Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onların adetinde yok demekki . sadece sizin adetiniz olmaz. siz arayıp sordunuz mu sizin adetlerde damada ne almam gerekiyor diye ?
YeniSaygidan falan degil. Tepki gosterip is bozulacak diye korkunuzdsn baska birsey degil. Bilezik almasinlar bakalim ben o zaman gorurum saygiyi.
baslık parası gelının aılesıne kalır takılan takılar gelın ve damat ıcın ıkısının gelecegı ıcın yatırım ıcın takılır. farkı bubiri bana bu düğün harici takı isteklerinin başlık parasından ne farkı var anlatabilir mi?
yukarıda da yazılmış. iş öyle bir noktaya geliyor ki, gelin artık erkeğin ailesinin malı görülmeye başlanıyor bu aşırı maddi beklentiler yüzünden. ondan sonra gelsin aile şiddetler gitsin boşanmalar...
evet soruyor ve yapıyoruz
karı koca sayılıyoruz bız evlılık aktini gerceklestırıyoruz . bu resmı bı olay.karı koca sayılmak ıcın ılla aynı ev gecerlı deıl.buna katılamıyorum af buyrun.
neymiş onların adetinde ? şimdi geldiklerinde ne yapmanız gerekiyormuş merak ettim gerçekten .evet soruyor ve yapıyoruz
Normalde nisanli kiza bayramda giyecek biseyler alinir ama sizde nikahta olacakmis. Bilezik olmasa bile biseyler takilmasi gerekir bencede.
Bu arada birakin bu adetleri diyenleri anlamiyorum.
Abartildiginda bende kiziyorum ama boylesi adetlerde guzel seyler.
Zaten hep birakin yahu diyerek eski geleneklerimizi unutuyoruz. Bari bir kac adet kalsin ..
neymiş onların adetinde ? şimdi geldiklerinde ne yapmanız gerekiyormuş merak ettim gerçekten .
onlar da size nikahta altın takarlar bence . böyle dolduruşlara gelme gerçekten . yıpratma kendini . çok istiyorsan tekrar sor adetlerini sonra söyle nişanlına bizde de böyle bir adet var diye. ama bence isteyince hediye olmaktan çıkıyor o . tabi kendi bileceğin iş .adetlerı yokmuş ama bız nıkah kıyafetını aldık nısanlıma sorup ve tam altın takacağız nıkahta.