Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

selam kızlar nasılsınız bakalım 2 hafta kadar oldu girmeyeli nete kavuşamadım henüz arkadaşlardayım az giriyim dedim geçmişe bakamadım yeni gelen gelin adaylarımız var heralde hoşgelmişler :)
en kısa zamanda netime kavuşunca geçmişi de okuyup tekrardan kavuşucam buraya inşallah şimdilik görüşmek üzere :)

canım burda tanıştığımızdan beri seni mutlu gördüğümü neredeyse hiç hatırlayamıyorum sence de bu böyle mi ? önceden beri böylemiydin yoksa nişanlanınca mı oldu ?

hımm... güzel soru...
hep böylemiydim?
evde çok oturunca oluyor olabilirim canım.
Doğum kontrol hapı kullanıyorum kistlerim için doktorum da bugün yan etki yapabilececğini söyledi.
Bir de yeni iş açma süreci sancılı oldu v.s
sanırım ondan oldu.
Biraz daha gözlemle bakalım beni ilkaycım.
Dengesiz bir ruh halim var sanırım.
Şuan iyi gibiyim.

Canım kıyamam sana çok takma belki de iş stresinden dolayı yanına gelemiyordur gergindir. Umarım her şey yoluna girer canım

yeni dükkan açtığı için canım işi çoktu...
Gidip gördüm bugün çok yorgun gözüküyordu.
Teşekkür ederim canım.

Evet canım gel bekliyoruz senii...:)

Hoşgeldinn canımm...
Nasıl geçiyor nişan sürecin? :)

teşekkür ederim canımm hoşbuldumm...
yaa benimki biraz sıkıntılı geçiyo nişanlım zor bi insan, ve sanırım evlilikten de korkmaya başladı o yüzden saçma şeylerden tartşıyoruz hem öyle böyle değil.. geçen gün yüzde yüz haklıyken öyle birşeyle suçladı beni öyle şeyler söyledi ki arkadaşları da yanımızdaydı oğlum sen manyaksın kızın bi suçu yok ki demelerine rağmen kesinlikle beni haksız yere yerden yere vurdu ertesi günde ayrlmak istediğini söyledi hemen o gün tekrar barıştık ama ben de bi güvensizlik başladı.. bu ara o yüzden canım sıkkın ve çok da iyi geçmiyo son bi haftadır nişanlılık dönemim...

o tartışmalar bizdede oluyor canım.
ikimizde gergin insanlar olduğumuz için birbirimize giriyoruz.
birsüre sonra sıkıcı oluyor açıkçası.
Nişanlının herkesin içinde öyle davranması da hoş olmamış.
yüzyüze konuşman lazım bunu. neden böyle oluyor diye?
Sevgiliyken nasıldı aranız?

iyiyim canım düğün tarihim kesinleşti 4 kasım 2 aydan az zaman kaldı yani herşeyi yetiştirmeye çalışacam

evlilik nasıl gidiyor

sevindim canım yetiştiği kadarını yaparsın canım sıkma canını .. herşeyi tam olmayabiliyor insanın düğünden sonra halledersin eksiklerini stres yapmaya değmiyor inan .. sen düğüne hazır ol yeter geride kalan herşey düğün sonrasında da tamamlanabilir

evlilik iyi gidiyor canım alışmaya çalışıyorum ev işlerine, yemek yapmaya ..

temizlik ve çamaşırda sıkıntı yokta inşallah mutfakta biraz daha zaman geçirmem gerekiyor sadece pazarları çalışmıyorum o da bu alışma sürecini biraz geciktiriyor :26:

senin eksiklerin neler tatlım ?

ben iyiyim canım inşallah sende iyisindir bir an önce aramıza tekrar katılmanı istiyorum

Hoşgeldin canım üzülme sakın herşey olacağına varır iyi düşün küçücük bir olayda ayrılmak isteyen biri seni üzmek istemem ama yine aynı şeyi tekrarlamak isteyebilir dikkatli ol ve karşına alıp güzel güzel konuşmayı dene umarım her şey yoluna girer.... Sıkıldığında gel buraya paylaş bizimle üzme kendini...

hayır canım dengesiz değil kesinlikle .. duygularını sınırda yaşıyorsun gibi geliyor ufak bir tartışmanızdan sonra sanki çöküntü yaşıyorsun .. bunun sebebi dediğin gibi evde oturman olabilir .. kafan sadece nişanlına, en son ne zaman aradığına, aradığında nasıl bir ses tonuyla konuştuğuna, ne söyleyip neye sinirlendiğine odaklanıp çok sık bunları düşünüyor olabilirsin .. şimdilik sana birşey söyleyip seni etkilemek istemiyorum .. yazlıktan döndüğünüzde ve nişanlınla görüşmeye başladığınızda tekrar bakalım durumuna

ya üzülme olu arada öle şeyler belki canı başka şeye sıkılmıştır sana denk gelmiştir ama arkadaşlarının yanında öle davranması hiç şık değil.Benim nişanlımada ne oluyorsa annesi yengesi abisi olunca dikleşmeye başlıyor ama ben tavrımı koyuyorum onu karşıma alıp konuştum bir sıkıntın olursa yada hoşuna gitmeyen bir davranış can sıkan birşey bunu bana yalnızken anlatacaksın konuşacağız ailenin yanında değil diye...Sende konuş ama tabiki ayrılacak uzlaşılamayacak mevzu da değil..

Kesinlikle katılıyorum insan helede bayanlar evde aklınca ve yapacak bişeyleri olmayınca direk karşı tarafa sarıyorsun o an ilgilensişn ruhumu okşasın diyosun belki ama o an ya karşı taraf o modda olmuyo ya işi oluyor ama sen o zaman koparıyorsun curcunayı..sen şöylesinde böylesinde oluyor bu tartışmalar ben bunu yazıyor olmama rağmen farkında olmama rağmen bugün evde kalsam bir hafta 4.günü aynı şeyi yaparım:))))))

bende sevgiliyken ki durumunuzu merak ediyorum canım? o zamanda zormuydu yoksa nişandan sonra aileler işin içine girince birşeyler ciddi bir hal alınca mı senin tabirinle zor bir insan oldu ?

birde o ayrılmak istedikten sonra nasıl barıştınız özel değilse ben onu da merak ettim :26: anlatmak istemezsen bu şekilde de yardımcı olmaya çalışırız arkadaşlarla

evet canım ben üniversitedeyken yaz tatillerinde memlekete döndüğümde sevgilime (artık eşim) neler çektirirdim ve kendime de çektirirdim ağlardım geceleri falan bana eskisi gibi değilsin ilgilenmiyorsun derdim oysa eskisi gibi olmayan benim evde boş oturuyorum çünkü yazık o akşama kadar çalışıyordu akşamda yorgun olduğundan pek mesajlaşmak istemiyordu bende koparıyordum kavgayı

istanbula okula dönünce bu duygularım gidiyordu

kızlar ya nişanlımla geçen tartıştım hala tavır yapıyorum doğrumu yanlış mı bilemedim fikirlerinizi bekliyorum...Şimdi biz 4 yıldır birlikteyiz flörtken kullandığı eski hattını çeşitli sebeplarle değiştik o eski hat duruyordu en son geçen sene babası kullanmıştı.Ben geçen gece rehberimdeki gereksi numaraları silerken o numaraya denk geldim bir anda arayasım geldi aradım.hat hala kapanmamış ve başka bir operatöre geçirilmiş kendine sordum evet hayatım hat kapanmasın diye ben onu sürekli değişiyorum operatörleri ama kimse kullanmıyo dedi..Benden saklıyorsun dürüst ol falan deyince paranoyak mısın psikoloğa git dedi...ÇOOooook üzüldüm kırıldım incindim ona yazdım konuşma benimle diye hatasını anladı özür falan diledi hattı kapattıracağım sen üzülme falan dedi.Dün gece konuştuk ben ona haklıyım dedim çünkü bana söylemeden o hattı bir şekilde hala açık tutuyorsun sende benim öle bir durumum olsa aynı lafları söyler şüphe duyardın dedim o da hak verdi bu konuyu kapattık ama ben psikoloğa git paranoyak falan laflarına çok kırıldım defalarca özür dilemesine rağmen hala soğuk davranıyorum..Ben mi abartıyorum sizce dışarıdan bir göze ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…