Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Bana diyor sen şanslısın ailen başında maddi durumun iyi diyor.
Sen şansızmısın dedim?
Herkes dükkan açıcaksın diye seferber oldu. Para yolladı babaannesi, halası...
Hatta yazık köydeki 80 yaşındaki dedesi maaşını teminat gösterip kredi çekmiş torununa yollasın diye.
Sen de şanslısın dedim. Hayatta yalnız değilsin.
Ama o ne yazıkki farkında değil. tek odaklandığı şey parası olmadığı.

Son düzenleme:
Ne biliyim arada böyle oluyorum canım...
Göremiyorum, az konuşuyoruz.
Ne biliyim belki ondan heyecanım yok.

görmeden sadece sesini duyarakta heyecanın olabilir canım .. az konuşun ama daha sakin konuşsanız .. evet nişanlın hemen parlıyor ama biraz sende öylesin gibi geldi bana :26:

önündeki belirsizlik senin heyecanını almış bence .. ama şu da var ki sevdiğinlesin .. nişanlısın .. aranızda şuan için sadece 1 saat mesafe var .. 3 hafta sonra aynı şehirde olacaksınız .. yani çözülemeyecek bir engeliniz yok tatlım sadece bekleyeceksiniz düğün tarihinizi .. o tarihe kadar birbirinizi doya doya yaşasanız .. ne bileyim haftada bir gün sadece birbirinizi ayırsanız .. olmuyorsa yarım gün.. işle,düğünle ilgili değilde eğlenerek geçirseniz olmaz mı :26:

tabi ki aranızdaki iletişimi, yaşadığınız şartları tam olarak bilemiyorum canım :26:

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Bende size mutluluklar dilerim.
Nişanlımın taktir etmeyi bilmediğini düşünüyorum ben.
Hiçbirşeyin farkında olduğunu da sanmıyorum.
Bu onun huyu. annesine de bişey anlatırken eğer anlamassa bir anda sinirleniyor.
Ama bana bağıramaz. Yoksa tepkim çok sert olur.
Arada oluyor böyle şeyler işte canım. Ben konuştum onunla yüzyüze.
yapmıycam dedi. yaparsa da dediğim gibi tepkim sert olur.

Dediğin gibi belirsizlikten olmuş olabilir canım.
Pazar günü de çalışmak istediğini söyledi bana.
Teyzesi de öyle demiş.
Bazı akşamlar görebiliriz belki birbirimizi.
Umarım İzmire dönünce herşey düzelir.

olsun akşamları görüşün sizde .. yeterki ortak bir karar verip birlikte birşeyler yapın canım .. o parayı sorun ediyor tabiki sonuçta para olmadığı için seninle evliliği ertelemek zorunda kaldı eminim oda çok üzülüyordur ki onun yaşadığı tek duygu üzüntü değildir eminim yetersizlik duygusu da vardır ve ağır basıyordur bir erkek olarak ..

haklısın elindekilerin kıymetinin farkında değil o zaman baksana herkes dükkan açabilmesi için seferber olmuş ama farkınadana varamıyor bu güzelliğin .. sen ona tatlı dille farkettir .. eğer yüzyüze iletişiminiz çok daha iyiyse mümkün olduğunca onunla ol canım ..

Evet yüzyüze iletişimimiz daha iyi canım.
1 haftadır gayet rahattık. Ben hastalanınca daha alıngan ve duygusal oluyorum kafamı takıyorum ona. evde yapıcak birşey olmadığı için. Birazdan bahçeye çıkıp nescafe içip kitap okıyım olmassa ilkaycım.
Bu olumsuz düşüncelerden bir süre uzaklaşmam gerek sanırım.

ne kadar boş vaktin olursa o kadar çok olumsuzları düşünürsün canım doğru

ne kadar boş vaktin olursa o kadar çok olumsuzları düşünürsün canım doğru

Ayy öyle oluyor canım yaa...
Haftaiçi denize falan gittim rahattı kafam.
Evde çok oturmak yaramıyor bana.
Sağol ilkaycım düşüncelerin için.
Biraz daha iyiyim sanki.

Ayy öyle oluyor canım yaa...
Haftaiçi denize falan gittim rahattı kafam.
Evde çok oturmak yaramıyor bana.
Sağol ilkaycım düşüncelerin için.
Biraz daha iyiyim sanki.

o zaman yapmayı sevdiğin şeyler yap evde yada arkadaşlarınla bir yerlere git canım
ama ben tahmin ediyorum ki izmire döndüğünde daha yoğun oluyorsundur .. o zaman daha iyi hissedersin kendini

o zaman yapmayı sevdiğin şeyler yap evde yada arkadaşlarınla bir yerlere git canım
ama ben tahmin ediyorum ki izmire döndüğünde daha yoğun oluyorsundur .. o zaman daha iyi hissedersin kendini

Evet o zaman bende pastaneye giderim haftanın 3 günü falan canım...
Ee daha çok dolaşıcak yer var. Nişanlımı özlediğimde yanına gidebilirim hemen. Birbirimize yakın oturuyoruz.
3 hafta daha idare etmem gerekicek...

işte sadece 3 hafta kaldı bu 3 haftayı da çok güzel değerlendirirsin kendine vakit ayırırsın .. saç bakımı, cilt bakımı oooohhh son kez yüzersin

odaların büyük olması güzel canım. perdeler uyucak sıkıntı yok o zaman, bir iki perde alırsın. evin ferah olması da çok iyi.
yeni evlisiniz huzurlu huzurlu oturursunuz ne güzel:) taşınmak zordur bilirim:/ benim babam asker olduğu için hep tayinimiz çıktı,
toplanmak zordur. ama sen uzun yıllar oturursun orada artık. evden eve nakliyatı bi araştır istersen tatlım. uygun fiyat yaparlarsa sen hiç uğraşmassın onlar halleder herşeyi

işte sadece 3 hafta kaldı bu 3 haftayı da çok güzel değerlendirirsin kendine vakit ayırırsın .. saç bakımı, cilt bakımı oooohhh son kez yüzersin

Teşekkürler ilkaycım güzel, olumlu düşüncelerin için.
Bugün kötü hissediyorum.
Cana da bunu söyledim ( nişanlım demek istemiyorum kızgınım)
Ama bana akşam telefon açmış salak saçma şakalar yapıyor.
Kuzeni çeşmeye kız arkadaşının yanına gitmiş.
Dedim bak millet ne güzel gidiyor görmeye. Eee onda para var diyor.
Dedim demek ilk sırada kız arkadaşı geliyor. Senin için ilk sırada ne var dedim?
İşim dedi gülerek...
İşte gelemem param yok falan dedi gene gülerek...
Duymak istediğim şeyler bunlar değildi. zaten ben ne zaman mutsuz günümde olsam onun en güzel günü o gün oluyor.
Sonra bana abartma takıldım sadece aşkım v.s yazmış.
Ruhumu kurtarıcam yazdım. Ruhun benim yazmış gülerek.
Benimle dalgamı geçiyor bu?
Diyorum ki 17 gündür görüşmüyoruz 1 saatlik mesafedeyiz.
Sen izmire gelince uğrarsın yanıma diyor. şimdi oraya gelcem gezme tozma parası olcak diyor.
Ben dedim merak etme ben sana para verdirmezdim.
Kendimi değersiz hissediyorum. Ne yapıcağım konusunda en küçük bir fikrim yok ama canım acıyor.

Hallettik çok şükür.
1 saat konuştuk telefonda. Herhalde sevmese 1 saat dil dökmezdi bana. :)
Keyfim yerine geldi...
Geçicek bu günler dedi. Dükkan açıcam çok iş var gerçekten dedi.
ömrümüzü senle beraber geçiricez dedi. Biraz daha sabret ben seni çok seviyorum dedi.
Bir de ilkaycım senin dediklerini dedi ordayken denize gir hava al ailenle geçir dönünce görüşememe gibi sorunumuz kalmıycak dedi.
Üstümden büyük bir yük kalktı.

ferahlık açısından şimdi oturduğum ev daha iyi canım aslında .. dolapları kapıları parkeleri bembeyaz .. ama dediğim gibi evin tek artısı bu .. çıkmak en mantıklısı göründü şuanda bize .. belki pişman oluruz bilemiyoruz tabiki ama iyi kötü bir karar verdik .. ekimin ilk haftası taşınıyoruz .. eşim araştırdı evden eve nakliyatı .. eşyaya göre değişiyor demiş adam 350-500 tl arasıymış.. uygun geldi bize .. annemde yardım eder ben yokken .. bende iş çıkışı hallederim kalanları ..

çok sevindim hallolmasına tatlım sakin sakin konuşunca herşey daha güzel oluyor
bu 3 haftayı sadece kendine ayır keyfine bak

çok sevindim hallolmasına tatlım sakin sakin konuşunca herşey daha güzel oluyor
bu 3 haftayı sadece kendine ayır keyfine bak

Çok teşekkür ederim canım. Öyle yapıyım.
Taşınmaya karar vermişsiniz. Hayırlı olsun.
Allah kolaylık versin canım...

Çok teşekkür ederim canım. Öyle yapıyım.
Taşınmaya karar vermişsiniz. Hayırlı olsun.
Allah kolaylık versin canım...

tabi ki öyle yap
evet tatlım taşınıyoruz bakalım ben bu eve yerleşip alışıncaya kadar kaç ay geçecek yaa bi yerleşemedik bi yere

tabi ki öyle yap
evet tatlım taşınıyoruz bakalım ben bu eve yerleşip alışıncaya kadar kaç ay geçecek yaa bi yerleşemedik bi yere

Göçebe kuşlar gibisiniz canım... :)
İçinize sinsin de sonuç önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…