• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

mlsssn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
17
4
3
Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?

Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
kendini kandırmaya devam etmelisin:)

Evli çift gibi derken ? Ciddi olsa nişanlı olmazdı sende metresliği bırak yuva yıkanın yuvası olmaz
ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca

peki ben kendimi kandırıyorsam o neden bu yaz tatilinde yanıma gelip ailemle tanıştı? ben çağırmadığım halde hem de
madem ailenin yanına geldi neden o kızdan ayrılmıyo o zaman?ayrıca senın aılen adamın nişanlı oldugunu bilseler eve alırlarmıydı acaba?bugun ona yapan aynı şeyı yarında sana yapar:)

bir seçim yapmasını söyle...emin ol onu seçecektir...
belki de ama evlense de beni unutamayacağına eminim,arkadaşlarıyla bile çk az görüşüyor çok sosyal olduğu halde benle vakt geçirmeyi tercih ediyr

madem ailenin yanına geldi neden o kızdan ayrılmıyo o zaman?ayrıca senın aılen adamın nişanlı oldugunu bilseler eve alırlarmıydı acaba?bugun ona yapan aynı şeyı yarında sana yapar:)
ailemle arkadaşım olarak tanıştırdım zten nişanlanmayacak olsa sevgilim derdim tabi... bana boşanıcağımı biliyorum ama evlenmem lazm diyo bilmiyorum soramıyorum

ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca

Aradığı an nişanlı adam ile işinin olmayacağını söyleyeceksin karı koca gibi takılmayacaksın hem o da rengini eder böylece

o adam nişanlısıyla evlenecek sende başka kısmet beklicen mecburen..kızın o adam seni alacak olsa öteki kızla niye nişanlansın akıllı ol biraz...evlendiğinin ertesi günü caddeye kız tavlamaya çıkanları biliyorum ben o seni kandırıyor ama sen kendini kandırma bence. öyle adamdan hayır gelmez.

Eger seni bu kadar cok seviyorsa o yuzugu atardi, ayrica senin gibi insanlari hic anlamiyorum nisanli oldugunu bile bile nasil gorusursun bu kadar basit olmayin bence.

tatlım evli çift gibiyseniz yani kastettiğin sanırım birliktelik. nişanlısıyla bazı şeyleri yaşamadıysa sadece o sebepten bile onu seçebilir. erkeklerin ilgisi en az %50 azalıyo. bak daha gençsin git düzgün birini bul o adam nişanlısı olan şahıs eşi olduğunda onu da aldatacak emin ol

tatlım evli çift gibiyseniz yani kastettiğin sanırım birliktelik. nişanlısıyla bazı şeyleri yaşamadıysa sadece o sebepten bile onu seçebilir. erkeklerin ilgisi en az %50 azalıyo. bak daha gençsin git düzgün birini bul o adam nişanlısı olan şahıs eşi olduğunda onu da aldatacak emin ol
haklısın yani benim kalbim başka beynim başka soyluo zaten ...ama sadece mantık vaktim gelmiş zamanla da her şey iyileşir.ayrıca yüzüğünü bi kere bile takan biri değil gerçekten ileri de de sorunlu bi eş olur belki ...ama mutlu olur inşallah

sen o adam için bişey ifade etmiyosun yani kabullen ve hemen hayatından çıkar. sana zarar vermekten başka işe

tam dayaklık bu kız de mi arkadaş yaww :))))
Ayrı bir fantazi midir nedir anlamıyorum. Birde seviyorum o da beni seviyor evli gibiyiz demiş ne olacaktı ki başka? Bizim buralarda bu duruma başka birşey derlerde demeyeyim şimdi!!

ayrıca hayır evli gibi derken her an her zaman beraber vakit geçirmek yemek yemek gezmekden bahsediorm zaten ben bunu nişanlısı ile yapmadı mı yaptı mı bilmiorm

Back