- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.361
günaydın kızlar, haftasonu sürekli mobilya baktık. yemek odası alındı ama yatak odası alınamadıAllah'ım sürgülü dolaplar ne kadar antipatik, yerim dar ama kesinlikle kapaklı eski tarz bir mobilya almaya karar verdik. yatak mobilyası konusunda acaip geleneksel olduğumu fark ettim :44:
canım kesinlikle kapaklı almanı tavsiye ederim
biz kiracıyız ev belli olmaz belki bir gün küçük odalı bir ev olur yatakla dolap dipdibe durmak zorunda kalır diye sürgülü aldık ve evlendiğimizden beri 2 kez bozuldutavsiye etmiyorum ki zaten sende kapaklı bir dolap düşünüyormuşsun kararından vazgeçme
ay canım destek olduğun için çok sağol :) bize de herkes yerden tasarruf diyor. ya kapağı çekmeye çalışıyorum, çekilmiyor, adam "stopperli o sebepten" diyor, tamam diyorum. açıyorum neyse, diğer tarafa sürüklenince dank ediyor, mobilya sallanıyor, "diğer tarafta stopper yok ve eğimden dolayı aşağı kayınca ses çıkarıyor, evde olmaz" diyor. benim evde de eğim var sonuçta. tamam yer tutmuyor; ama hakikaten hiç pratik değiller, yarım saat kapağı çek, sonra yavaş çek ki diğer tarafa çarpmasın, ya da çift stopperli al. acelem varken ben o kapıyı açarken çıldırırım yaHu :) kapaklılar ne kadar basit bir düzenek ve sade ve tatlı ve kibar ve şık.
pekiii yatak tavsiyesinde bulunur musun ilkaycım? bizimki visko bakıp durdu; ama ben yataktan anlamam :44:
canım kesinlikle kapaklı almanı tavsiye ederim
biz kiracıyız ev belli olmaz belki bir gün küçük odalı bir ev olur yatakla dolap dipdibe durmak zorunda kalır diye sürgülü aldık ve evlendiğimizden beri 2 kez bozuldutavsiye etmiyorum ki zaten sende kapaklı bir dolap düşünüyormuşsun kararından vazgeçme
benimde öyle çok ihtyacım varki nişanlımla başbaşa güzel zaman geçirmeye birde biz ayrı şehirlerdeyiz kurbanda 2.gün gelecek ama abimde geliyor abim biraz kıskanç bilmiyorum bizi neler bekliyor.herşeyin gönlümce geçmesini istiyorum yarabbi abimde eski tavırlarından vazgeçer inşallah.....
Biz sürgülü almıştık İnş. aynı aorunlarla karşılaşmam gözüm korktu şimdi
Kimseler yok.
Herkes nişanlısıylamı kızlarr?
Benimki gelemedi. dişinden ççok ağrısı varmış. şans işte zaten bayramdan beri gelmiyordu. tam denk geldi.
Sadece kötüyüm dedi o da ben arayınca. Hastanedeymiş. neden haber vermedin dedim?
ee ne yapçaksın sen yapıcağın birşey yok dedi.
gelme konusunda en ufak birşey söylemedi zaten.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
benim gibi koşturarak hazırlanırsan sorun yaşanabiliyor canım :26: çekmeceyi tam kapatırsam herhangi bir sorun yaşamıyorum kapakla ilgili ama hızlı hareket etmeye çalıştığımda malesef çekmeceyi kontrol edemiyorum ve azıcıkta çarpsa anında rayından çıkıyor kapak
Nişanlım çok ısrar etti sürgülü olsun yerimiz dar diye bende öyle aldırdım artık ben bozucam o yapıcak gibi görünüyor :) yapacak bir şey yok
çokk haklısın canım:)Günaydın Kızlarr haftanın ilk iş günü herkese iyi haftalar diliyorum.
Bende çok yoğun bir hafta geçirdim full temizlik yaptım nişanlımla evimizi temizlemeye gittik camsil kapı sil hala bitmedi şu an ellerim nasıl sızlıyor anlatamam ama kendimi yorgun hissetmiyorum tuhaf bir durum yani... ayrıca biz de tartıştık ama düzeldik hemen tüm gün telefonu durmadı arkadaşları arıyor sürekli ben de patladım ne bu sürekli arıyolar benimle olduğunu söylediğin halde diye kuma gibiler yanii delirdim bende...
öyle inan ki ya var ya bizimkiler aileler tanışmaya geldiklerinde neler neler yaprılar bana ama şimdi nişanda erkek kardeşim çok iyiydi bizi sarmaş dolaş resim falanda çekti ama abimle nişan sonrası ilk karşılaşmaları olacak biras korkuyorum hem uzaktan geliyor benimki başbaşa kalmak istiyoruz hemde abim durmadan neredesiniz nerede kaldınız falan gibi ıkıştırırsa çok üzülürüzİnşallah abin sorun çıkarmaz canım benim de kardeşim düğün tarihi aldığımız günder beri bana düşman oldu kıskançlık krizleri bitmiyo hafta sonu temizlik yapmaya gittik kardeşime söylemedim nasıl triplere giriyor anlatamam....
ondan bende anlamıyorum canım eşim gitti aldı .. çeşitleri hakkında bilgim yok o yüzden .. orda olsaydım hepsinin özelliklerini sorardım kesinlikle .. bizimki normal bir yatak .. sen visko deyince şimdi netten biraz araştırdım bizimki visko değil fiyatından anladığım kadarıyla
bize abim gerekirse yatak odasını 1000 lira daha ucuzunu alın yatağınızı çok iyi alın demişti ama son ana kaldı bizim yatak işi pek para da kalmamıştı açıkçası :26: ama yine de yatakla ilgili bir problemimiz yok
sana yardımcı olamadım üzgünüm :44:
biz de tamamen abinin kafasındayız. yatak odasını 2000 e kadar düşürme ama yatağı en iyisinden alma peşindeyiz de en iyisi nasıl oluyor, bir bilebilsek. visko bize uygun değil değilmiş galiba, vazgeçireyim ben bizimkinigerçi kiloya göre bilgi vermişler, nişanlım benim iki katım, hangimize göre alacaksak :)
benimde öyle çok ihtyacım varki nişanlımla başbaşa güzel zaman geçirmeye birde biz ayrı şehirlerdeyiz kurbanda 2.gün gelecek ama abimde geliyor abim biraz kıskanç bilmiyorum bizi neler bekliyor.herşeyin gönlümce geçmesini istiyorum yarabbi abimde eski tavırlarından vazgeçer inşallah.....
Canım benim sakın görüşemediğin için üzme kendini akışına bırak hayırlısı ne ise oyle olsun... Sen elinden geleni yapıyorsun..
Ben de temizlik yaptı hiç nete girmeye fırsatım olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?