Nişanlanmış…

Kendinde nişanlanmışsım zaten bu neyin draması?
Sen nişanlına da aşık falan da değilsin muhtemelen. Öyle olsan şu konuyu açmaya bile gerek duymazsin. Rol yapıyor, nasil 2 sene de başkasını buldu falan. Rol yapmıyordur kafasına göre birini bulmuştur belki de. Bunları artık senin düşünmemen lazım.

Konuda annnene üzüldüm sadece.

Son düzenleme:
İrmik sen bizi nişanlandım diye kandırıyo musun? Daha önce çok yalan söyledin bize yine söylesen şaşırmam. Çünkü sen her şeyle ilgili konu açan insansın. Arkadaşlarınla gideceğin yerin kahvaltısının pahalı olmasıyla ilgili bile konun var. Ama nişanlınla ilgili hiçbir konun yok, hiçbir bilgi yok. Sadece böyle bir adam olduğunu söylüyorsun. Ama adamdan hiç bahsetmiyorsun. Aksine konularda hala eski ilişkini anlatıyorsun. Artık burdaki üyeler sussun diye sallıyor olabilir misin?

Ben ondan önce nişanlandım zaten 2 ay oldu ben belirttim zaten ben ona hiç bir zaman evlenmem demedim bu lafları belirten ağlayan kendisiydi
Erkeklerin yüksek duygular yaşarken söyledikleri sözleri fazla ciddiye almayacaksın. Benim de eşimden önceki sevgilim ben ondan ayrılınca ayıldı bayıldı, yemek yiyemedi serum taktırmak zorunda kaldı, ailesine kadar beni arayıp konuştular, bana 8-9 ay kesintisiz yalvardı her yerden ulaşmaya çalıştı. Ta ki sevgilim olana kadar. Ben ömrümün sonuna kadar seni bekleyeceğimler, benim elim senden başkasını tutamazlar, ben başkasına meleğim diyememler daha neler neler. Ki bu süreçte yaşadığı ağır travmaları da yazdım üstte. Psikolojik tedavi de dahil buna. Bu süreçlerden 1,5 yıl sonra sevgilisi oldu sanırım 2,5-3 yıl içinde de evlenmiş oldu Demem o ki evlenmeseydi o evlenmezdi intihar tehdidiyle bile beni manipüle etmeye çalıştı.

52 günde evlenmekte ne bileyim o kadar hızlı oluyor mu bu işler?

O şoku yaşıyorum işte hayırlısı iyilik diyorum olmamış ama çok sahte geliyor artık insan kimsenin lafına inanmıyor güvenmiyor
hanımefendi siz o şoku yaşamıyorsunuz 12 günde nişanlandı benimki, 2 senede değil.

Sizin emekleriniz, verdiğiniz zaman apayrı acınız büyük olabilir.
ama yanındakiyle ölür aklınızdakiyle yaşlanırsınız olayını da yanınızdakine yaşatmamaya dikkat edin.
Sabır dilerim.

52 günde evlenmekte ne bileyim o kadar hızlı oluyor mu bu işler?
aşkından değil de o an yaşadıklarımdan hayatımın en tuhaf zor günleriydi.
Doğuluydu. ailem beni evlendirecek ama hemen değil dedi
12 gün sürdü...
akrabayla mı dedim
uzak akraba dedi, dayısının kızı çıktı iyi ki yakın değilmiş

Yakın akraba olsa nasıl olurdu acaba

Kimse için değişmeyin, kimse için kendinizden ve değer yargılarınızdan taviz vermeyin. Sizi seven ve sizinle olmak isteyen sizi olduğunuz gibi kabul eder. Kendinizden taviz verirseniz, kendinize saygınızı kaybedersiniz, kendisine saygı duymayanı ve sevmeyeni kimse sevmez ve saygı duymaz.

Kimse vazgeçilmez değildir, en havari yaşlarda söylediklerine takılmayın. Zararın neresinden dönerseniz kârdır, evlenmek gibi bir hata da yapabilirdiniz. Hayatınıza bakın, her şeyi didiklemeyin, dramaya bağlamayın. Hayat devam ediyor.

Yakın akraba olsa nasıl olurdu acaba
kız kardeşi falan heralde töbeee

bir de diyor ki hemen evlendirmiyorlar. 12. gün nişanlıydı adam ya
ve bir hafta önce ayrılmak istedim asla izin vermedi.

o hafta da köye gideyim mi dayım dedem çağırıyor diye defalarca bana sordu bakın DEFALARCA
işten izin alabiliyorsa gitmek istiyorsan git tabii ki dedim 30 yaşında adama ben mi karışacağım
ellerimle evlenmeye göndermişim

Valla Allah kurtarmış kardeşim. Gelenekselci bir herifle asla mutlu olamazdın. Ayriyeten eğitimsiz herhalde. Ne mezunu ne iş yapıyordu

Aynen rol yapıyor çünkü seni seviyor çünkü sana aşık
Ya kendini şu kadar önemseyenlere bayılıyorum. Eski sevgililerinin mutlu olduğuna asla inanmak istemiyorlar
Halbuki insan sadece bir kere sevmez öyle olsa ilk sevgiliden ayrıldı diye dünya üzerinde insan kalmazdı heralde İnsan işte hem unutulmaz olmak istiyor hem ölümsüz ikiside imkansız .Hayat bile bitiyor kim kimi niye beklesin yıllarca gözden ırak gönülden ırak demişler

Zaten aportta bekliyormuştur o dayı kızı, sizle de boş vaktini geçirmiştir. Sayısız hikaye duydum böyle.

Yengenc iyi ki varsin şu forumda.
Bisey diyince adam mi var sanki kaliteli erkek yok nasil daha iyisi olacak elindeki zor bulunmuş filan.
Evli halimle benim bile içimi şişiriyorlar, birbirlerini de şişiriyorlar.
Erkek kitligi var gibi.

Eski sevgilinin nişanlısının soy ağacını çıkarmadığın kalmış bir tek.

İşte sen zamanında sadece " sevdiğinden" veya başka sebeple taviz vermişsin, yetmemiş daha çok vermişsin. Hata etmişsin. Umarım yeni ilişkinde böyle değilsindir.

Ayrıca şu an senin sevgilin var. Ve eski sevgilinin hayatını böyle didik didik ederek şu anki sevgilini bir nevi aldatmış oluyorsun. Şu anki sevgilin eski sevgilisinin nişanlısını böyle didik didik etse ne hissederdin? Mutlu mu olurdun?

Zaten aportta bekliyormuştur o dayı kızı, sizle de boş vaktini geçirmiştir. Sayısız hikaye duydum böyle.
Hani akrabayla evlenen falan duydum da 12 günde nişan yapanı da bana denk geldi. Kızı güne kadar da ciddi ciddi hiç görmemiş

Ben kıza anlattım durumu
Ikısı birden beni engelledi
Güzelim beni değil nişanlını engelleyecektin diyecektim demedim
Ve kızın ne adını ne de yuzünü paylastı bir elden kızı buldum

Düğünden 3 ay sonra kız köye döndü
Kayınpederi yani dayısı bahw yazdı falan ne olaylar

Yine de evlendiler yani. Keşke yazmasaydın kıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…