- 14 Aralık 2008
- 5.297
- 122
- 173
- Konu Sahibi çikolatagelin
-
Allah sabır versin. sevginiz daim olsun. uzak şehirler dahada zor yaa. Askerlik falanmı giriyor araya.? ya kızlar maddi imkanlar sınırlıysa beklenmeli mi? Aceleye gerek yok mu? allah yuva kurana yardım eder sözü ne kadar inanadırıcı geliyor.? Bence borçlu evlenilip evlendikten sonra halledilebilir. Yanılıyor muyum? Öfff ev kurmak çok zor ya,?benneyaptımki
Ben su gibi anne baba diyorum fakattt öz anne babamın yanında sap kesiliyorum
çok soğukkanlı oluyorum.. o cıvıl cıvıl ben gidiyor yerine resmi bi kız geliyor.. çekiniyorum ikili
oynuyormuş gibide olmak istemiyorum.. mirmirmirmir
:1hug: kıyamam ben sana. sebeplerini okuyamadım ama allah en kısa zamanda senide kavuştursun sevdiceğine canım.
Ben su gibi anne baba diyorum fakattt öz anne babamın yanında sap kesiliyorum
çok soğukkanlı oluyorum.. o cıvıl cıvıl ben gidiyor yerine resmi bi kız geliyor.. çekiniyorum ikili
oynuyormuş gibide olmak istemiyorum.. mirmirmirmir
günaydın a.s.
benimde dügünüm temmuzun son haftası yada agustosun ilk haftası gibi düşünüyoruz :asigim:
bakalım kısmet hayırlısı olsun inş :1rolleyes:
kız aynı zamanda mı evlencez ne? Bizde temmuz 3 gibi düşünüyoruz.Bakalım kısmet. herşey hazırmı sizin. Eşyalar falan. Biz geçen hafta beyaz eşya baktık. bu hafta almayı düşünüyoz. Siz ne marka aldınız ya. okumadığım forum kalmadı. simens bosch arası gidip geliyoruz. Galiba simens olcak.
,
Peş peşe alıntı nasıl yapıosunuz ya beceremedim.
a. slm cnm hg hayırlısı az kalmıs a.s.
cnm arkdşm nasılsın hayırlısı olsun inş hepimizin ki :1hug:
özlemişim seni yerimseniben
canım benim hadi hayırlısı bakalım yok biz henüz eşya filan almadık ailesi alıcakmış beyaz eşyaya bakmaya başlamışlar onlar trabzonda yaşıyolar nişanlımda okuyo son senemiz bu sene okul bitipte bi işe girince hepsini alıcaz evi tuttuktan sonra tabi biz o şekilde planladık yani öyle işte canım
Hayırlısı güzelim. Bakalım bu hafta sonu alcaz eşyaları inşallah.Bir an önce borçları bitirelim diye başlamak istiyorum. 2010da ögrenim kredileri geri ödemesi başlıyor ozamana kadar borç kalmasın diye ugraşıyoruz. trabzona mı gelin gidiyorssun?
canım eşya fiyatları nasıl baktınız mı hiç?
Hayırlısı güzelim. Bakalım bu hafta sonu alcaz eşyaları inşallah.Bir an önce borçları bitirelim diye başlamak istiyorum. 2010da ögrenim kredileri geri ödemesi başlıyor ozamana kadar borç kalmasın diye ugraşıyoruz. trabzona mı gelin gidiyorssun?
selam kızlar burayı yeni gördüm.. keşke kampanyaları takip etseydiniz biz vestelden aldık buzdolabı çamaşır makinası bulaşık mak. lcd tv hepsi 3 bin liraya bi fırınım eksik benimde beyaz eşyalardan
merhabalar kızlar...
ben beyaz eşya konusunda siemens ve bosch arasında kararsızdım. nişanlım tanıdık beyaz eşyacı buldu siemens, 4 parça eşyayı peşin 3000 liraya aldık şubat ayında ( mini fırın,buzdolabı, 6kg çamaşır makinesi,bulaşık makinası )
şimdi de kdv indirimi var galiba takip etmek lazım böyle şeyleria.s
Allah hepinize aldıklarınızı iyi günlerde kullanmayı nasip etsin kızlar:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?