Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Teşekkür ederim canım...
Aslına bakarsan ben tek çocuk olduğum için ve rahat büyüdüğüm için benim birşey yapamıyacağımı düşünüyor.
Telefonda diyorki bugün madem bulaşığa giriştin ben bunu yıkamam demek yok diyor. ben de kendine bulaşıkçı bul o zaman dedim. O an yıkamamış olabilirim. sonuçta ben oraya ailemle ziyarete gitmişim. bunu anlatamıyorum tabi.
Bugün yattım odama kapanıp. annemlere de bağırdım.
Yeter beni esir ettiniz yazlıkta diye. deniz çok güzelmiş bugün ama ben gidemedim.
insan iyi değilken canı birşey yapmak istemiyor demi?
Dedim kendime iş bulucam.
Hani bana yardım edicektin dedi. dedim sen böyle yaparsan istemem ben.
Bir ara pazar geliyim yanına senin bana ihtiyacın var dedi. nihayet benim gereksinimlerim aklına geldi.

mesajını görmemişim canım... Evet biliyor. İki doktora gittim ikisi de çocuk için beklememem gerektiğini söyledi.
yAŞ 30 olduğu için sanırım böyle düşünüyorlar...
Bende isterdim ama kısmet böyleymiş.

Bazen çok anlayışsız olabiliyorlar tabi ki bazı şeyleri anlamak istedikleri gibi anlıyorlar değiştiremiyorsun ama günlerinin tadını çıkar ailene bağırma belki bugün denize gitseydin kendini iyi hissederdin belki ama haklısın da insan iyi olmayınca canı bir şey yapmak istemiyor.
Bu arada pazar geliyim demesi iyi birşey yavaş yavaş farkına varıyor hatasının üzme kendini herşey güzel olacak....

yaaa kızlar bu gece içim bi garip, bi sıkıntı var üzerimde, gözlerim dolu dolu oluyo ama hiç bi sebep yok, aslında var ama çok saçma içimde her zaman bi korku vardır ya aldatılıyosam ya başkasına aşık olur da beni bırakırsa diye bu gece niyeyse daha da çok korkuyorum içim çok sıkılıyo sanki sanki başkasıyla birlikte sadecehis meselesi elle tutulur başka hiç bi sebebim yok niye bu kadar kıskancım niye bu kadar korkuyorum bilmiyorum...
canım çok sıkılıyo paylaşacak sizden başka da kimsem yok...

yaaa kızlar bu gece içim bi garip, bi sıkıntı var üzerimde, gözlerim dolu dolu oluyo ama hiç bi sebep yok, aslında var ama çok saçma içimde her zaman bi korku vardır ya aldatılıyosam ya başkasına aşık olur da beni bırakırsa diye bu gece niyeyse daha da çok korkuyorum içim çok sıkılıyo sanki sanki başkasıyla birlikte sadecehis meselesi elle tutulur başka hiç bi sebebim yok niye bu kadar kıskancım niye bu kadar korkuyorum bilmiyorum...
canım çok sıkılıyo paylaşacak sizden başka da kimsem yok...

Çok sağol canım...
Dedi ki;
Ben seniin herşeyi yapıcağını biliyorum ama yapamam deyip kestirip atmana kızıyorum diyor.
Birsürü olumlu şey oluyor sen içinden olumsuzunu bulup ona takılıyorsun diyor.
İlk ay çok borcum var daha o kadar kazanamıyorum diyor.Nasıl ödiycem diye düşünüyorum diyor.
Kısmetse pazar günü gelicekmiş. Dayanamıycağımı anlamış. delirmeye başladım çünkü.
Ben sadece huzur istiyorum dedi.
Önce bağırdım çağırdım ağladım ayrılalım madem ben mutlu değilim dedim.
Sonrada böyle konuştuk işte canım.

Reglinmi yaklaştı canım?
Sana olan ilgisini az mı buluyorsun?
Altında yatan bir sebep vardır sıkıntının. Bende bugün öyleydim işte.

Reglinmi yaklaştı canım?
Sana olan ilgisini az mı buluyorsun?
Altında yatan bir sebep vardır sıkıntının. Bende bugün öyleydim işte.

evet tatlımm doğru tahmin an itibariyle regl oldum :)
ama sırf tek sebep bu değil, dediğin gibi ilgisi yetmiyo sanırım umarım içimdeki kötü hislerin sebebi sadece budur dün gece çok kötüydüm çünkü

reglinle alakalıdır canım. seni günde kaç kere arıyor ve ne şekilde konuşuyor seninle?
Bende bugün güne güzel başladım. Nişanlım haftalar sonra yarın yanıma gelicekti.
Ama teyzesi pazar günü de dükkan açıp borç ödemen lazım senin, nereye gidiyorsun sen diye çok bozulmuş.
Ama o kızda beni bekliyor demiş. Ben şimdi nasıl bir tavır takınıyım?

Aradı biraz önce. Sana birşey demedi teyzem dedi.
sadece bana aç dedi pastaları sat bozulmasın diye ama benim pazar açma iznim yok zaten dedi.
Ben gelicem sana dedi.
İnşallah yarın güzel geçer. Buna ihtiyacım var.

Benimki dişinden rahatsızlandı. acile gidip iğne vurulmuş.
Yarın geliceği meçhul...
Herşey Allahtan kısmett...
Başbaşa olabilsek uzun süreden sonra çok iyi gelicekti.

Kimseler yok.
Herkes nişanlısıylamı kızlarr?
Benimki gelemedi. dişinden ççok ağrısı varmış. şans işte zaten bayramdan beri gelmiyordu. tam denk geldi.
Sadece kötüyüm dedi o da ben arayınca. Hastanedeymiş. neden haber vermedin dedim?
ee ne yapçaksın sen yapıcağın birşey yok dedi.
gelme konusunda en ufak birşey söylemedi zaten.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Bende aynı dertden yakınanlardanım nişanlımın işleri çokkk yoğun birde garibim hasta oldu birde ben regl oldum hepsi birleşince dün süper bir patlama yaşadık.Ben bitsin hiç ilgilenmiyorsun falan dedim oda sabret işler yoğun hasatayım dedi ben ağladım bağırdım çağırdım( biliorum bazen kocamı çokk üzüyor yoruyorum özür dilerim hayatımmmm(((((((

Benimki dişinden rahatsızlandı. acile gidip iğne vurulmuş.
Yarın geliceği meçhul...
Herşey Allahtan kısmett...
Başbaşa olabilsek uzun süreden sonra çok iyi gelicekti.
benimde öyle çok ihtyacım varki nişanlımla başbaşa güzel zaman geçirmeye birde biz ayrı şehirlerdeyiz kurbanda 2.gün gelecek ama abimde geliyor abim biraz kıskanç bilmiyorum bizi neler bekliyor.herşeyin gönlümce geçmesini istiyorum yarabbi abimde eski tavırlarından vazgeçer inşallah.....

günaydın kızlar, haftasonu sürekli mobilya baktık. yemek odası alındı ama yatak odası alınamadı Allah'ım sürgülü dolaplar ne kadar antipatik, yerim dar ama kesinlikle kapaklı eski tarz bir mobilya almaya karar verdik. yatak mobilyası konusunda acaip geleneksel olduğumu fark ettim :44:

kızlar biraz sakinleşin .. sevdiğiniz insanlarla evleneceksiniz bunu sürekli hatırlatın kendinize .. lütfen kendinizi üzüp küçük şeyleri stres yapmayın .. çözümü olan şeyler için kendinizi ve ilişkinizi yormayın .. herşey daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…