- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.081
anladım canım. hayırlı olsun.
Sen iştemisin?
evet canım ama hiç işim yoktu bugün şu saate kadar burdaydım
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım. hayırlı olsun.
Sen iştemisin?
evet canım ama hiç işim yoktu bugün şu saate kadar burdaydım![]()
ben evlendim canım konunun eski takipçisiyim![]()
Hoşbulduk canım 3 Mart da nişanlandım nişanı evde aile arası yaptık ama çok kalabalıktı çok güzel geçti ufak tefek pürüzler çıkıyor ister istemez ama pek kulak asmadım düğünümde 8 Aralık da olacak hayırlısı ile sen hala nişanlı mısın yoksa evlendin mi?
Ben de 31 martta nişanlandım canım. Benim nişanım dışarıda oldu. 100 kişiydik. 100 kişiden daha az olmuyordu. canlı müzik ve yemek vardı. Aksilik olmadı hiç çok şükür.Ben çok heyecanlıydım sadece. :)
Ben nişanlıyım daha canım. Benim düğünüme daha zaman var. Sen aralıkta nikah mı düğün mü düşünüyorsun?
anladım canım...
Bende zaman geçiriyorum burda işte.
1 de uyandım zaten.
Daha denize giremiyorum ama yarına kısmet artık.
Bir yıkanıp paklanıp kendime gelmek istiyorum.
Hımm anladım canım tacrübelisin çok iyi aklıma takılan şeyler oldukça evlilikle ilgili rahatsız ederim artık : )
Ben de çok heyecanlıydım canım çok güzel geçti benimde evdeydik ama 50 kişi falan oldu yaklaşık. Düğün yapacağım salon tuttuk çalgılı çengili inşallah güzel geçer şu an çeyiz hazırlıkları devam ediyor alıyorum alıyorum bitmiyor sonu yok galiba :))
Ben de çok heyecanlıydım canım çok güzel geçti benimde evdeydik ama 50 kişi falan oldu yaklaşık. Düğün yapacağım salon tuttuk çalgılı çengili inşallah güzel geçer şu an çeyiz hazırlıkları devam ediyor alıyorum alıyorum bitmiyor sonu yok galiba :))
evet canım yarın bol bol yüzkeşke bende deniz kenarında olsam şimdi
![]()
aralığa kadar bitirirsin canım merak etme. :)
Düğün yapman iyi olmuş. bol bol eğlenirsin.
Benimki düğün istemiyordu ilk başta. Ben de dedim bir nikahla gelin gelmem.
Ben istiyorum düğün dedim. Kısmet artık bakalım. Hayırlısı ne zamansa o zaman olucak.
Bizimkinin de abisi istemeye gelmeden nikah yaparız herhalde değil mi demişti bana. Bende nişanlıma bpşuna istemeye gelmeyin ailem vermez bende senin içn mücalede etmem dedim sonra konusu bile açılmadı :)
Sıkıldım evde kaç gündür canım.
Biraz deniz havası almak bana iyi gelir diye düşünüyorum.
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak nışanlımla ilgili problemim var biz 2007 de konuşmaya başladık fakat anlaşamadık ayrıldık daha sonra tekrar barıştık 2009 dan beri konuşuyoruz en son Mart ayında nişanlandık ben onu çok seviyorum o da benş seviyor buna gerçekten inanıyorum ama nişanlım beni çok azarlıyor çok sinirli bunun önüne bir türlü geçemiyorum çevremdeki arkadaşlarımı bende uzaklaştırmaya çalışıyor sen iyi niyetlisin seni kullanıyolar diye uzaklaştırmaya çalışıyor.
Son olarak biz ev aldık aldığı eşyaları eve yerleştiriyoruz ama evde kimse yaşamıyor hafta sonu arkadaşları ile eve geçmiş oturmuşlar kola falan içmişler bende kızdım hiç hoş bir davranış değil olmaz dedim tartıştık sizce haklı mıyım? haksız mı?
arkadaşların hakkında böyle düşündürecek bir olay mı yaşadınız canım?
senin haberin olmadan evinize gitmesi hoş olmamış ama çokta kızılacak bir durum değil en azından benim için .. ama sizin aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum tabi belki de kızmakta haklısın ..
Bir süre aynı iş yerinde çalıştığımız için arkadaşlarımın hepsini tanıyor ve onların hareketlerine kızıyor bu yüzden de onlara tepki veriyor .
Ben onu hiç sıkmam rahattır her zaman ama haber vermeden gittiği için kızdım eminim oturma odasında sigara içtiler ve tüllerimde takılı ona kızdım gelin girecek o eve değil mi ama bunu düşünmesi lazım ve ben ona kızdığımda bana ne dedi biliyor musun. İşine geliyorsa dedi ve şimdi pişman bende cevaplamadan sustum konuyu kapattım çok zoruma gitti...![]()
hmm tüller takılıysa sigarada içildiyse kızmakta haklısın hele ki işine geliyorsa demesinde zaten haklısın
bi süre kırgın olduğunu belli et devam ettir tutumunu canım ..
hmm tüller takılıysa sigarada içildiyse kızmakta haklısın hele ki işine geliyorsa demesinde zaten haklısın
bi süre kırgın olduğunu belli et devam ettir tutumunu canım ..
ferahlık açısından şimdi oturduğum ev daha iyi canım aslında .. dolapları kapıları parkeleri bembeyaz .. ama dediğim gibi evin tek artısı bu .. çıkmak en mantıklısı göründü şuanda bize .. belki pişman oluruz bilemiyoruz tabiki ama iyi kötü bir karar verdik .. ekimin ilk haftası taşınıyoruz .. eşim araştırdı evden eve nakliyatı .. eşyaya göre değişiyor demiş adam 350-500 tl arasıymış.. uygun geldi bize .. annemde yardım eder ben yokken .. bende iş çıkışı hallederim kalanları ..