- 7 Ocak 2009
- 7.072
- 11.478
- 773
- 34
- Konu Sahibi çikolatagelin
-
hoş bulduk kızlar. Ya uzun süre nişanlı olmak sorun olmuyor mu ? Benimde belli degil düğün ama temmuz gibi düşünüyoruz. Tabi salon bulabilirsek :):) Nasıl gidiyor kızlar çeyiz işleri. ?
selam kızlar bende geldim aranıza banada 2 yıl olacak nerdeyse bizde temmuzun ilk haftaları gibi yapıcaz düğünümüzü hayırlısıya uzun süre nişanlı kalmak çok zor o kadar alışmışımki beklemey şimdibile hiç az kalmamış geliyo bana
a. slm cnm hg hayırlısı az kalmıs a.s.selam kızlar bende geldim aranıza banada 2 yıl olacak nerdeyse bizde temmuzun ilk haftaları gibi yapıcaz düğünümüzü hayırlısıya uzun süre nişanlı kalmak çok zor o kadar alışmışımki beklemey şimdibile hiç az kalmamış geliyo bana
hoşgeldin canım temmuzun ilk haftası demek hayırlı olsun
benimde temmuzda inş...
canım ben mecburen bekliycem 10.10.2010 düşünüyoruz inşallah valla benim ceyizleri annem sağolsun yaptı kayınvalidedmde nişanda baya bişeyler getirdi yeter zaten bi halt bilmiom:jeyyar:
selam kızlar bende geldim aranıza banada 2 yıl olacak nerdeyse bizde temmuzun ilk haftaları gibi yapıcaz düğünümüzü hayırlısıya uzun süre nişanlı kalmak çok zor o kadar alışmışımki beklemey şimdibile hiç az kalmamış geliyo bana
oo temmuzda baya düğünümüz var yani hepinize mutluluklar canlarım anam ben burda tek mi kalcam yaaabenneyaptımki
hmmm ben de 2007 ekimde nişanlandım
nişanlılık güzel de biz farklı şehirlerde oturdugumuz için pek guzellıgını goremıyoruz malesef:çok üzgünüm:
kavusmamız 2010 haziran gibi
Allah sabır versin. sevginiz daim olsun. uzak şehirler dahada zor yaa. Askerlik falanmı giriyor araya.? ya kızlar maddi imkanlar sınırlıysa beklenmeli mi? Aceleye gerek yok mu? allah yuva kurana yardım eder sözü ne kadar inanadırıcı geliyor.? Bence borçlu evlenilip evlendikten sonra halledilebilir. Yanılıyor muyum? Öfff ev kurmak çok zor ya,?benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?