- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.361
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Valla ben de nişanlıyım daha öncesinde çok aşık oldugum ilişkilerim de oldu. Şuan onlar için bir konu aç deseler kılımı kıpırdatmam. Erinirim ve değer görmem.Evet eminim burada kendi boşa giden 6-7 senem ile alakalı paylaştım başka tarafa çekilmesini istemem
Eski nisanlimla birbirimize verdiğimiz sözleri, kurduğumuz hayalleri düşündüm bir anBen ondan önce nişanlandım zaten 2 ay oldu ben belirttim zaten ben ona hiç bir zaman evlenmem demedim bu lafları belirten ağlayan kendisiydi
Aynen rol yapıyor çünkü seni seviyor çünkü sana aşıkBende şuan ona karşı rol yaptığını düşünüyorum belkide görücü usulüdür bilemiyorum.
Bu konuyu nişanlınız, eski ilişkisi için yazmış olsa ve öğrenseniz; nişanlınız hakkındaki duygu ve düşünceleriniz ne olur ?Evet eminim burada kendi boşa giden 6-7 senem ile alakalı paylaştım başka tarafa çekilmesini istemem
Mesela neden rol yapsın? Seni hala sevdiği için mi? İnsanlar aynı evin içinde eşlerinden soğuyolar sence 2 sene ayrılıkta unutulmuş olamaz mısın?Bende şuan ona karşı rol yaptığını düşünüyorum belkide görücü usulüdür bilemiyorum.
Eskiden buna hiç inanmazdım kısıtlayan kendi yapıyordur yada kısıtladığı ne varsa onu o kadında görüp etkilendiği için bizde kısıtlıyordur buna artık inanıyorum gerçektenBir erkeklerin evlenmeyi dusunmuyorum demesi aslinda sizi cok sevmedigini gosterir sonra ayrilinca boyle pat diye baska biriyle evlenirler
İki nekadar taviz verirseniz okadar degersiz olursunuz
Uc kisitlayan erkek kendi o ahlaksizliklari yaptigi icin sevgilisini kiskaniyor ve kisitliyor buda degismeyen bi gercek herkes kendine deger vericek kocaman kizlar erkeklerin lafina gore oturup kalkiyor sizlerin akli yokmu nerde nasil davranacaginizi bilmiyormusunuz biraz bunlari dusunun yani
O şoku yaşıyorum işte hayırlısı iyilik diyorum olmamış ama çok sahte geliyor artık insan kimsenin lafına inanmıyor güvenmiyorseni seviyorum diye mesaj atan sevgilim;
o gün 2 görücüye gitmiş,
1ini beğenmiş
Ve 12 gün sonra nişan yaptı.
52. günde de evlendi.
Yıllarımı vermedim ama bir ömürlük şok bıraktı.
Diyeceğim şu ki: ne erkek ne kadın kimseye güvenilmiyor.
Üniversitedeyken bir gerizekalı ben ayrılmak isteyince 'seni benden çok seveni bulamazsın' demişti. Aylardan hazirandı, ağustosta on kat iyisini buldumAynen rol yapıyor çünkü seni seviyor çünkü sana aşık
Ya kendini şu kadar önemseyenlere bayılıyorum. Eski sevgililerinin mutlu olduğuna asla inanmak istemiyorlar
Farkettin mi yengenç ayrıldıkça daha iyi versiyon karşına çıkıyor.Üniversitedeyken bir gerizekalı ben ayrılmak isteyince 'seni benden çok seveni bulamazsın' demişti. Aylardan hazirandı, ağustosta on kat iyisini buldum
Bittiyse bitmiştir. Herkes konu sahibi gibi takıntılı mi eski aşkının yillarca yasını tutsun.
İnsan olsa ayrilmazdim zaten, ayrildiysam gelsin yenisi
Tabii ki öyle. Şey diyorum çünkü ortalama insanlara gönlüm kayacak gibi olunca; "iyyy bunun aynisiyla beraberdin zaten. Madem buna okeydin neden ayrıldın?"Farkettin mi yengenç ayrıldıkça daha iyi versiyon karşına çıkıyor.
Ağır ergenusmuş bu arada