- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.421
kaç gündür çok yoğundum doğru düzgün internete giremedim...
cumartesi nişanlımın ailesi yemeğe geldi dün eski patronumla buluştum sinirlerimi hoplattı....bugün de iş peşinde koşturdum ancak nete girme imkanım oldu..
ilk önce cevap veren herkese çok teşekkür ederim..
yaa biz nişanlımla telefonda konuşmayız pek mesajlaşırız o da çok sık değil benim ilgisizliğinden şikayet etme nedenim benimle başbaşa kalmak istemeyişi.. aynı şehirde olmamıza, her gün gezen tozan bi adam olmasına rağmen sadece haftada bir buluşuruz onda da illaki arkadaşlarımız olur yanımızda, asla başbaşa kalmak istemez birlikte bişeler yapmaktan hep kaçar bu yüzden de kafamda acabalar oluşuyo işte zaman zaman....
tuğçecanımmm...yaaa tatlımm seni çok iyi anlıyorum ama nişanlını da anlıyorum sonuçta evin yükü erkekte oluyo ve mecburen işi gücü yoluna sokmadan evlenmek istemiyolar ve işi gücü yoluna sokana kadar da stresleri çok fazla oluyo yapabilecek miyim, para kazanabilecek miyim sevgilime bakabilece miyim, mutlu edebilecek miyim vs diye.. ve inan göstermeseler de sevgililerini evlendiklerinde mutlu etme çabası bizden daha fazla oluyo imkanlarını en yüksekte tutmaya çalışıyolar bu da gerginliğe sokuyo...
aslında ihtiyacın olmasa bile bence sen de kendine bi iş bulmaya çalış, hem senin kafan dağılır bu kadar nişanlına odaklanmaktan vazgeçersin hem de maaşımı bi kısmını biriktirirsin yeri geldiğince evliliğinle ilgili bişeye harcarsın böyle bişey hem kendini daha iyi hissettirir hem de nişanlının çok hoşuna gider...
bi de evet kaçan kovalanır tarzında konuşması hiç hoş olmamış ama ben art niyetle söylenmiş bişe olduğunu zannetmiyorum, sadece aranızın daha iyi olabilmesinin yolunu söylemeye çalışmış ama kabaca anlatmış bu durumu...
bi de bana kızmayın lütfen kimseye muhalefet olmak amacıyla söylemiyorum ama hani demişsiniz ya artık nişanlandık ne bu taktiklerle mi uğraşacağız ne gerek var ben bunu evli arkadaşlarımdan da duydum ne yazık ki evlendikten sonra bile bu kaçan kovalanır mantığını kaybetmemiz gerekiyo aslında kaçan kovalanır değil de bi gün canım aşkım bitanem yapıyosak bi gün daha sakin daha mesafeli durup kafasını karıştırıp biraz düşündürtmemiz gerekiyo ki bizim sevgimize sonuna kadar güvenmesinler... yanlış bişe söylüyosam özür dilerim ama etrafımdan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla bu böyle...![]()
Canım nişanlına sordun mu hiç dikkat ediyorum de pek baş başa kalamıyoruz neden böyle diye