Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

işallah birgün bende sizler gibi nişanlanırım bu mutluluğu tadarım pek ümidim yok ama :(((

ilkay mutfakla aran nasıl taze gelin olarak :)) kışlıklar dolapta mı? ben bugün pek bir hevesliyim bir sürü şey yapasım var evde :1: yemek tarifi kitapları falan aldın mı?

mutfakla aram pek iyi değil annemin evinde yemek yapmadım evlendiğimden beride taze fasülye yaptım sadece :9: üniversitede yurtta kaldım o yüzden bilgim yok .. yemek kitabım var geçen yıl almıştım.. bir aydan beri sekreterim bi gazetenin kuponlarını biriktirivermiş; her bir yemek, tatlı, çorba tarifleri var resimli birde cd si var iyi oldu o da :9:

kışlıkları annem hazırlıyor ben ilgilenemiyorum 6 gün çalışıyorum akşam 7 ye kadar o yüzden :50:

benim istediğim beni beğenmedi :( beni beğenenleride ben istemedim işte öyle karışık bi durum :D geldik 28 yaşına ümidim azaldı kısacası

mutfakla aram pek iyi değil annemin evinde yemek yapmadım evlendiğimden beride taze fasülye yaptım sadece :9: üniversitede yurtta kaldım o yüzden bilgim yok .. yemek kitabım var geçen yıl almıştım.. bir aydan beri sekreterim bi gazetenin kuponlarını biriktirivermiş; her bir yemek, tatlı, çorba tarifleri var resimli birde cd si var iyi oldu o da :9:

kışlıkları annem hazırlıyor ben ilgilenemiyorum 6 gün çalışıyorum akşam 7 ye kadar o yüzden :50:

çok yorucu, bana haftasonu bile yetmiyor. yemek yapmayı öğrenmek çok zevkli geliyor bana :) elanur hakkında hayırlısı olsun. böyle ümitsiz konuştuğuna göre evlilik açısından gidişat iyi görünmüyor demek ki.. yine de bir kapı açılır, bir fırsat doğar kim bilir :)

planladığınız halde onun işi çıksaydı görüşemeseydiniz o zaman üzücü olurdu canım ama böyle olunca onunda yapabileceği birşey yokmuş zaten :31:

açılış günü yanında olabilirsin canım eğer şartlar müsaitse :34:

bi an önce izmire dönmeye bak annenleri alıp :9:

aşkını yaşa :16:

Valla anca havalar kötüleşince dönebilicez.
Açılış yapmıycak herhalde canım. Yapsa giderdim tabiki.
Dün birşey sordum gerginleşti bir anda. Dediğimi yanlış anladı v.s
Bende sinirlendim hadi eyvallah dedim kapattım telefonu çat diye.
Sonra aradı 10 dk sonra ne zaman yüzüme kapatmamayı öğreniceksin dedi ben de sen konuşmayı öğrendiğin zaman dedim.
Sonra alttan alıyor yok beni özlemiş yok bizim de zamanı gelince bir çocuğumuz olsunmuş. bilmem ne.
Ama ben kızdımmı anında düzelemem.Nedense içimde ona karşı bir kızgınlık var.

benim istediğim beni beğenmedi :( beni beğenenleride ben istemedim işte öyle karışık bi durum :D geldik 28 yaşına ümidim azaldı kısacası

bende senden 2 yaş büyüğüm canım. 5 aydır nişanlıyım.
Umudunu kaybetme. Bende kimseyi içime sindiremiyordum.
Sen istedikten sonra herşey olurr...
Önemli olan huzurlu ve mutlu olmak.

çok yorucu, bana haftasonu bile yetmiyor. yemek yapmayı öğrenmek çok zevkli geliyor bana :) elanur hakkında hayırlısı olsun. böyle ümitsiz konuştuğuna göre evlilik açısından gidişat iyi görünmüyor demek ki.. yine de bir kapı açılır, bir fırsat doğar kim bilir :)

yetmez herhalde canım yaa .. haftasonu ev işi yemek yapamam ben eşim istemiyor biz pazar günü gezmeleri, piknikleri, mangal yakmaları pek severiz evde oturmayız :32:

akşam işten gelince ne yaparsam o .. artık pratik şeyleri araştırmaya başladım ben dolabın dondurucusuna ne atabilirim mesela işten gelince hemen pişirebileceğim kk' daki yemek topiklerine de takılır oldum :8:

Valla anca havalar kötüleşince dönebilicez.
Açılış yapmıycak herhalde canım. Yapsa giderdim tabiki.
Dün birşey sordum gerginleşti bir anda. Dediğimi yanlış anladı v.s
Bende sinirlendim hadi eyvallah dedim kapattım telefonu çat diye.
Sonra aradı 10 dk sonra ne zaman yüzüme kapatmamayı öğreniceksin dedi ben de sen konuşmayı öğrendiğin zaman dedim.
Sonra alttan alıyor yok beni özlemiş yok bizim de zamanı gelince bir çocuğumuz olsunmuş. bilmem ne.
Ama ben kızdımmı anında düzelemem.Nedense içimde ona karşı bir kızgınlık var.

böyle eyvallah demelere telefonu yüzüne kapatmalar seninkinde işe yarıyor demek ki canım baksana geri arayıp özür dilemiş ..
benimkine böyle şeyler yapsam asla onu bir daha göremezdim:26: her insan farklı tepkiler veriyor aynı olaya ..
sen içinde anlatmak istediğin şeyi anlatamadın o yüzden mi kızgınlık var hala acaba :26:

tuğçee bu tarz durumlar çok sık oluyorsa, nişanlınla aranda iletişim problemi var gibi :26: mesleğim gereği iletişimi önemsiyorum... halletmek için bir çabaya girersiniz umarım. iki insan bir araya gelmiş, mutlu olsun isterim :(

Son düzenleme:

ismail yk geldi aklıma :9:

neyse, bence tatlım sen bizim "aşk mıknatısı" videomuzu izlemelisin bence tam senlik dimi tuğçe :9:

böyle eyvallah demelere telefonu yüzüne kapatmalar seninkinde işe yarıyor demek ki canım baksana geri arayıp özür dilemiş ..
benimkine böyle şeyler yapsam asla onu bir daha göremezdim:26: her insan farklı tepkiler veriyor aynı olaya ..
sen içinde anlatmak istediğin şeyi anlatamadın o yüzden mi kızgınlık var hala acaba :26:

Beni kızdırınca çok bende kapatıyorum canım. Yoksa çok kötü sözler çıkıcak ağzımdan. Sinirlenirim.
Belkide benle yeterince ilgilenmediğini düşündüğüm için, gelmediği için kızgın olabilirim.
Bir de onun suçu değil ama evlilik tarihim geciktiği için ve belirsiz olduğu için içimde sanki o beni kandırmış gibi bir his var.

tuğçee bu tarz durumlar çok sık oluyorsa, nişanlınla aranda iletişim problemi var gibi :26: mesleğim gereği iletişimi önemsiyorum... halletmek için bir çabaya girersin umarım. iki insan bir araya gelmiş, mutlu olsun isterim :(

Beni anlamadan dinlemeden hemen kızıyor bütün neşemi kaçırıyor.
bu onun huyu. Ben onu uyardım. yapmıyordu bayramdan beri.

Beni kızdırınca çok bende kapatıyorum canım. Yoksa çok kötü sözler çıkıcak ağzımdan. Sinirlenirim.
Belkide benle yeterince ilgilenmediğini düşündüğüm için, gelmediği için kızgın olabilirim.
Bir de onun suçu değil ama evlilik tarihim geciktiği için ve belirsiz olduğu için içimde sanki o beni kandırmış gibi bir his var.

dediğin gibi onun suçu değil düğün tarihinin ertelenmesi tatlım .. o da üzgündür bu konuda .. maddi durumu şöyle eline alsın en kısa zamanda tarihini belirlersiniz ..o zaman çok daha mutlu olursun .. ama bu günlerini böyle mutsuz heyecansız geçirmesen .. içinde hep bir melankoli var bana öyle geliyor yani :26:

Her gün param yok lafları...
Tamam yoksa yok sıkıldım yanii...
Dün alışveriş etmişler kayınvalidemin pastanesi için. iki kız kardeş işletiyorlar.
Bütün parayı ben ödedim dedi. Ben de ortak dükkan değilmi orası ortaklaşa ödemedinizmi dedim?
Bana diyor ki;
Benim durumum çok kötü param yok sen ben anlamıyorsun. Bu soruyu nasıl sorarsın bilmemne.
Ne alakası var anlıyamadım.

dediğin gibi onun suçu değil düğün tarihinin ertelenmesi tatlım .. o da üzgündür bu konuda .. maddi durumu şöyle eline alsın en kısa zamanda tarihini belirlersiniz ..o zaman çok daha mutlu olursun .. ama bu günlerini böyle mutsuz heyecansız geçirmesen .. içinde hep bir melankoli var bana öyle geliyor yani :26:

Ne biliyim arada böyle oluyorum canım...
Göremiyorum, az konuşuyoruz.
Ne biliyim belki ondan heyecanım yok.

Beni anlamadan dinlemeden hemen kızıyor bütün neşemi kaçırıyor.
bu onun huyu. Ben onu uyardım. yapmıyordu bayramdan beri.

uyardın mı yoksa bu konuda konuştun mu, onun fikirleri neler hemen kızmasındaki? konuşmak daha iyi uyarmaktan. ama huyu diyorsan sık sık yapıyor demek ki, alışkanlık haline getirmiş. alışkanlıkları değiştirmek biraz zor :50: ama isterse olur tabi ki :) umarım nişanlın dönüp kendine bakar, etkilerini fark eder ve bu huyunu daha iyisiyle değiştirir.

mutluluklar diliyorum :) çook mutlu huzurlu olun...

Back