsın sen sadece bende falan de geçiştir onlara böyle olmak daha makbul merakta bırakılmaktan üstlerine düşülmemekten hoşlanıyorlar nasıl bir bünyeyse onlardaki...Dün biz de kavga ettik. ayrılalım dedim sinirlendim.
Sonra çok üstüne gittim kusura bakma dedim. ama yoruldum artık bişeyleri hep ben talep etmekten.
Akşam bana telefonda dediki;
Akıllı olsan kaçan kovalanır yaparsın dedi. Var ya o an da dank etti.
Ve o laftan sonra ne aradım ne de msj yazdım.
Hatta onun yanına gidicektim bugün. 3-4 gün kendi evimde kalıcaktım.
Ondanda vazgeçtim gitmedim.
Sabah mesaj atmış demişki;
Bak verdiğim tiyo işe yaradı. şimdi sen kaçıyorsun ben geliyorum ve seni merak ediyorum demiş.
Ne yapmaya çalıştığını anlayan varsa açıklasın?
29 yaşında insanlarız. Bu tarz şeyler bana garip geliyor.
Şimdi aramıyorum ama kaçan kovalanır yüzünden değil hayatım hakkında düşünmek zorunda olduğum için.
Dün biz de kavga ettik. ayrılalım dedim sinirlendim.
Sonra çok üstüne gittim kusura bakma dedim. ama yoruldum artık bişeyleri hep ben talep etmekten.
Bak verdiğim tiyo işe yaradı. şimdi sen kaçıyorsun ben geliyorum ve seni merak ediyorum demiş.
Şimdi aramıyorum ama kaçan kovalanır yüzünden değil hayatım hakkında düşünmek zorunda olduğum için.
Nişanlının sana böle konuşması pek hoş olmamış ama doğru söylediği canım kaçan kovalanıyor ikili ilişkilerde..sen ilgilenme bşka şeylerle biraz kafanı meşgul et bence bazı duygusal anlarda da bırak o sana edebiyat yapsın sen sadece bende falan de geçiştir onlara böyle olmak daha makbul merakta bırakılmaktan üstlerine düşülmemekten hoşlanıyorlar nasıl bir bünyeyse onlardaki...
Çok saçma.Kaçan kovalanır evresini geçmeden nişan olmaz ki zaten.en başta daha sevgili olmadan anca olur bu durum.
Şuan düşünülmesi gereken ev,eşya düğün vs..
Ama sanırım nişanlın pek alışamamış ona erken gelmiş bu durum canım.
Bana yazdığınız için herkese teşekkür ederim.
İnşallah bir gün güzel mevzularla karşınıza gelirim.
öyle inan ki ya var ya bizimkiler aileler tanışmaya geldiklerinde neler neler yaprılar bana ama şimdi nişanda erkek kardeşim çok iyiydi bizi sarmaş dolaş resim falanda çekti ama abimle nişan sonrası ilk karşılaşmaları olacak biras korkuyorum hem uzaktan geliyor benimki başbaşa kalmak istiyoruz hemde abim durmadan neredesiniz nerede kaldınız falan gibi ıkıştırırsa çok üzülürüzo hep der nişanlı insanlara evli muamelesi yapmayın diye
Canım bir şey sorucam senin ailen ve onun ailesi bir şeye karışmıyor sanırım düğün tarihi ile ilgili onlardan bahsetmedin hiç ailesi sana karşı nasıl davranıyor sen seviyor musun onları bu kadar uzayacaksa tarih ailesinden de kaynaklana bilir böyle devam ederse annenler devreye girsin ne yapıyorsunuz ne olacak diye çaktırmadan laf söylesinler tepkileri ne oluyo bir de ona bak istersen derim ben..
Canım anne babası ayrı.
Babasıyla görüşmüyor şuan. Babasıyla iş yapıyordu işlerini ayırdı ve yeni dükkan açtı. Borca girdi. Annesi destek oluyor sürekli.
Borçlar kapanınca evlenelim diyor.
Ailem anlayış gösteriyorlar ama 2 yıl fazla bir süre.
Annem ben bir sorıyım görüşünce dedi zaten.
Ne olucağını bilmiyorum.
Şuan iş ilanlarına bakıyorum. Para için değil sırf herşeyden uzaklaşmak için.
Borçlu evlenmek istememesi normal de süre çok uzun o yüzden aileden kaynaklanır mı diye düşünmüştüm.
Annen de sorsun iyi olur. Umarım seni rahatlatacak bir iş bulursun farklı bir ortam bir şeylerle uğraşma çabası seni herşeyden uzaklaştıracak emin ol
Dün biz de kavga ettik. ayrılalım dedim sinirlendim.
Kırıcı davranmış gerçekten.Kaçan kovalanır gibi bir gerçek var ama biz bunları aşmış olmalıyız.Yani nişanlıyız artık.Bu tarz düşünce yapısı ile hareket etmemiz ne kadar doğru.Ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim;bzaen çok üstüne düştüğümüzde de ters tepiyor.Doğru.Ama bunu farklı ifade etmek lazım.Böyle değil.
düzeldi gibi ama ilgisizliğine hala çözüm bulamadım nişan olalı 15 gün geçti hala adam akıllı konuşamadık iş güç hastalık..Ya insan bir yorum yapmaz mı nişan şöyleydi bu böyleydi diye ben anlamadım bu iş yoğunluklarından nefret ediyorum birde tavır koyunca ben kimin için çalışıyorum biz daha rahat edelim bilmem ne teranelerini dinliyorum ve artık bu cümlelerden nefret ediyorum...Sabah günaydın dedi bir on dakika yazıştık sonra ses yok 3 gibi mesaj yazdım aassskkkııımmm diye bana 1 dk bebeğim çalışıyorum yazdı ve eminim 8 den önce de arayıp sormaz..Bu nişan bizi bozduEvet canım aramıyorum zaten bende dünden beri...
İnsanın nişanlısının böyle tiyo vermesi hoş değil dediğin gibi.
Ben genelde sevdiğimi fazla söylemem o söylerse söylerdim.
Yada çok aşkım bitanem demem zaten. Çok nadir söylerdim.
AmA bir olaya sinirlenince uzatma huyum vardır. Hazmedemem çünkü.
Ben beni görmek için sabırsızlanan, ben taktir eden birini tercih ederdim.
Yapıcaklarımı düşünmek istiyorum.
Sizin aranız düzeldimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?